好苦惱 ~~ 我的喵喵狗狗....

作者: sugarmimi 發表于 2009-1-10 10:47:51
8331 94
claudiatang 發表於 2009-2-10 09:34:00 |顯示全部樓層
止屙藥
四少 發表於 2009-2-9 19:37

有呀,我今晚將名字寫下再貼上來﹗
回復

claudiatang 發表於 2009-2-11 09:50:48 |顯示全部樓層
80# 四少
IMG_0571 (Small).JPG
IMG_0570 (Small).JPG IMG_0569 (Small).JPG
我的相機和我的技術都很差勁。請見諒。
這瓶是腸胃調理水。Anti-Diarrhoea Suspension。
回復

sugarmimi 發表於 2009-2-16 18:03:49 |顯示全部樓層
HI, 大家好呀^^ long time no see 呀
sugar最後食左"嗱巴丸" 3次之後,每次一粒, 已經好番哂嘞...多謝大家關心呀^^
我上星期去左旅行, sugar放係媽媽家, 而mimi就自己一個在家, 我媽媽每天去清mimi 既toilet一次同埋加糧俾佢....不過我回家後, 發現左mimi 係傢俱到尿尿3次呀 >< 可能mimi怪我地冇人係屋企啦又或者已成佢既習慣嘞 @@  一個星期唔係屋企, 真係好掛住佢地 :p
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-2-16 18:11:13 |顯示全部樓層
如果習慣左就大劑啦~
回復

gege188 發表於 2009-2-16 21:14:30 |顯示全部樓層
我隻仔又係自私精大醋王..一唔鐘意..點止周圍尿尿..仲要對準你隻腳黎屎..激死..
回復

vivi 發表於 2009-2-17 00:07:02 |顯示全部樓層
我隻仔又係自私精大醋王..一唔鐘意..點止周圍尿尿..仲要對準你隻腳黎屎..激死..
gege188 發表於 2009-2-16 21:14

吓, 咁大劑
回復

claudiatang 發表於 2009-2-17 09:05:45 |顯示全部樓層
85# gege188

太過份啦﹗
回復

prodorothyhkg 發表於 2009-2-17 09:57:56 |顯示全部樓層
打patpat
回復

sugarmimi 發表於 2009-2-17 14:40:09 |顯示全部樓層
我家姐養果隻小狗(史立沙) , 平時都好乖架....不過當佢有咩不滿既時候, 佢真係走去我家姐隻腳到尿尿...我親眼見過呀....打pat pat 鬧完, 下次又係咁><
回復

claudiatang 發表於 2009-2-17 14:53:03 |顯示全部樓層
玩具狗是否特別愛撒嬌?動不動就亂撒野?
回復

hellokitty_971 發表於 2009-2-17 15:04:27 |顯示全部樓層
我家姐養果隻小狗(史立沙) , 平時都好乖架....不過當佢有咩不滿既時候, 佢真係走去我家姐隻腳到尿尿...我親眼見過呀....打pat pat 鬧完, 下次又係咁>
sugarmimi 發表於 2009-2-17 14:40

好過份
回復

gege188 發表於 2009-2-17 21:35:56 |顯示全部樓層
阿g佢係好嬲好嬲好唔滿意先會咁囉..平時唔會咁ga..

打佢都無用,佢唔順氣個陣.話佢仲ee我我話返你..同佢講野又唔望你咁ga...勁串
回復

claudiatang 發表於 2009-2-18 10:33:35 |顯示全部樓層
有反應喎﹗
若我全家人都出去的話,DUM DUM 就會將垃圾桶的垃圾拉出來散滿地。但一聽見開門聲就躲進枱底,條尾搖到快要斷的樣子,辦可憐。
回復

sugarmimi 發表於 2009-2-18 11:48:35 |顯示全部樓層
我家姐隻狗既不滿, 就係佢見到佢地一家人一齊出門口, 而唔帶埋佢去, 佢就會尿尿係你一入門口果個位架....所以家姐佢地要前後腳出門口, 咁就會冇事.....好攪笑架...
果次我睇住佢隻狗尿尿係因為我地好多好多人食飯, 將隻狗困住左, 一放出黎, 佢就尿尿係家姐隻腳到.....幾大脾氣呀>< 不過平時真係好乖架....
回復

claudiatang 發表於 2009-2-18 12:27:14 |顯示全部樓層
好彩不會學貓咪般跑到床上尿尿。洗餐死都似。尿在地上頂多拖一拖地。
回復