天台種乜東東

作者: BanbieChan 發表于 2008-5-29 23:02:32
890989 20178
athernas 發表於 2009-5-12 00:14:50 |顯示全部樓層
冇左我你地會好慘嫁..........
littlecuitegirl 發表於 2009/5/11 16:59

咁可唔可以黎下我度呀,每次落完田都有廿幾三十粒係手臂度。同事以為我生"嘢"。黎丫,幫下手啦"擋主席"。
回復

小寶 發表於 2009-5-12 00:18:50 |顯示全部樓層
牛排呀~~http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(68).gif
may.sun 發表於 2009-5-11 11:35 PM

盡量可以的話,都視而不見。吃不到的葡萄是酸的~
回復

athernas 發表於 2009-5-12 00:24:02 |顯示全部樓層
小寶 發表於 2009/5/12 00:18

我都唔鍾意食牛排嘅
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-5-12 00:47:46 |顯示全部樓層
咁可唔可以黎下我度呀,每次落完田都有廿幾三十粒係手臂度。同事以為我生"嘢"。黎丫,幫下手啦"擋主席"。http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(70).gif ...
athernas 發表於 2009-5-12 00:14

唔得呀,我對腳已經花哂喇~~~
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-12 03:21:50 |顯示全部樓層
唔得呀,我對腳已經花哂喇~~~
littlecuitegirl 發表於 2009-5-12 00:47

捱下義氣啦~擋主席
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-5-12 03:22:30 |顯示全部樓層
捱下義氣啦~擋主席http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(70).gif
BanbieChan 發表於 2009-5-12 03:21

我唔制呀........著唔到裙喇~~~
回復

新仔 發表於 2009-5-12 08:41:21 |顯示全部樓層
http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(39).gif你哋睇唔到咩~
BanbieChan 發表於 2009-5-11 23:32

呢個大盆好正呀, 啱我晚餐啵!
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-12 13:33:39 |顯示全部樓層
小寶 發表於 2009-5-12 00:18

蕃茄呢~

天台種乜東東 の 茄茄系列

老師蕃茄仔

新仔大佬大肉茄

金茄~
紫茄~

回復

BanbieChan 發表於 2009-5-12 15:11:16 |顯示全部樓層
典解你哋無視我嘅~

成粒鐘都冇人回
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-5-12 15:12:12 |顯示全部樓層
我要食茄茄
回復

maymay靚 發表於 2009-5-12 15:16:05 |顯示全部樓層
班比, 我都掛你地,,  
好耐無上黎,,, 一言難盡 !!!!
回復

cobie 發表於 2009-5-12 15:16:26 |顯示全部樓層
公主種野叻.公主煮野勁,公主講玩冇得頂.
回復

小寶 發表於 2009-5-12 15:22:30 |顯示全部樓層
8392# cobie

你令我諗起呢句: 萬般皆下等, 唯有公主高

公主好, 番茄好靚, 食左老師d番茄仔未呀? 好好食~
回復

cobie 發表於 2009-5-12 15:26:37 |顯示全部樓層
小寶好好文采bor.  公主,我己經再諗唔到字眼去讚你d野嘞.
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-12 15:32:33 |顯示全部樓層
我要食茄茄
littlecuitegirl 發表於 2009-5-12 15:12

班比, 我都掛你地,,  
好耐無上黎,,, 一言難盡 !!!!
maymay靚 發表於 2009-5-12 15:16

公主種野叻.公主煮野勁,公主講玩冇得頂.
cobie 發表於 2009-5-12 15:16

8392# cobie

你令我諗起呢句: 萬般皆下等, 唯有公主高

公主好, 番茄好靚, 食左老師d番茄仔未呀? 好好食~
小寶 發表於 2009-5-12 15:22

小寶好好文采bor.  公主,我己經再諗唔到字眼去讚你d野嘞.
cobie 發表於 2009-5-12 15:26

實在太感動喇~

公主病真係煩
回復

惡姨 發表於 2009-5-12 15:33:31 |顯示全部樓層
好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............ 咁夠未呀......公主大人
回復

llaus 發表於 2009-5-12 15:34:25 |顯示全部樓層
有"射"自然香啦
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-12 15:35:29 |顯示全部樓層
好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚...........好正............好靚.......... ...
惡姨 發表於 2009-5-12 15:33

夠喇~停喇~夠喇~停喇~夠喇~停喇~
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-12 15:36:09 |顯示全部樓層
有"射"自然香啦
llaus 發表於 2009-5-12 15:34

我知錯喇~
回復

惡姨 發表於 2009-5-12 15:46:56 |顯示全部樓層
蛙蛙哥, 係有麝自然香呀, 麝香個麝啊
回復