[意見徵集]2013年第七屆非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物展覽

作者: george 發表于 2012-12-10 19:44:43
6328 96
RIO 發表於 2012-12-11 16:27:11 |顯示全部樓層
表示有意參加的花友:
1. Dora (一定支持!)
2. Louky (呢個活動好有意義,一定支持)
3. 小野貓 (你辦活動我一定會黎參加~)
4. Breeze (有得玩,有得食,有花賞~當然支持~)
5. ahhung68 (我都支持)
6. purplestar (期待這項盛事呀!一定支持!)
7. kennytaki (我都支持, G大重現舞台,再展光華)
8. saolan (G大百忙中都抽空搞這次活動,一定支持!)
9. ABANGEL (支持,但我一棵都無)
10. ben_pang (G大用心用力,小弟1定踴躍支持!)
11. claudiatang (舉手兼舉腳支持............)
12. Kelly (G版大搞事,一定支持, 有乜要幫手請隨便吩咐)
13. ylee (等左好耐啦,一定支持)
14. siuhamster (盛事就一定支持啦, 不過我怕到時冇花拎到出黎,得棵菜)
15. ivo (留名等睇兩位K大表現.)
16. N-Blythe (2009 剛加入園藝館,未能參與當年盛會,明年復辦,可以觀賞及吸收各大師之經驗,又是一個難得的學習機會!以花會友,美哉! )
17. Workingbee (支持G大, 又有機會睇靚花)
18. tongtony (期待已久,全力支持, 希望能及早定出日期,好等我攞定假參加!)
19. Sergio (咁有意義的活動我十萬個支持~)
20. nwss54510(G大~!! 好久沒見了啦!!有時間的, 我必到丫^^)
21. tsoiyiu1009 (十卜x10000)
22. Juna (G大,支持。但我唔想將盆花帶來帶去)
23. David
24. malike (支持! 支持! 支持!...)
25. 土豆貓 (支持)
26. jose666
27. Goodluck ( 支持園藝館, 支持佐治 , 支持活動 )
28. wilson11 (舉腳支持)
29. taboocat (支持, thx for your arrangement! )
30. 小紅楓樹 (支持 ! )
31. 惡姨 (support , 支持你)
32. rockyyip2002 (當然支持啦........... )
33. lammanfung(支持,希望到時候不用出差)
34. 八王爺
35. tindayun828 (咁好嘅活動,一定支持)
36. HLAM (到時唔知有冇花花, 不過G大嘅, 要支持支持!^.^)
37. Dreamer  (苦海盛事,萬分支持!如需幫忙,隨時侯命!)
38. chau_lyc (見下大場面^^)
39. rio (我都支持園藝館, 支持佐治 , 支持活動^^)
回復

chau_lyc 發表於 2012-12-11 16:37:01 |顯示全部樓層
chau_lyc 發表於 2012-12-11 15:52
表示有意參加的花友:

DORA  等到秋妹鳥!<--------- 咁多勁人, 驚嘛

唔洗驚, G 大係大廳 :)  發表於 2012-12-11 17:32
回復

sunnyhuang 發表於 2012-12-11 18:03:45 |顯示全部樓層
深圳花友,可出入境都不能带花,所以很麻烦。纯参加可否呢?

我係澳門花友,我就係咁意思唔想帶住盆花  發表於 2012-12-12 00:36
回復

Skbugs 發表於 2012-12-11 18:43:27 |顯示全部樓層
推廣種植,那當然樂於支持!

嘩,老师都出现!好彩報左名啧!  發表於 2012-12-12 21:06
好嘢!  發表於 2012-12-11 19:45
回復

yeahyeah 發表於 2012-12-11 20:56:46 |顯示全部樓層
表示有意參加的花友:
7. kennytaki (我都支持, G大重現舞台,再展光華)
8. saolan (G大百忙中都抽空搞這次活動,一定支持!)
10. ben_pang (G大用心用力,小弟1定踴躍支持!)
11. claudiatang (舉手兼舉腳支持............)
12. Kelly (G版大搞事,一定支持, 有乜要幫手請隨便吩咐)
14. siuhamster (盛事就一定支持啦, 不過我怕到時冇花拎到出黎,得棵菜)
16. N-Blythe (2009 剛加入園藝館,未能參與當年盛會,明年復辦,可以觀賞及吸收各大師之經驗,又是一個難得的學習機會!以花會友,美哉! )
17. Workingbee (支持G大, 又有機會睇靚花)
18. tongtony (期待已久,全力支持, 希望能及早定出日期,好等我攞定假參加!)
20. nwss54510(G大~!! 好久沒見了啦!!有時間的, 我必到丫^^)
23. David
26. jose666
27. Goodluck ( 支持園藝館, 支持佐治 , 支持活動 )
29. taboocat (支持, thx for your arrangement! )
32. rockyyip2002 (當然支持啦........... )
34. 八王爺
36. HLAM (到時唔知有冇花花, 不過G大嘅, 要支持支持!^.^)
37. Dreamer  (苦海盛事,萬分支持!如需幫忙,隨時侯命!)
39. rio (我都支持園藝館, 支持佐治 , 支持活動^^)
40. yeahyeah (十扑)

Yeah!  發表於 2012-12-11 21:21
回復

Shangrila 發表於 2012-12-11 21:36:21 |顯示全部樓層
很好的聚會, 給花友機會共聚及交流, 希望以後每年都辦,支持!
回復

george 發表於 2012-12-11 23:41:50 |顯示全部樓層
Skbugs 發表於 2012-12-11 18:43
推廣種植,那當然樂於支持!

高大師,
有你賞面蒞臨,活動必定生色不少,待活動詳情落實,定當親自邀請!
回復

george 發表於 2012-12-11 23:42:02 |顯示全部樓層
Shangrila 發表於 2012-12-11 21:36
很好的聚會, 給花友機會共聚及交流, 希望以後每年都辦,支持!

謝謝你的支持!
回復

八王爺 發表於 2012-12-12 01:25:53 |顯示全部樓層
40了,真快!
回復

曖娜娜子 發表於 2012-12-12 02:25:06 |顯示全部樓層
表示有意參加的花友:
23. David
26. jose666
34. 八王爺
41. 曖娜娜子 (多謝G大嘅為民服務~3Q~ 希望到3月尾時,我有花見得下人啦~ 自卑ing~ ToT)

娜子加油!  發表於 2012-12-12 06:07
回復

rppwong 發表於 2012-12-12 14:27:19 |顯示全部樓層
表示有意參加的花友:
23. David
26. jose666
34. 八王爺
41. 曖娜娜子 (多謝G大嘅為民服務~3Q~ 希望到3月尾時,我有花見得下人啦~ 自卑ing~ ToT)
42. rppwong (有花賞,當然支持)
回復

hiatus 發表於 2012-12-12 14:50:16 |顯示全部樓層
新一届的终于来了~希望到时可以有花带来~~没有会开一定到场呀
回復

蕙蕙 發表於 2012-12-12 15:56:02 |顯示全部樓層
咁有意義的交流活動, 精神上絕對支持, 但因日期未定, 唔敢亂報名呀, 驚到時可能飛左……

蕙蕙,我同一樣^^  發表於 2012-12-13 10:47
蕙蕙,希望到時见到你喇!  發表於 2012-12-12 21:08
我希望你會出席  發表於 2012-12-12 17:21
回復

ingridhung 發表於 2012-12-12 17:33:31 |顯示全部樓層
十扑十扑!!!
回復

cloudchime 發表於 2012-12-13 10:20:27 |顯示全部樓層
精神上支持家中既花真係冇一盆見得人期待你地既分享
回復

keung 發表於 2012-12-13 10:41:31 |顯示全部樓層
支持這項活動。但未有日期。不敢亂報告

http://hkplants.com/thread-129738-1-1.html  發表於 2012-12-13 10:43
回復

小野貓 發表於 2012-12-13 10:44:33 |顯示全部樓層
keung 發表於 2012-12-13 10:41
支持這項活動。但未有日期。不敢亂報告

http://hkplants.com/thread-129738-1-1.html

已有日期...請click入以上網址報名及於指定日期前pmG大登記參展花名~
希望當天能見到你~喵
回復