[意見徵集]2013年第七屆非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物展覽

作者: george 發表于 2012-12-10 19:44:43
6516 96
kelly 發表於 2012-12-10 22:09:58 |顯示全部樓層
purplestar  好期待看KELLY大大的靚花呀!^.^  發表於 18 分鐘前

叫Kelly好啲呀!星星妹,我都好期待見到您呀

我都好期待見到妳同妳D靚花呀,到時一定要向妳討教妳的種靚花秘笈^.^  發表於 2012-12-10 23:56
回復

N-Blythe 發表於 2012-12-10 22:24:55 |顯示全部樓層
2009 剛加入園藝館,未能參與當年盛會,明年復辦,可以觀賞及吸收各大師之經驗,又是一個難得的學習機會!

以花會友,美哉 1557221jxyvv5o0f7.JPG

Thanks !!!  發表於 2012-12-10 23:14
Yeah!  發表於 2012-12-10 22:28

評分

查看全部評分

回復

ben_pang 發表於 2012-12-10 22:30:54 |顯示全部樓層
ben_pang 發表於 2012-12-10 21:14
G大用心用力,小弟1定踴躍支持!

蘭姐都黎玩小弟
回復

Workingbee 發表於 2012-12-10 22:36:23 |顯示全部樓層
支持G大, 又有機會睇靚花

甘快開花啦~ 正正~ ^^  發表於 2012-12-10 23:28
到時請假都要去~  發表於 2012-12-10 22:40

評分

查看全部評分

回復

tongtony 發表於 2012-12-10 23:01:21 |顯示全部樓層
期待已久,全力支持,希望能及早定出日期,好等我攞定假參加!

Thanks !!!  發表於 2012-12-10 23:14

評分

查看全部評分

回復

Sergio 發表於 2012-12-10 23:08:27 |顯示全部樓層
咁有意義的活動我十萬個支持~

評分

查看全部評分

回復

george 發表於 2012-12-10 23:13:18 |顯示全部樓層
表示有意參加的花友:

1. Dora (一定支持!)
2. Louky (呢個活動好有意義,一定支持)
3. 小野貓 (你辦活動我一定會黎參加~)
4. Breeze (有得玩,有得食,有花賞~當然支持~)
5. ahhung68 (我都支持)
6. purplestar (期待這項盛事呀!一定支持!)
7. kennytaki (我都支持, G大重現舞台,再展光華)
8. saolan (G大百忙中都抽空搞這次活動,一定支持!)
9. ABANGEL (支持,但我一棵都無)
10. ben_pang (G大用心用力,小弟1定踴躍支持!)
11. claudiatang (舉手兼舉腳支持............)
12. Kelly (G版大搞事,一定支持, 有乜要幫手請隨便吩咐)
13. ylee (等左好耐啦,一定支持)
14. siuhamster (盛事就一定支持啦, 不過我怕到時冇花拎到出黎,得棵菜)
15. ivo (留名等睇兩位K大表現.)
16. N-Blythe (2009 剛加入園藝館,未能參與當年盛會,明年復辦,可以觀賞及吸收各大師之經驗,又是一個難得的學習機會!以花會友,美哉! )
17. Workingbee (支持G大, 又有機會睇靚花)
18. tongtony (期待已久,全力支持,希望能及早定出日期,好等我攞定假參加!)
19. Sergio (咁有意義的活動我十萬個支持~)
回復

george 發表於 2012-12-10 23:14:01 |顯示全部樓層
tongtony 發表於 2012-12-10 23:01
期待已久,全力支持,希望能及早定出日期,好等我攞定假參加!

有25位版友支持活動舉行的話,佐治就立即開始準備事宜
回復

nwss54510 發表於 2012-12-10 23:21:13 |顯示全部樓層
G大~!! 好久沒見了啦!!

有時間的, 我必到丫^^

評分

查看全部評分

回復

george 發表於 2012-12-11 00:07:05 |顯示全部樓層
nwss54510 發表於 2012-12-10 23:21
G大~!! 好久沒見了啦!!

有時間的, 我必到丫^^

好的!希望見到你啊!
回復

tsoiyiu1009 發表於 2012-12-11 00:17:05 |顯示全部樓層
表示有意參加的花友:

7. kennytaki (我都支持, G大重現舞台,再展光華)
8. saolan (G大百忙中都抽空搞這次活動,一定支持!)
10. ben_pang (G大用心用力,小弟1定踴躍支持!)
11. claudiatang (舉手兼舉腳支持............)
12. Kelly (G版大搞事,一定支持, 有乜要幫手請隨便吩咐)
14. siuhamster (盛事就一定支持啦, 不過我怕到時冇花拎到出黎,得棵菜)
16. N-Blythe (2009 剛加入園藝館,未能參與當年盛會,明年復辦,可以觀賞及吸收各大師之經驗,又是一個難得的學習機會!以花會友,美哉! )
17. Workingbee (支持G大, 又有機會睇靚花)
18. tongtony (期待已久,全力支持,希望能及早定出日期,好等我攞定假參加!)
20. tsoiyiu1009 (十卜x10000)

多謝支持!  發表於 2012-12-11 00:28

評分

查看全部評分

回復

Juna 發表於 2012-12-11 00:32:48 |顯示全部樓層
G大,支持。但我唔想將盆花帶來帶去

Yeah!  發表於 2012-12-11 00:59
我仲諗住叫Juna大大放低先添~he he~  發表於 2012-12-11 00:53
好野JUNA又來,帶過來同花友交換囉!>.<  發表於 2012-12-11 00:40
回復

DORA 發表於 2012-12-11 01:04:55 |顯示全部樓層

排番先

表示有意參加的花友:

18. tongtony (期待已久,全力支持, 希望能及早定出日期,好等我攞定假參加!)
20. nwss54510(G大~!! 好久沒見了啦!!有時間的, 我必到丫^^)
21. tsoiyiu1009 (十卜x10000)
22. Juna (G大,支持。但我唔想將盆花帶來帶去)

回復

David 發表於 2012-12-11 01:30:01 |顯示全部樓層
表示有意參加的花友:

18. tongtony (期待已久,全力支持, 希望能及早定出日期,好等我攞定假參加!)
20. nwss54510(G大~!! 好久沒見了啦!!有時間的, 我必到丫^^)
23. David
回復

malike 發表於 2012-12-11 09:28:10 |顯示全部樓層
表示有意參加的花友:

23. David
24. malike (支持! 支持! 支持!...)

yeah!  發表於 2012-12-11 09:44
回復

kendrew 發表於 2012-12-11 09:32:00 |顯示全部樓層
我又要睇Kelly姐啲靚花
回復

土豆貓 發表於 2012-12-11 09:39:51 |顯示全部樓層

G大.....我會黎丫, 上一次錯過左, 今次好想同大家見個面同學多d野....要多謝你百忙中花心思時間安排聚會!!!

豆猫你都黎,真好到時见,一定好好玩!  發表於 2012-12-11 09:42
回復

土豆貓 發表於 2012-12-11 09:41:05 |顯示全部樓層
表示有意參加的花友:

23. David
24. malike (支持! 支持! 支持!...)
25. 土豆貓 (支持)

已經夠人了,g大一出,大家立即支持!  發表於 2012-12-11 09:47
好野!  發表於 2012-12-11 09:45
回復

jose666 發表於 2012-12-11 09:47:14 |顯示全部樓層
冇帶花可唔可以參觀架~??

幫你報左啦!唔一定要開花株架,志在人人有份參與!>.<  發表於 2012-12-11 09:53
你依家開始種仲有時間.....  發表於 2012-12-11 09:51
回復

malike 發表於 2012-12-11 09:49:18 |顯示全部樓層
昨晚才出帖, 今早已有25人喇! 重有好多猛人和前輩都未報呀!
唔好話50人, 100~200人都可能有呀!  好嘢!

多謝支持!  發表於 2012-12-11 15:41
回復