花朋貓友吹水幫 (係吳係貓友都歡迎架)

關閉 [複製鏈接]
作者: 土豆貓 發表于 2012-7-13 11:47:08
528613 23879
Workingbee 發表於 2013-4-19 13:20:03 |顯示全部樓層
E. Lilacina 。。。thxx
E. Lemon Tree。。。thxxx

另約交收方法!  發表於 2013-4-20 09:18
多謝爺爺支持!  發表於 2013-4-19 13:35
回復

Sergio 發表於 2013-4-19 13:24:37 |顯示全部樓層

見花太太&鴨鴨攪抽獎及分享, 咁我都支持下花朋貓友先!
請問大家有沒有興趣種植喜蔭呢?  現在有以下走莖可先分享給花朋貓友之友.

A. E. Country Cowboy 3份
1.
2.
3.

B. E. Pink Panther 10 份
1.
2.
3.

C. E. Chocolate Cream 3 份
1.
2.
3.

D. E. Lemon Tree 4 份
1. workingbee
2.
3.

E. E. Fanny Haague 3 份
1.
2.
3.

F. E. Silver Sheen 2 份
1.
2.

G. E. Lilacina 1 份

排番好先

Workingbee  ceo 真係細心及整齊

多謝爺爺讚賞!

ceo 真係細心及整齊  發表於 2013-4-19 13:26
回復

fafa18b 發表於 2013-4-19 13:38:38 |顯示全部樓層
請問大家有沒有興趣種植喜蔭呢?  現在有以下走莖可先分享給花朋貓友之友.

1.
2.
3.

1.
2.
3.

1.
2.
3.

2. fafa18b (Thanks)
3.

1.
2.
3.

1.
2.

多謝花花支持!  發表於 2013-4-19 13:42
回復

HLAM 發表於 2013-4-19 13:42:20 |顯示全部樓層

1.
2.
3.

1.
2.
3.

1.
2.
3.

3. HLAM (之前種唔到, 再嚟過^.^ Thanks)

1. HLAM (好似係紫色? 藍色? 貪心D排埋^.^ Thanks)
2.
3.

1.
2.

2. HLAM (紫色花好靚 ^.^  可以做候備嗎? Thanks)

請PM地址給我!  發表於 2013-4-20 09:17
(好似係紫色? 藍色? 貪心D排埋^.^ Thanks) <-- 回helen姐E. Fanny Haague花是紫色的. 我多謝你支持就真. 幫我湊BB!  發表於 2013-4-19 17:55
應該係花花第2 你是第3  發表於 2013-4-19 13:44
多謝helen姐支持! 花花是第一, 你是第二. 可否幫忙更改呀?  發表於 2013-4-19 13:44
回復

Sergio 發表於 2013-4-19 13:49:11 |顯示全部樓層

******** 交收方法: 郵寄 (由小肥狗直接寄出給花朋貓友們) *********

1.
2.
3.

1.
2.
3.

1.
2.
3.

3. HLAM (之前種唔到, 再嚟過^.^ Thanks)

1. HLAM (好似係紫色? 藍色? 貪心D排埋^.^ Thanks)
2.
3.

1.
2.

2. fafa18b (候備)
3. HLAM (紫色花好靚 ^.^  可以做候備嗎? Thanks)

排番好先

fafa18b  多謝小肥狗...食飯了嗎?

飽哂! 個肥肚痴地啦! 花花, 你呢食飽飽未呀?

fafa18b  我食12:00, 個飯盒已經消化左啦, 等下午茶時間, haha.....

你公司咁早食飯o既? tea time食嘜呀?

fafa18b  我暫時只有一個橙同一條雪條存貨, 如果肚餓先到canteen買下午茶....

嘩~~ 花花公司有canteen 咁好o既!

fafa18b  嘩~~ 花花公司有canteen 咁好o既!<----係呀, 不過味道就一般咁啦.....@@

餓起上來E下個肚都OK! ^^

嘩~~ 花花公司有canteen 咁好o既!<----係呀, 不過味道就一般咁啦.....@@  發表於 2013-4-19 15:05
我暫時只有一個橙同一條雪條存貨, 如果肚餓先到canteen買下午茶....  發表於 2013-4-19 14:11
我食12:00, 個飯盒已經消化左啦, 等下午茶時間, haha.....  發表於 2013-4-19 14:00
多謝小肥狗...食飯了嗎?  發表於 2013-4-19 13:53
回復

Workingbee 發表於 2013-4-19 13:54:03 |顯示全部樓層

今日帶左飯,POST 下相先!

切頭前遺照

切頭前遺照

有少少十字FEEL 之Evergrace

有少少十字FEEL 之Evergrace

Rob's Astro Zombie-喪屍出籠

Rob's Astro Zombie-喪屍出籠

evergrace好靚吖~~~  發表於 2013-4-19 17:58
點解喪屍都咁靚? ^.^  發表於 2013-4-19 14:45
Rob's Astro Zambie 好靓阿,迷幻的点点  發表於 2013-4-19 14:34
爺爺, pink lady 呢?  發表於 2013-4-19 13:55

評分

查看全部評分

回復

claudiatang 發表於 2013-4-19 13:56:48 |顯示全部樓層

******** 交收方法: 郵寄 (由小肥狗直接寄出給花朋貓友們) *********

1.
2.
3.

1.
2.
3.

1.Claudia
2.
3.

2.
3.

1.
2.

3. HLAM (紫色花好靚 ^.^  可以做候備嗎? Thanks)

排番好先

請PM地址給我!  發表於 2013-4-20 09:27
多謝殺手支持!  發表於 2013-4-19 13:58
回復

小野貓 發表於 2013-4-19 14:54:49 |顯示全部樓層

喵~~睇到我個新頭像未??

土豆貓  睇到啦, 同貓貓一樣錦正!
咁應該Server無問題勒~

HLAM  睇到啦! 好靚啊 ^.^
唔係正面..係側面~~3/7面架~~~

fafa18b  美女要影3/7面?? 佢好似晒緊太陽咁呀!!
應該係咁喎~↓

兜巴星????  發表於 2013-4-19 17:59
中山狼你依個美女好令呀!  發表於 2013-4-19 17:57
美女要影3/7面?? 佢好似晒緊太陽咁呀!!  發表於 2013-4-19 15:02
睇到啦! 好靚啊 ^.^  發表於 2013-4-19 14:57
睇到啦, 同貓貓一樣錦正!  發表於 2013-4-19 14:57

評分

查看全部評分

回復

Juna 發表於 2013-4-19 15:05:51 |顯示全部樓層

搵左好耐都搵唔番之前抽獎條 link
唯有用最老土方法

請 3 號幸運兒 pm 我留地址

恭喜劍狼

1. fafa18b (試下抽, 我排第一.....)
2. 小野貓(我排第二丫~~~喵)
3. 劍狼 (thx!)
4. ahhung68 (我要一擊即中 )
5. 土豆貓 (跟住幫主實有運行...hehe)
6. Goodluck  ( 支持靚靚 Juna  )
7. purplestar (幫田妹排)
8. jose666 ((幫田姐排)
9. Sergio (支持花太太
10. N-Blythe (Support)
11. Workingbee (自己排)
12. Dreamer (今晚偷懶冇煮,都係食PH咋^^)
13.saolan  (一定支持)
14.siuhamster(我最鍾意食pizza)
15. HLAM (我都係好鍾意食PIZZA ^.^)

我又留地址得吾得o加.. >0< (講笑^^ )  發表於 2013-4-19 17:58
恭喜劍狼  發表於 2013-4-19 17:52
恭喜小狼  發表於 2013-4-19 17:51
恭喜哂劍狼 ^^  發表於 2013-4-19 17:45
Juna果然係廣告及宣傳部要員~^^~  發表於 2013-4-19 15:37
回復

小野貓 發表於 2013-4-19 15:11:32 |顯示全部樓層

Juna Calling 劍狼)))))))))))))))))))))

喵喵  發表於 2013-4-19 15:50
小野貓 Juna果然係廣告及宣傳部要員~^^~<---掛住睇抽獎漏左更重要嘅就唔好啦  發表於 2013-4-19 15:45
小喵真抵鍚  發表於 2013-4-19 15:21
猫猫好快呀, 叻  發表於 2013-4-19 15:13
回復

GOODluck20x 發表於 2013-4-19 15:27:47 |顯示全部樓層
系統故障 ...
今晚我 mark 清楚小苗名字 先推隊 .
好多 message 追吾番D 帖   =.0=

GOODluck20x   我又留地址得吾得o加.. >0< <---可以呀  發表於 2013-4-19 18:55
咁係咪宴請各位花朋貓友依家去不停pm你~~~炸爆你個“提醒”~~~~he he~  發表於 2013-4-19 15:33
喵~~~~~~  發表於 2013-4-19 15:31
回復

劍狼 發表於 2013-4-19 15:28:22 |顯示全部樓層

我中獎啦.
謝謝juna!
謝謝各花友祝賀!

Juna  鴨仔大哥及CEO都有禮物派, 你睇左未?
睇左啦, 冇位種唔申請得.

弓喜弓喜:-)  發表於 2013-4-19 22:25
恭喜劍狼  發表於 2013-4-19 17:52
恭喜哂狼哥^^  發表於 2013-4-19 17:46
RIO
恭喜啊^^  發表於 2013-4-19 17:03
恭喜嗮  發表於 2013-4-19 16:47
回復

八王爺 發表於 2013-4-19 16:08:50 |顯示全部樓層
俾番條「脷」你!

http://lab.sp88.com.tw/luckydraw ... 2%E7%99%BB%E5%87%BA

之前問你攞,BOOKMARKED。

最叻都系王爺  發表於 2013-4-19 16:48
唔該晒王爺  發表於 2013-4-19 16:16
原來條link仲有人用~^^~  發表於 2013-4-19 16:15
回復

八王爺 發表於 2013-4-19 16:11:14 |顯示全部樓層

1. 八王爺
2.
3.

1. 八王爺
2.
3.

1.Claudia
2.
3.

2. 八王爺
3.

1.
2.

排番好先

王爺來臨是小狗的榮幸. 多謝支持  發表於 2013-4-19 17:53
回復

八王爺 發表於 2013-4-19 16:24:12 |顯示全部樓層
Juna 發表於 2013-4-19 08:05
搵左好耐都搵唔番之前抽獎條 link
唯有用最老土方法

JUNA...... 真喺好得人驚!

本來有三隻芽的LUCKY LUCIFER, 最近發現只剩下一芽,而泥裏的蟲蟲竟然全消失!

看圖:

很擔心能否長大!現在葉葉好似芝麻咁微細!
回復

Juna 發表於 2013-4-19 16:31:32 |顯示全部樓層
八王爺 發表於 2013-4-19 16:24

本來有三隻芽的LUCKY LUCIFER, 最近發現只剩下一芽,而泥裏的蟲蟲竟然全消失 ...

哎呀, 嚇親王爺唔好意思

本來有三隻芽的LUCKY LUCIFER, 最近發現只剩下一芽,而泥裏的蟲蟲竟然全消失 ...

點解無咁架?

我剪枝條, 浸到有根之後寄給你啦, 之前試過寄有根的無事
回復

jose666 發表於 2013-4-19 17:26:20 |顯示全部樓層
Sergio 發表於 2013-4-19 13:49
請問大家有沒有興趣種植喜蔭呢?  現在有以下走莖可 ...

電腦唔方便,可唔可以幫填申請表?

好耐冇見詩姐啦 ^^  發表於 2013-4-19 17:46
可以. 我幫c姐你申請吧  發表於 2013-4-19 17:29
回復

Sergio 發表於 2013-4-19 17:30:08 |顯示全部樓層

1. 八王爺
2. jose666
3.

1. 八王爺
2. jose666
3.

1.Claudia
2. jose666
3.

4. jose666

2. 八王爺
3. jose666

1. jose666
2.

幫C姐排隊

使唔使咁客氣小狗狗!^_^  發表於 2013-4-19 21:52
回復

fafa18b 發表於 2013-4-19 17:49:14 |顯示全部樓層

1. 八王爺
2. jose666
3.

1. 八王爺
2. jose666
3.

1.Claudia
2. jose666
3. fafa18b (小肥狗, 我想要埋朱古力, 我最鐘意黑朱古力....)

4. jose666

2. 八王爺
3. jose666

1. jose666
2.

當然可以啦! 多謝花花支持小肥狗!  發表於 2013-4-19 17:54
回復

ahhung68 發表於 2013-4-19 17:53:50 |顯示全部樓層

今日咁多人放毒, 我都放吓先, 我既新寵

Sergio  介紹下呀!  
CS 吖
fafa18b  好靚好清秀喎!!  
係吖, 一見傾心
小野貓  幫主你棵花生蟲丫~~~做乜要食藥既!?~~~下次洗下d葉先上鏡~~~wahahahahaha~
入宮冇幾耐咋, 唔幫佢打扮住啦~~
小野貓  嘩~幫主~~~花花好靚喎~個花菖葉仔仲好大添~~~
前人既功力勁吖
fafa18b  幫主會唔會插花菖呀? 係就留一個比我得唔得呀....^.^  
我會想試吓玩吓吖
fafa18b  貓貓, 幫主咁多女友, 睇漏眼啫...haha
入咗宮一個星期咋, 所以唔落妝吖
Workingbee  好靚啊。。。。。
謝謝蜂蜂~ 早排唔記得邊個post 咗呢種嘢, 立即挑起我條筋 ;P
小野貓  所有事情都逃不過我法眼~~~尤其係靚女~
係啦, 你叻啦
Juna  係唔係拎出嚟抽獎  
heheheh~~~
Juna  Hehehe即是咩意思?
俾空間你想像吓

貼錯不用理會  發表於 2013-4-20 09:19
請PM地址給我!  發表於 2013-4-20 09:16
Hehehe即是咩意思?  發表於 2013-4-19 22:21
係唔係拎出嚟抽獎  發表於 2013-4-19 18:57
所有事情都逃不過我法眼~~~尤其係靚女~  發表於 2013-4-19 18:13

評分

查看全部評分

回復