徵求:大大個有蓋洗衣粉桶~各位花友實在感激不盡

作者: mono 發表于 2012-2-13 11:45:23
1495 9

徵求:大大個有蓋洗衣粉桶。因為想自製厨餘桶同吽泥用。
本人可交換一些蔬菜種子。如:菜心、小芥菜、蕃茄、秋葵、洛神花、西蘭花等。
如有花友買咗厨餘桶之後無用。都希望能分享。
鮮水 發表於 2012-2-13 12:59:31 |顯示全部樓層

遲了看到你這帖........剛扔了一個大洗衣粉桶
回復

mono 發表於 2012-2-13 13:44:07 |顯示全部樓層
鮮水 發表於 2012-2-13 12:59
遲了看到你這帖........剛扔了一個大洗衣粉桶

唔更要啦。
如果你遲啲會有,都可以留比我㗎!
我長期都會要用嘅。

大家有心已經好開心啦!‥‥‥‥  發表於 2012-2-13 23:46
回復

jellyfishy 發表於 2012-2-13 21:54:12 |顯示全部樓層
我出帖, 原來你又出帖, 哈哈~~~ 真係大好緣份呀~~~

分享密實大膠桶一個 (適合堆肥?)
http://hkplants.com/forum.php?mo ... 7651&fromuid=36
回復

mono 發表於 2012-2-13 22:08:20 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2012-2-13 21:54
我出帖, 原來你又出帖, 哈哈~~~ 真係大好緣份呀~~~

分享密實大膠桶一個 (適合堆肥?)

心靈相通!
回復

mono 發表於 2012-2-13 22:52:06 |顯示全部樓層
得到各位摯愛花友送贈。本人實在感激不盡!
回復

cowcowpop 發表於 2012-2-13 23:45:13 |顯示全部樓層
大洗衣粉桶..或任何桶都好啦!.......好多農友都要架‥‥‥‥
Thanks for sharing with us la.
回復

mono 發表於 2012-2-13 23:58:26 |顯示全部樓層
cowcowpop 發表於 2012-2-13 23:45
大洗衣粉桶..或任何桶都好啦!.......好多農友都要架‥‥‥‥
Thanks for sharing with us la. ...

係呀!如果屋企有人唔要洗衣粉桶,放向呢樹係寶嚟㗎!
回復

南極星 發表於 2012-2-14 02:21:39 |顯示全部樓層
我都剛扔了一個大洗衣粉桶, 下次有我會留返比大家, 不過都要有排
回復

mono 發表於 2012-2-14 09:12:08 |顯示全部樓層
南極星 發表於 2012-2-14 02:21
我都剛扔了一個大洗衣粉桶, 下次有我會留返比大家, 不過都要有排

唔更要,呢處真係有好多花友須要㗎。
下次有就 POST 出嚟分享比大家啦!
回復