內衣褲會買出名牌子或不出名牌子?

關閉 [複製鏈接]
作者: new1 發表于 2011-10-3 14:27:21
5621 63
gunbuster363 發表於 2011-10-9 02:18:53 |顯示全部樓層
new1 發表於 2011-10-9 01:11
我同意sandy168的評語, 他真的向我追擊, 由80後事件開始, 請看回大帝之前發的帖
他對我的指責: 不負責任, ...

邊有人高級過水母呀

I don't know, do you know?  發表於 2011-10-9 02:39
回復

鬆弛熊 發表於 2011-10-9 02:42:16 |顯示全部樓層
大家冷靜一下吧,這不是大家分享栽花種草的地方嗎?愛花的人都會較心平氣和的吧?
我是新人,第一天來到就看到這樣火藥的post,真有點被嚇怕。吵架傷和氣,多點討論花花草草更好吧?
不喜勿插 x_x

不要給嚇怕, 時間證明那些很快會消失. 有空多貼圖討論花花草草. (^__^)y  發表於 2011-10-9 04:15
吵架傷和氣,多點討論花花草草更好吧?完全可以把重點說出,只可惜那口口聲聲說要租田但沒有下文的不明白.  發表於 2011-10-9 04:12
I don't want to but side-watchers in 分享版 now follow my posts & often challenged me  發表於 2011-10-9 02:45

評分

查看全部評分

回復

new1 發表於 2011-10-9 03:36:36 |顯示全部樓層
好慘: 回了那麼多帖, 現在手痛多過之前, 我見到咁樣被人對待, 忍不住回了; 現在交比一個(I think)高過jellyfish的人處理, 我想不手痛時, 才回帖
如果在此本人不回帖期間, 再向本人不斷攻擊(我不是指jellyfish, 雖然她已在Peter's side), 又set一個很近的期, 要人答帖, 否則扣分, 是否真的公平, 公正?
回復

jellyfishy 發表於 2011-10-9 07:22:17 |顯示全部樓層

唉~~~~ 救命呀~~~~~ new1花友, 我講左好多次, 我和peter先生唔熟, 我係公正, 你係都要屈我... 頂~  你鍾意搵埋上帝一齊處理呢件事, up to u ~ 我淨係覺得好煩, 咁小的事, 攪咁耐!

new 1 花友, 你唔道歉, 可以不回, 可以說明不道歉, 無人要你打咁多字, 無人要你俾咁多點評, 要打咁多字, 係你自己的決定, 我地呢度無人迫你咁做, 唔好講到係我要求你咁做, 呢度無人可以控制你, 手痛, 都係因為你自己做成~! 

仲有半夜唔睡去處理呢個咁無謂的紛爭,身體點會好呢?之前我斷腳時,都有花友提我要早點休息.我今早一起床見到你d回帖,第一個想法係:你身體可慘了,關節好易出事架.

另外, 呢度無人用肯定的語句說new1是sandy168, 只有人"問過", 就好似最初peter 問我, 呢個帖是不是灌水帖, 疑問句是不屬指責和造謠成份, 因為沒有預先設定答案, 所以不構成人生攻擊.

吹水地,我係讓大家開心來吹水,我講多次,我响呢度係公正處理野,我都看過幾次有關你和peter在八十後的帖,也俾一位完全無來過呢個網的朋友幫眼,讓佢做第三者,旁觀者清麻.最後,連我朋友都睇唔到有誰攻擊你,佢反而問我,new1呢位樓主,似乎對呢個世界和人有好多怨氣,好多恐懼,佢活得唔開心.

最後,new1,唉...我可能真係唔夠公正,其實我只扣了你三分威望.我本心,真係希望你開心快樂,雖然"分"在園藝館可說和垃圾無分別,但我見你好似幾緊張分數,我都唔想你因為分數唔開心,所以無扣咁多分.你話我有無偏幫?唉~ 我都唔知喇~

大家鍾意投訴我就去吧~ 做版主,無錢收仲要不時俾人丙,我唔介意有無得做版主,我只係希望我平時幫手掃下垃圾執下吹水區,可以令大家開心,咁簡單~ 你地唔想我做版主,大可以搵第二個做,我唔會有hard feeling~

講完,暫時我仲係超級版主,又係吹水版版主,我係大晒,為免紛爭持續,任何人再講呢單野,我會立即把他/她禁言七天. 而這個post 也會立刻封帖.

評分

查看全部評分

回復