姬春星

作者: waiting 發表于 2023-12-17 18:09:38
511 10
原來姬春星都好可愛~
繽繽5折,三十幾蚊,唔買對唔住自己。
lamkaicheung 發表於 2023-12-18 08:46:05 來自手機 |顯示全部樓層
唔錯,顏值都相當高,5折優惠就能買到回去,不久將來養成層層疊疊,小美人顏值更高,開花後更美,到時也可以走顏值路線。
回復

waiting 發表於 2023-12-18 09:37:11 來自手機 |顯示全部樓層
lamkaicheung 發表於 2023-12-18 08:46
唔錯,顏值都相當高,5折優惠就能買到回去,不久將來養成層層疊疊,小美人顏值更高,開花後更美,到時也可 ...

近排花墟應該準備擺年花,好多都減價清貨。
本來諗住睇下白鳥有冇折,可以入多一粒,可惜係冇嘅。
回復

lamkaicheung 發表於 2023-12-18 11:00:41 來自手機 |顯示全部樓層
waiting 發表於 2023-12-18 09:37
近排花墟應該準備擺年花,好多都減價清貨。
本來諗住睇下白鳥有冇折,可以入多一粒,可惜係冇嘅。 ...

Waiting 大大,每次見你有新嘢玩(指植物)都會牽起一陣熱潮,舉個例,如空氣草,星兜,生石花,都會帶動大家一起試玩,可能你自己都唔知道,但計當時真的火起來,要繼續keep 住
回復

waiting 發表於 2023-12-18 11:37:13 來自手機 |顯示全部樓層
lamkaicheung 發表於 2023-12-18 11:00
Waiting 大大,每次見你有新嘢玩(指植物)都會牽起一陣熱潮,舉個例,如空氣草,星兜,生石花,都會帶動大 ...

lam大,唔係只得你咁講。
買珍珠奶茶最明顯,我通常見冇人才去買,在我等緊飲品時,就會排長龍。
我會繼續努力令呢度熱鬧d,多d出post。
大家都努力d update自己嘅植物。
話時話,近排唔見十郎大。
回復

小雷子 發表於 2023-12-18 14:29:43 來自手機 |顯示全部樓層
waiting 發表於 2023-12-18 11:37
買珍珠奶茶最明顯,我通常見冇人才去買,在我等緊飲品時,就會排長龍。
我會 ...

呢度要靠大家支持落去,加力加力!
十郎兄好耐冇出嚟吹水,希望好快見佢出嚟啦!
回復

lamkaicheung 發表於 2023-12-18 14:31:53 來自手機 |顯示全部樓層
waiting 發表於 2023-12-18 11:37
我會 ...

我自己手頭上有個大project跟緊,搞掂晒會得閒好多,到時會日又來夜又到!
至於十郎佢...應該唔會着草,只係去咗遊山玩水穿州過省啫,玩完佢會好快返嚟園藝館!
回復

waiting 發表於 2023-12-18 15:30:42 來自手機 |顯示全部樓層
lamkaicheung 發表於 2023-12-18 14:31
我自己手頭上有個大project跟緊,搞掂晒會得閒好多,到時會日又來夜又到!
至於十郎佢...應該唔會着 ...

我都估佢同十朗嫂去遊山玩水
回復

lamkaicheung 發表於 2023-12-18 17:04:55 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2023-12-18 14:29
呢度要靠大家支持落去,加力加力!
十郎兄好耐冇出嚟吹水,希望好快見佢出嚟啦! ...

放心喎,十郎一定會回來嘅,我去咗菠蘿的海潛水咁耐,咪一樣會返園藝館坐下!

回復

小雷子 發表於 2023-12-18 18:25:53 來自手機 |顯示全部樓層
lamkaicheung 發表於 2023-12-18 17:04
放心喎,十郎一定會回來嘅,我去咗菠蘿的海潛水咁耐,咪一樣會返園藝館坐下!<span class="emoji emoji1f60e"></span>[emoji ...

你講得啱,期待十郎兄快啲回歸!
回復

waiting 發表於 2024-3-10 21:05:56 來自手機 |顯示全部樓層
我好似年初五淋過水就冇理過窗外的仙人球,估唔係今日一睇有驚喜,有4盆開咗花。
本來諗住有時間幫佢換盆,點知見到出花,都係等一等,賞完花才換。
回復