返回列表 發新帖
作者: taxitang 發表于 2020-10-13 20:09:50
2447 22
zoka 發表於 2020-10-15 22:43:33 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2020-10-15 21:29
冇諗過景天會有香味喎,好驚喜………呀…!<span class="emoji emoji1f631"></span>
但知不過,所為的香…………正如你講果 ...

有啲有架雷大
我呢棵藍豆(唔知點解同出面賣嘅唔同樣,但應該都係豆類)一曬緊或者一曬完就好香,尤其有風吹時淡淡散出嚟好正,少少似花果香味。
而呢棵咁細嘅熊童子已自帶口水味,可以去花墟搵棵嗦下

評分

查看全部評分

回復

小雷子 發表於 2020-10-15 22:49:14 來自手機 |顯示全部樓層
zoka 發表於 2020-10-15 22:43
有啲有架雷大<span class="emoji emoji1f602"></span>
我呢棵藍豆(唔知點解同出面賣嘅唔同樣,但應該都係豆類)一曬緊或者 ...

我對花香有興趣多啲…………
熊仔有口水味,好攪笑…………流口水的小熊仔!我有棵就死的白熊,又唔覺有味!
多謝你令我增廣見聞!
回復

zoka 發表於 2020-10-16 14:16:50 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2020-10-15 22:49
我對花香有興趣多啲…………
熊仔有口水味,好攪笑…………流口水的小熊仔!我有棵就死的白熊,又唔覺有 ...

我都唔知白熊無乜味,以為熊都有味添謝謝你就真
回復