AV 初哥種AV (since 2017不斷更新)

作者: Ison 發表于 2020-1-8 08:42:53
15017 238
小雷子 發表於 2023-4-6 15:05:39 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2023-4-6 13:06
雷神也會病,還會傳染、我諗大家要出多啲相來增壓一下

你啲相要多得嚟又要靚,睇完個心跳出嚟先得喎!
回復

taxitang 發表於 2023-4-6 16:40:25 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2023-4-6 14:59
大夫!你的良方已經用過晒,冇效喎!仲有無得救呀?
民間偏方話,將病傳比你身邊好友,立即痊癒,萬試萬 ...

怪不得看完妳的AV帖症狀,就傳染給我,害我重新入坑!朋友,妳多多無好人呀!
回復

Ison 發表於 2023-4-6 16:46:45 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2023-4-6 14:59
大夫!你的良方已經用過晒,冇效喎!仲有無得救呀?
民間偏方話,將病傳比你身邊好友,立即痊癒,萬試萬 ...

無用的最後只會集體感染最後全民染疫,是無得救的
回復

小雷子 發表於 2023-4-6 17:06:54 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2023-4-6 16:46
無用的最後只會集體感染最後全民染疫,是無得救的

一到夏天,大家會清醒返!
回復

小雷子 發表於 2023-4-6 17:09:18 來自手機 |顯示全部樓層
taxitang 發表於 2023-4-6 16:40
怪不得看完妳的AV帖症狀,就傳染給我,害我重新入坑!朋友,妳多多無好人呀!  ...

可惜你只有一層層架,如果有個頂天立地的層架就可以放多兩盆!你話係咪?
回復

taxitang 發表於 2023-4-6 18:01:39 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2023-4-6 17:09
可惜你只有一層層架,如果有個頂天立地的層架就可以放多兩盆!你話係咪? ...

希望能在不經不覺下慢慢蠶食,吐出多一片天地!
回復

小雷子 發表於 2023-4-6 18:55:54 來自手機 |顯示全部樓層
taxitang 發表於 2023-4-6 18:01
希望能在不經不覺下慢慢蠶食,吐出多一片天地!

期待你的花海出現!
回復

taxitang 發表於 2023-4-6 21:08:15 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2023-4-6 18:55
期待你的花海出現!

新入AV其中一盆有五、六枝花菖出緊來,呢盆遲啲就有花海,我個人期待緊。
回復

小雷子 發表於 2023-4-6 21:43:47 來自手機 |顯示全部樓層
taxitang 發表於 2023-4-6 21:08
新入AV其中一盆有五、六枝花菖出緊來,呢盆遲啲就有花海,我個人期待緊。 ...

期待你啲靚花出現呀!

謝謝!  發表於 2023-4-6 21:44
回復

Ison 發表於 2023-4-6 23:54:36 來自手機 |顯示全部樓層

4A472F8C-299F-443E-8279-C571CB420D06.jpeg 313 發叔的數字花,我都唔係得番好多盆數字花!最希望能夠再遇190啦
回復

Ison 發表於 2023-4-7 01:21:48 來自手機 |顯示全部樓層
S870 Snow Edelweiss 一個住村屋花友,好用心幫我保住的一盆花,我會好好珍惜!
回復

Ison 發表於 2023-4-11 10:29:54 來自手機 |顯示全部樓層
C78 Golden Eye 花如其名得中心點微黃 788DD143-11C7-4FB8-88DC-87F52F1153ED.jpeg
回復

Ison 發表於 2023-4-11 10:32:42 來自手機 |顯示全部樓層
LE-Marcipanovaya Roza 一早起身開盡我看不錯美女
回復

taxitang 發表於 2023-4-11 12:29:03 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2023-4-11 10:32
LE-Marcipanovaya Roza 一早起身開盡我看不錯美女

確是萬千美女盡在師兄裡!風姿綽約,美艷動人,難怪這麼多花友雖知她難度夏,也要勇往直前,養三、兩盆在家。
回復

Ison 發表於 2023-4-11 12:39:36 來自手機 |顯示全部樓層
taxitang 發表於 2023-4-11 12:29
確是萬千美女盡在師兄裡!風姿綽約,美艷動人,難怪這麼多花友雖知她難度夏,也要勇往直前,養三、兩盆在 ...

客氣啦的士大大,我都是從無數次失敗,先開始慢慢開始克服到,一開始好多人都說沒有冷氣種AV會好困難,十字葉唔好接觸,粉紅喜蔭勁難種,不過肯賞試總有成功一天,大家加油啊!
回復

taxitang 發表於 2023-4-11 13:31:44 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2023-4-11 12:39
客氣啦的士大大,我都是從無數次失敗,先開始慢慢開始克服到,一開始好多人都說沒有冷氣種AV會好困難,十 ...

度夏真的要慢慢摸索,各人環境不同,不會盡同,基本上是空氣流通,唔好直曬等等,但深入細節就要微調。待我慢慢 學習。
回復

Ison 發表於 2023-5-8 22:33:36 來自手機 |顯示全部樓層
俄系AB-747-70 感覺應該不錯,可惜天氣突然其來的轉熱開不到,唯有等下次喇
回復

Ison 發表於 2023-5-8 22:44:14 來自手機 |顯示全部樓層
PT Anzhelika 一隻好喜歡的俄妹之一

靚呀!  發表於 2023-5-8 22:54
回復

小雷子 發表於 2023-5-8 22:51:23 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2023-5-8 22:33
俄系AB-747-70 感覺應該不錯,可惜天氣突然其來的轉熱開不到,唯有等下次喇 ...

全開一定好靚呢!
回復

Ison 發表於 2023-5-8 22:55:16 來自手機 |顯示全部樓層

LE-Tajo 一隻好有驚喜的俄妹,色彩很正! IMG_4142.jpeg IMG_4167.jpeg
回復