AV 初哥種AV (since 2017不斷更新)

作者: Ison 發表于 2020-1-8 08:42:53
14378 238

2017開始接觸AV 當年是BB 班,2023的我應該是6年級生了, 就快小學畢業了
不經不覺已經有41盆花開了, 現在可以按名看圖啊

1, 17 樓        十字花插葉
2 樓               S930  Tiyuan's Glitter
3,12  樓        503 Rob's Argyle Socks
4 樓                S780
5 樓               蝦餃 Hargow (跑色加正常)
21.51 樓       S924 Steppin' Stone
35 樓             Rob's Boolaroo
36 樓            Свадебный Букет (婚禮捧花)
50,54 樓      Ness' Fantasy Gold
52樓            S726
55 樓           C18 Optimara Little Moonstone
56 樓          Noid 俄妹 (粉紅花綠邊)
60 樓          Rob's Cotton Ball
61樓           Sunray trail
74樓            B18 DS-Raisins/DS-Изюм
101樓         LE Rosemary (ЛЕ-Розмари)
102樓         火鳥
110樓     Rob's Vanilla Trail
111樓         Petite Blanche
117樓      RS-Brusnichnyi Sirop
119樓      Rob's Delicious
127樓      Summer Song
133樓      Ness' Spring Blush
136樓      Little Seagull
137棲      Adele
139樓      C6 Golden Dawn
150樓      MK-Wind of Change
162樓      Rm-Pavlina
169樓      AB-The Pink Rose
170樓      Va-Bank (Ва-Банк (Л. Мещерякова))
172樓      Blue Mist
173樓      336 Thunder Surprise
182樓      俄系 AB-761-51
211樓      313
212樓      S870 Snow Edelweiss
213樓         C78 Golden Eye
214樓      LE-Marcipanovaya Roza
217樓        俄系AB-747-70
218樓        PT Anzhelika
220樓        LE-Tajo
222樓        Yachiyo十字花插葉

今年一開始擘大眼,就比一盆百厭星醒一醒,究竟你穩定未呢?
Day 1 是舊年初花
Day 2 是第二次
Day 3 是夏天開的
Day 4 是今天開的
Ison 發表於 2020-1-8 09:24:37 來自手機 |顯示全部樓層

嫲嫲的 Tiyuan’s Glitter 繼續開花
回復

Ison 發表於 2020-1-8 09:28:50 來自手機 |顯示全部樓層

根哥的503 披上一身黃金戰衣
回復

Ison 發表於 2020-1-8 09:34:04 來自手機 |顯示全部樓層

B7442638-57AE-44DD-89AF-0BF52B893F07.jpeg PhoenixQQ師兄的S780 開始出回原色啦
回復

Ison 發表於 2020-1-8 09:36:59 來自手機 |顯示全部樓層

Jimlwy 兄的蝦餃仍然跑色,第一張
第2、3張終於開到原色啦,都是原色比較漂亮
回復

freddywongdy 發表於 2020-1-9 10:43:02 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2020-1-8 09:28

精彩!唔知花色係點嘅呢?
回復

Ison 發表於 2020-1-9 13:30:21 來自手機 |顯示全部樓層
freddywongdy 發表於 2020-1-9 10:43

謝謝欣賞,503應該一至兩星期可以話你知,個花冧生緊上來

期待!^^  發表於 2020-1-9 14:04
回復

Ming36 發表於 2020-1-9 13:43:54 來自手機 |顯示全部樓層
期待503花色,黃金戰衣究竟襯咩色好呢?
回復

Ison 發表於 2020-1-9 15:58:26 來自手機 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2020-1-9 13:43
期待503花色,黃金戰衣究竟襯咩色好呢?

503 其實變化好大,會出不同的花和斑紋,好玩的,你試找下根哥的貼,就知道了!
回復

chestnut007 發表於 2020-1-9 19:53:32 來自手機 |顯示全部樓層
503好特別啊!

真的, 花色和斑葉每一盆都可以不同~  發表於 2020-1-12 10:08
謝謝賞葉 ^_^  發表於 2020-1-9 22:05
回復

caterpillar 發表於 2020-1-10 10:13:17 |顯示全部樓層
咁正既?!
好想種下

咁就不時留意分享區啦 ^_^  發表於 2020-1-12 10:09
回復

Ison 發表於 2020-1-10 10:24:38 來自手機 |顯示全部樓層
freddywongdy 發表於 2020-1-9 10:43

猜猜503是什麼樣子
回復

yunge0 發表於 2020-1-10 13:44:33 來自手機 |顯示全部樓層
好神秘
回復

freddywongdy 發表於 2020-1-10 14:36:42 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2020-1-10 10:24
猜猜503是什麼樣子

粉紅蕾絲邊噴點!
回復

Ison 發表於 2020-1-10 15:52:44 來自手機 |顯示全部樓層
freddywongdy 發表於 2020-1-10 14:36
粉紅蕾絲邊噴點!

我都想有咁靚

睇下點!^^  發表於 2020-1-10 18:34
回復

Ison 發表於 2020-1-10 15:53:18 來自手機 |顯示全部樓層
yunge0 發表於 2020-1-10 13:44
好神秘<span class="emoji emoji1f44d"></span>

我估三日後開估
回復

Ison 發表於 2020-1-11 09:51:46 來自手機 |顯示全部樓層
金魚大大的十字花插葉,開到這樣滿足了(謝謝你)
回復

yunge0 發表於 2020-1-12 06:55:53 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2020-1-11 09:51
金魚大大的十字花插葉,開到這樣滿足了(謝謝你)

犀利呀!由插葉開花, 花開得好靚!
回復

yunge0 發表於 2020-1-12 06:57:36 來自手機 |顯示全部樓層
Ison 發表於 2020-1-8 09:28

淨賞葉都覺得好靚!

我都覺得係^_^ thx ~~  發表於 2020-1-12 09:59
回復

Ison 發表於 2020-1-12 09:55:00 |顯示全部樓層
yunge0 發表於 2020-1-12 06:55
犀利呀!由插葉開花, 花開得好靚!

哈哈謝謝賞花, 師姐你也可以啊, 以前分享給你的東西成功嗎?   
回復