Dean's Rosalie, Rob's Fuddy Duddy, Pat Champagne, Rob's Ruff Stuff, 朱古力

作者: Kennetho 發表于 2011-1-28 00:18:52
2009 7

放在 office 的 AV 有幾棵都開始盛放,post 上來和大家分享一下

Dean's Rosalie (390)

Dean's Rosalie (390) 盛放中

Dean's Rosalie (390) 盛放中

Rob's Fuddy Duddy (502)

Rob's Fuddy Duddy (502) 好多花冧哩!

Rob's Fuddy Duddy (502) 好多花冧哩!

Pat Champagne (417)

Pat Champagne (417) 好像是單瓣一樣,每朵都只有五瓣

Pat Champagne (417) 好像是單瓣一樣,每朵都只有五瓣

Rob's Ruff Stuff (224)

Rob's Ruff Stuff (224) 唔知會唔會係正色呢?

Rob's Ruff Stuff (224) 唔知會唔會係正色呢?

朱古力 (218)

朱古力 (218) 含苞待放咗成個月,都仲未開

朱古力 (218) 含苞待放咗成個月,都仲未開
蕙蕙 發表於 2011-1-28 00:22:40 |顯示全部樓層
好多靚花一齊開呀……羨慕ing
回復

nickyhk 發表於 2011-1-28 14:18:18 |顯示全部樓層
朱古力開未呀....
回復

Kennetho 發表於 2011-1-28 15:15:22 |顯示全部樓層
未啊,成個星期都同上面幅圖差唔多樣,希望農曆年前會開啦! 估唔到佢生得慢,連開花都係慢慢來
回復

LAILAI 發表於 2011-1-28 20:05:13 |顯示全部樓層
靚花~
加油呀~
回復

taboocat 發表於 2011-1-28 20:45:56 |顯示全部樓層
你的Dean's Rosalie 很漂亮~ 
小小的葉,多而大的花!

Pat Champagne 還沒開完,
期待爆花之時~
回復

Kennetho 發表於 2011-1-28 22:00:49 |顯示全部樓層
taboocat 發表於 2011-1-28 20:45
你的Dean's Rosalie 很漂亮~ 
小小的葉,多而大的花!

謝謝賞花!
Dean's Rosalie 真係好大朵,我度過直徑最大有4cm有多,真係大過啲葉好多
回復

Kennetho 發表於 2011-1-28 22:03:18 |顯示全部樓層
LAILAI 發表於 2011-1-28 20:05
靚花~
加油呀~

謝謝賞花,遲啲開多啲再 update
回復