訂矽藻素啦

作者: 農夫 發表于 2009-2-12 20:42:55
3178 52
農夫 發表於 2009-2-15 20:24:04 |顯示全部樓層
1. jicjicmom  3KGS HKD390.- (唔該農夫 ~~ ^^)
2. nuage   2KGS  $260  THANKS﹗
3. sandylam 1 KGS $130
4. vincentma 1kgs $ 130
回復

亞實 發表於 2009-2-15 21:17:11 |顯示全部樓層
農夫,
你真好, 其實我好想訂GA, 不過我覺得太貴,又未搬,
所以唔買住, THANK YOU !!
回復

mandywowo 發表於 2009-2-16 08:50:21 |顯示全部樓層
1. jicjicmom  3KGS HKD390.- (唔該農夫 ~~ ^^)
2. nuage   2KGS  $260  THANKS﹗
5. mandywowo 1kg $130 (thanks!)
回復

kobyip 發表於 2009-2-16 17:25:34 |顯示全部樓層
5. mandywowo 1kg $130 (thanks!)
6. kobyip 1kg $130 (我都要, 唔該晒農夫^0^)
回復

sandylam 發表於 2009-2-17 13:11:21 |顯示全部樓層
我都係唔要住啦~
唔該農夫姐姐.

3. vincentma 1kgs $ 130
4. mandywowo 1kg $130 (thanks!)
5. kobyip 1kg $130 (我都要, 唔該晒農夫^0^)
回復

農夫 發表於 2009-2-17 13:15:45 |顯示全部樓層
sandylam: 我都係唔要住啦~
唔該農夫姐姐.

2.
唔緊要,仲未訂.
星期五前都可以更改既.
回復

mandywowo 發表於 2009-2-17 13:32:03 |顯示全部樓層
sorry sorry ,我諗過我都唔訂住啦~
再有機會先啦,不好意思!

4. kobyip 1kg $130 (我都要, 唔該晒農夫^0^)
5.
回復

農夫 發表於 2009-2-17 16:22:18 |顯示全部樓層
mandywowo: sorry sorry ,我諗過我都唔訂住啦~
再有機會先啦,不好意思!

3. vincentma 1kgs
無問題
回復

nuage 發表於 2009-2-18 23:19:50 |顯示全部樓層
唔好意思﹗我想改為1kg﹗
2. nuage   1KGS  $130  THANKS﹗
4. kobyip 1kg $130 (我都要, 唔該晒農夫^0^)
5.
回復

hk88688 發表於 2009-2-19 14:05:07 |顯示全部樓層
唔該晒農夫我又訂.
2. nuage   1KGS  $130  THANKS﹗
5. hk88688 2KG $260 (THANKS ^^)
回復

chris 發表於 2009-2-19 19:31:01 |顯示全部樓層
5. hk88688 2KG $260 (THANKS ^^)
6. chris 2KGS HK$260 (唔該晒!)
回復

農夫 發表於 2009-2-19 22:10:32 |顯示全部樓層
19.02.09  12:00pm正  截止~
敬請留意
回復

chris 發表於 2009-2-20 11:48:21 |顯示全部樓層
係唔係過數俾你先呀, 請給我銀行戶口
回復

農夫 發表於 2009-2-20 11:50:48 |顯示全部樓層
chris: 係唔係過數俾你先呀, 請給我銀行戶口
唔駛住,交收果陣先比啦
回復

農夫 發表於 2009-3-3 20:44:33 |顯示全部樓層
已pm了訂貨情況,請各位查一查
回復

yuwaiman 發表於 2009-3-6 23:46:33 |顯示全部樓層
農夫, 唔好意思啊, 我啱啱先响呢度見到你訂矽藻素咋, 唔知仲有冇呢, 可唔可以讓d俾我啊
回復

JicJicmom 發表於 2009-3-7 01:49:45 |顯示全部樓層
yuwaiman: 農夫, 唔好意思啊, 我啱啱先响呢度見到你訂矽藻素咋, 唔知仲有冇呢, 可唔可以讓d俾我啊
敏敏 ~~~ 我有3kgs , 可以讓1kg你架 ~ 好唔好 ?
回復

yuwaiman 發表於 2009-3-7 09:24:56 |顯示全部樓層
積媽, 好啊, 唔該晒你呀, 幾時方便攞啊, 因為我見21號茶聚你好似冇報喎
回復

JicJicmom 發表於 2009-3-7 09:46:29 |顯示全部樓層
我未報呀 , 因為唔知0個日得唔得閒 , 農夫到左貨 , 我再 PM 你呀好無 ?
回復

yuwaiman 發表於 2009-3-8 22:21:53 |顯示全部樓層
好呀, 唔該積媽
回復

聯絡園藝館|手機版|HKplants