Rob's 團購 (請移玉步往置頂文章: Rob's 團購已訂購者請看)

作者: feufeu 發表于 2008-2-22 10:38:00
23713 177
Ginny 發表於 2008-4-10 16:56:14 |顯示全部樓層
Ok for me !!
回復

feufeu 發表於 2008-4-10 17:17:25 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-4-10 16:00 發表
FeuFeu:

呢幾日熱成咁, 看來都係十月才訂了

麻煩你幫住d錢先啦, 唔該

各位有没有其他意見呀

Peter, 你係未想我keep住 d 錢先?
不過, 我覺得唔係幾好, 到十月實在太長遠了. 我會先退番錢比大家. 到八九月再算吧.

請各位 pm 我你的銀行名, 賬號和户口名. thanks~~

回復

比得大帝 發表於 2008-4-10 18:37:15 |顯示全部樓層
唔好啦, KEEP 住啦, 十月話咁快就到啦

又俾又收又再俾
回復

lammanfung 發表於 2008-4-10 20:31:10 |顯示全部樓層
對啊‥對啊‥「Keep住先」啦!我這麼壞都無所謂‥‥
回復

Fleur 發表於 2008-4-10 21:22:12 |顯示全部樓層
請問Group Order 係咪所有人都可以參與?係咪有拆扣?
回復

candyafr 發表於 2008-4-10 22:48:52 |顯示全部樓層
我也贊成feufeu keep住d錢,無謂轉來轉去
回復

mcyan 發表於 2008-4-10 23:03:46 |顯示全部樓層
我無所謂,跟大隊
回復

loklok 發表於 2008-4-10 23:12:53 |顯示全部樓層
到時未知下否再加單呢^^
回復

feufeu 發表於 2008-4-11 02:11:51 |顯示全部樓層
Alenquer 已 pm 我 - 他十月不在港, 所以會先 refund 給他.

Peter, 扣除了耍 refund 的之後, 我可以把 $ 存進你的户口嗎?
這個秋季我會極忙, 十月要去美國開會, 十一月在北京要organize 一個congress. 我怕我會無時間上來, 攪到好似唔見咗人咁, 就唔多好啦. Please HELP~~~
回復

lammanfung 發表於 2008-4-11 10:52:13 |顯示全部樓層
到時候要找人幫手就請找我(雖然我一般在星期六和日都不在香港,但我會盡力而為)。
回復

比得大帝 發表於 2008-4-11 14:07:45 |顯示全部樓層
原帖由 feufeu 於 2008-4-11 02:11 發表
Alenquer 已 pm 我 - 他十月不在港, 所以會先 refund 給他.

Peter, 扣除了耍 refund 的之後, 我可以把 $ 存進你的户口嗎?
這個秋季我會極忙, 十月要去美國開會, 十一月在北京要organize 一個congress. 我怕我會無 ...

好啦, 你把個list同錢給我, 我pm個 acount 給你

各位當日信feufeu唔會走佬, 把錢留在她處, 但係佢真係老佬, 去咗送國, 不過.....d錢就冇帶走, 如果你地驚我走佬, 可以出聲, 不用怕羞.
回復

lammanfung 發表於 2008-4-11 16:50:24 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-4-11 14:07 發表

好啦, 你把個list同錢給我, 我pm個 acount 給你

各位當日信feufeu唔會走佬, 把錢留在她處, 但係佢真係老佬, 去咗送國, 不過.....d錢就冇帶走, 如果你地驚我走佬, 可以出聲, 不用怕羞. ...

沒有意見,我對Peter大哥有信心。(對不起!我以後不會亂來。)

回復

比得大帝 發表於 2008-4-11 17:20:52 |顯示全部樓層
原帖由 lammanfung 於 2008-4-11 16:50 發表

沒有意見,我對Peter口水哥有信心。

什麼?  說改不能給人起他不喜歡的花名, 快d修改你的post.  不過都多謝你對平人信任.
回復

lammanfung 發表於 2008-4-11 17:31:20 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-4-11 17:20 發表

什麼?  說改不能給人起他不喜歡的花名, 快d修改你的post.  不過都多謝你對平人信任.

真的要修改嗎?我也幫自己的女兒改了「小魔怪」這個花名‥‥
回復

larryling 發表於 2008-4-11 22:02:01 |顯示全部樓層
冇問題啦,橫掂十月我都一定訂
懶得又要去銀行,加上Peter之前辦嘅團購都得到唔少口碑
信得過你啦:
回復

candyafr 發表於 2008-4-11 22:52:21 |顯示全部樓層
Peter,

我也信得過你,先謝謝你了,麻煩了feufeu和Peter
回復

feufeu 發表於 2008-4-12 01:02:35 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-4-11 14:07 發表

各位當日信feufeu唔會走佬, 把錢留在她處, 但係佢真係老佬, 去咗送國, 不過.....d錢就冇帶走, 如果你地驚我走佬, 可以出聲, 不用怕羞. ...

peter, thank you very much for your help~~~
不過唔好話我走佬啦, 都係為咗搵啖飯食... 無錢都無得訂花.
pm 覆咗你 - 等幾日比人啉吓要唔要 refund, 如有, 我會攪埋再send 個 updated list + $ 給你. thanks once again!
回復

比得大帝 發表於 2008-4-12 10:14:23 |顯示全部樓層
原帖由 feufeu 於 2008-4-12 01:02 發表

peter, thank you very much for your help~~~
不過唔好話我走佬啦, 都係為咗搵啖飯食... 無錢都無得訂花.
pm 覆咗你 - 等幾日比人啉吓要唔要 refund, 如有, 我會攪埋再send 個 updated list + $ 給你.  ...

咁唔話你走佬,話你走埠啦
回復

scorpiodinner 發表於 2008-4-12 11:36:17 |顯示全部樓層
我也信得過feufeu及Peter. Many thanks!
回復

MTRLB_CHRIS 發表於 2008-4-12 20:42:22 |顯示全部樓層
ok..冇問題!!!!!!!!1信得過大家
回復