Rob's 團購 (請移玉步往置頂文章: Rob's 團購已訂購者請看)

作者: feufeu 發表于 2008-2-22 10:38:00
23714 177
Alenquer 發表於 2008-3-3 21:22:52 |顯示全部樓層
It seems that it is a bit risky to place an order in May!
回復

比得大帝 發表於 2008-3-3 21:34:25 |顯示全部樓層
It is too early to say this.  Who knows what global warming will bring.
回復

feufeu 發表於 2008-3-4 01:53:39 |顯示全部樓層

最新消息

剛打了電話去robs, 他們可接受我們在五月頭 (1 or 2 日) 再跟他們confirm 或 cancel order.

到時除了 lucky ducky 外, 其他的av 都會有. 他估計 ducky 好彩的話會有 1-2 棵.

而家, 我們有兩個選擇, 請表態:

1. 現在取消order, 退錢. 秋季時再考慮安排.

2. 等五月頭睇吓天氣點再決定訂唔訂.

- 因為係少過兩個月時間, 我會想keep 住d 錢, 免除退錢再入錢的麻煩. 如果大家有異議 (e.g. 驚我挾帶私逃 ), 請出聲- no hard feeling. 我好明白大家只係forum 上萍水相逢的陌生人.

- 有訂 ducky 的花友, 如果覺得機會太渺茫, 可要求取消 ducky 的 order 和退錢.

這關係到大家的利益, 請各位一定要表態.

回復

pearl413 發表於 2008-3-4 09:45:05 |顯示全部樓層
wah wah wah~~ group buying~~ feu feu, if you all decide to place the order later on, can I join to buy some? PLEASE~~~
回復

mcyan 發表於 2008-3-4 10:03:33 |顯示全部樓層
我選擇2,錢可以keep係你度,我信得過你 ,thanks feufeu
回復

lammanfung 發表於 2008-3-4 10:26:17 |顯示全部樓層
我也選擇2,等到五月再作決定。
回復

比得大帝 發表於 2008-3-4 11:27:37 |顯示全部樓層
Everbody finds feufeu trustworthy.
回復

candyafr 發表於 2008-3-4 11:31:15 |顯示全部樓層
我都選擇2, 相信feufeu
回復

Ginny 發表於 2008-3-4 11:50:12 |顯示全部樓層
我都選擇2, 信得feufeu. THANKS.
回復

scorpiodinner 發表於 2008-3-4 12:29:01 |顯示全部樓層
我也選擇2. Thanks~
回復

feufeu 發表於 2008-3-4 14:03:19 |顯示全部樓層
THANKS so much...
回復

mimilka 發表於 2008-3-4 14:04:22 |顯示全部樓層
我選擇 2啦
回復

MTRLB_CHRIS 發表於 2008-3-4 15:54:06 |顯示全部樓層
我選擇 2!!! thx feu feu..信得過大家..
回復

soniamok 發表於 2008-3-4 16:00:23 |顯示全部樓層
我都係揀 (2)
回復

larryling 發表於 2008-3-4 16:45:16 |顯示全部樓層
我都揀
如果三日速遞到香港,我會博一博
回復

feufeu 發表於 2008-3-4 19:21:24 |顯示全部樓層
原帖由 larryling 於 2008-3-4 16:45 發表
我都揀
如果三日速遞到香港,我會博一博

我想提一句, option 2 係等五月頭睇天氣如何再決定, 到時有可能因太熱唔訂.
請原諒我長氣
回復

charles604498 發表於 2008-3-4 23:34:20 |顯示全部樓層
如果五月頭太熱,對訂 lucky 系列更加不利,經過上次慘痛經驗。lucky 系列很不耐熱 ,上次熱天訂lucky 系列又安全收貨又有幾多個呢?
回復

比得大帝 發表於 2008-3-5 08:59:21 |顯示全部樓層
不是一定五月訂, 看當時天氣才作最決定
回復

比得大帝 發表於 2008-4-10 16:00:20 |顯示全部樓層
FeuFeu:

呢幾日熱成咁, 看來都係十月才訂了

麻煩你幫住d錢先啦, 唔該

各位有没有其他意見呀
回復

lammanfung 發表於 2008-4-10 16:06:57 |顯示全部樓層
我沒有意見,就等到10月才訂吧。
回復