女人........你是那一種

作者: prodorothyhkg 發表于 2010-10-20 10:45:54
1400 15
漂亮的不下廚,下廚的不溫柔; 溫柔的沒主見,有主見的沒女人味; 有女人味的會亂花錢,不會亂花錢的不會打扮; 會打扮的不放心,放心的肯定不能看。
jellyfishy 發表於 2010-10-20 10:57:40 |顯示全部樓層
好煩... 做人咁煩....
回復

prodorothyhkg 發表於 2010-10-20 11:02:22 |顯示全部樓層

後生瘦果陣都算靚卦 我會下廚,對老公溫柔; 有主見,女人味????; 會亂花錢,有時間多就會打扮; 放唔放心要問老公~
回復

cklife 發表於 2010-10-20 11:11:56 |顯示全部樓層
漂亮的不下廚----又漂亮又會下廚....(我煮野食得下啦...但又有人讚過我靚喎----後生果時囉...十八無醜婦嘛)
下廚的不溫柔----會下廚又溫柔(我認自己溫柔架...老公唔知覺唔覺呢...)
溫柔的沒主見----又真係無乜主見(因為要玩[不負責任]依個遊戲..我一定無主見)
有主見的沒女人味----又沒主見又沒女人味(老公話我依世都唔洗旨意有女人味喎)
有女人味的會亂花錢----沒女人味但會亂花錢....(點算好!)
不會亂花錢的不會打扮----打扮睇心情啦...
會打扮的不放心,放心的肯定不能看-----依個要問老公先知,放唔放心果個係佢,唔關我事。
回復

muitau 發表於 2010-10-20 11:20:17 |顯示全部樓層
每樣有啲啲啲啲啲,不能歸類
回復

KOOKOO 發表於 2010-10-20 12:09:09 |顯示全部樓層
咁多, 應該都係掛, 但最主要在岩時間場合做岩要求.
回復

oneonewe 發表於 2010-10-20 12:46:27 |顯示全部樓層
我不漂亮,不下廚,不溫柔,沒主見,沒女人味,亂花錢,不會打扮
但11哥會很放心
回復

vivi 發表於 2010-10-20 13:38:34 |顯示全部樓層
我不漂亮,不下廚,不溫柔,沒主見,沒女人味,亂花錢,不會打扮
但11哥會很放心  ...
oneonewe 發表於 2010-10-20 12:46

這就是"愛"啦add6icon
回復

prodorothyhkg 發表於 2010-10-20 15:36:45 |顯示全部樓層
不過我老細就話我唔係女人,又大力(成日自己換水樽+搬一箱箱文件),又大膽(唔怕鬼同老鼠曱甴)~
回復

擔泥 發表於 2010-10-20 16:15:05 |顯示全部樓層
我想這是一些無聊的男人在談論女性時所走出來的.
看不到當中的特質有絕對的關係 ... 漂亮的為什麼不下廚? 下廚的為什麼不溫柔? ... 哈哈!
回復

alansing 發表於 2010-10-20 16:17:01 |顯示全部樓層
我要漂亮的下廚,下廚的溫柔; 溫柔的有女人味,; 有女人味的不會亂花錢,不會亂花錢的會打扮; 會打扮的花心。
回復

cklife 發表於 2010-10-20 16:22:48 |顯示全部樓層
搵人都整番個類似既....不過題目用男人.....
回復

prodorothyhkg 發表於 2010-10-20 17:11:33 |顯示全部樓層
Calling 才女........................add14icon
回復

hellokitty_971 發表於 2010-10-20 22:40:54 |顯示全部樓層

我係無女人味, 會亂花錢,不會打扮, 有心情先煮飯, 對啊汪先溫柔,

啊蛇很不放心>>>>>>>>因為會 "亂花錢"~
回復

claudiatang 發表於 2010-10-21 09:26:17 |顯示全部樓層
我係無女人味, 會亂花錢,不會打扮, 有心情先煮飯, 對啊汪先溫柔,

啊蛇很不放心>>>>>>>>因為會 "亂花錢"~ ...
hellokitty_971 發表於 2010-10-20 22:40

講得好﹗add4icon
回復

prodorothyhkg 發表於 2010-10-21 10:51:43 |顯示全部樓層
講得好﹗
claudiatang 發表於 2010-10-21 09:26

X2
回復