作者: chanpyhilda 發表于 2010-8-24 22:22:50
17235 132

1.  SSL200507                                                             22 Nov (已分享)
2.  sinyee27(tHX~~~)                                                  後補
3.  chercher                                                                  29 Nov 寄出一粒, 尚欠一粒
4. zero1(thx)                                                                25 Nov 已寄出
5. chutou - 多謝呀....等禾又排先                    25 Nov 已寄出
6. alansing , 多謝先~我又排~                                        5 Jul 11 已分享
7. Christyml                                                                    沒有回覆, 當放棄論
8  小田菜菜子(放心, 菜菜子會好好照顧佢地架~)            5 Jul 11 發了PM
9. 菲愛花                                          沒有回覆, 當放棄論
10. shinewallace  (我又排呀唔該 ^^ )                            待交收
11. siusumm (個風一定唔會影響到ge~)
12. hellokitty_971
13. mihana
14.billy72875(佢咁神秘,'梗'係神秘D出果啦)
15. inga
16  khlia 多謝先
17.有心有力
18. 金剛
19.kinkitotoro
20.epwww (thanks =)
21.milan080320
22. mabel7705
23. Maddrue
24. N-Blythe (Thanks)
25. 小紅楓
26.MRSNGAI
27. Taikau (多謝先!)
28. LHS1 (Thanks)
29. pussycat (多謝先)
30. tokyron (Thanks a lot)
31. 肥do (排咗隊先...^^ thanks)
32. loyuensau
33. kilysung
34. kimkimjai
35. 556
臭皮皮 發表於 2010-8-24 22:27:11 |顯示全部樓層
回復 1# chanpyhilda
我想要呀?
回復

chanpyhilda 發表於 2010-8-24 22:31:28 |顯示全部樓層
回復 2# 臭皮皮

1. 今個星期日下午元朗面交; 或
2. 今個星期日6:40荃灣MTR面交; 或
3. 金鐘LUNCH HOUR 面交?
回復

shoutou 發表於 2010-8-25 08:47:07 |顯示全部樓層
add12icon果然好神秘
回復

臭皮皮 發表於 2010-8-25 14:05:02 |顯示全部樓層
已寄出回郵!
回復

chanpyhilda 發表於 2010-8-25 14:36:22 |顯示全部樓層
回復 5# 臭皮皮

OK!
回復

chanpyhilda 發表於 2010-8-26 22:21:42 |顯示全部樓層
回復 5# 臭皮皮

盒仔已經收到, 明天會寄出.  請留意. 收到後落泥.
回復

臭皮皮 發表於 2010-8-26 22:35:13 |顯示全部樓層
回復 7# chanpyhilda
知道
回復

chanpyhilda 發表於 2010-9-1 00:38:59 |顯示全部樓層
有興趣請排隊, 先到先得, 由左至右, 上下共兩粒為一份送出.
不會再加推. 以回郵方式送出. 排隊後請PM我取地址, 盒仔不可高過2CM, 因為入不到信箱, 我也沒時間到郵局取件.
謝謝!

1.
2.
3.
4.
回復

大甘 發表於 2010-9-1 06:52:01 |顯示全部樓層
1.大甘(thx~)
2.
3.
4.
回復

mandywowo 發表於 2010-9-1 08:15:49 |顯示全部樓層
1.大甘(thx~)
2. mandywowo (thanks)
3.
4.
回復

珮兒 發表於 2010-9-1 11:24:32 |顯示全部樓層
1.大甘(thx~)
3.珮兒(thanks)
4.
回復

HI-NAMASTE 發表於 2010-9-1 12:47:30 |顯示全部樓層
1.大甘(thx~)
3.珮兒(thanks)
4. HI-NAMASTE (thanks)
回復

臭皮皮 發表於 2010-9-1 23:01:46 |顯示全部樓層
回復 7# chanpyhilda
今日啱啱收到,好彩冇穿冇爛,而家比相你睇
大囝囝已經落泥
有一粒有少少芽仔
回復

chanpyhilda 發表於 2010-9-1 23:41:05 |顯示全部樓層

回復 14# 臭皮皮

大囝囝好似出左好大粒芽仔喎...
回復

臭皮皮 發表於 2010-9-1 23:45:31 |顯示全部樓層
回復 15# chanpyhilda
係咪要搣左啲衣呀,我想等隻芽仔長啲先落泥!
回復

chanpyhilda 發表於 2010-9-1 23:53:17 |顯示全部樓層

回復 16# 臭皮皮

個殼浸到裂左就去咁D或去晒D殼, 費事佢阻住D芽仔, 你睇綱友分享嘅呢個POST啦 http://tw.myblog.yahoo.com/fanni ... v=-1&next=12537
仲有呢個 http://www.hkplants.com/thread-56489-3-1.html

祝囝囝快高長大, 你早日有香甜檸水飲....
回復

臭皮皮 發表於 2010-9-1 23:57:02 |顯示全部樓層
回復 17# chanpyhilda
多謝!
回復

chanpyhilda 發表於 2010-9-1 23:57:14 |顯示全部樓層
回復  臭皮皮

個殼浸到裂左就去咁D或去晒D殼, 費事佢阻住D芽仔, 你睇綱友分享嘅呢個POST啦  ... v=- ...
chanpyhilda 發表於 2010-9-1 23:53

睇唔到人地個blog tim, 咁去 http://www.hkplants.com/thread-56489-3-1.html 睇第56個POST啦.
回復

wcl 發表於 2010-9-2 12:34:52 |顯示全部樓層
原來係有樣野叫 神秘果 = =
仲以為係唔知D咩野.. 排隊睇下有冇後備先
回復