為可憐的金毛狗女找個家

作者: prodorothyhkg 發表于 2010-8-19 23:57:42
1921 8

約四歲的金毛狗女,原主人搬家離去,當然一去不返啦,遺下乖巧的金毛狗女,見狀不忍留下,現安置在朋友家中,因朋友家不可長期收容,所以要盡快為這可憐的金毛狗女尋家,希望大家幫忙廣傳。性格,常快樂地展示笑容,活潑之中帶文靜、好嗲人、友善,唔吠。表現得非常忠誠,是一位很可人的伴侶;她跟其他狗隻相處非常好,相信很合適家中已有狗的主人。一切健康護理已完成,包括口腔保健/絕育/心絲蟲/防疫注射/杜虫及杜虱等等。

有意可到 kennethjennyvan facebook 以直接回應,會盡快回覆,謝謝!
http://www.facebook.com/note.php ... 72023768&ref=mf
金毛 1.jpg
金毛 2.jpg
金毛 3.jpg
prodorothyhkg 發表於 2010-8-20 10:48:29 |顯示全部樓層
推下先,隻狗而家係細菲媽個朋友度,可以安排睇狗
回復

spinnet 發表於 2010-8-21 08:58:12 |顯示全部樓層
希望佢有人收養啦.
回復

monsmw 發表於 2010-8-21 21:09:06 |顯示全部樓層
我都好想要,但我已有12隻,而且其中3隻仲好惡;but已經四圍搵人收養佢,希望盡快有消息。
回復

monsmw 發表於 2010-8-21 22:07:20 |顯示全部樓層
同朋友商量過,可唔可以睇吓隻狗先?
請回覆E-mail
[email protected]
回復

leelee 發表於 2010-8-21 22:29:44 |顯示全部樓層
點解的人搬屋就唔要狗?點解唔搵間可以同佢一齊住的屋先搬?
回復

prodorothyhkg 發表於 2010-8-21 23:15:54 |顯示全部樓層
同朋友商量過,可唔可以睇吓隻狗先?
請回覆E-mail
monsmw 發表於 2010-8-21 22:07

多謝你 ,已將你的e-mail address 比左kenneth
回復

Aman 發表於 2011-4-13 10:19:49 |顯示全部樓層
very lovely lady, hope can find her a home very soon.
回復

cowcowpop 發表於 2011-4-13 10:04:52 |顯示全部樓層
搵到人要未....
回復