返回列表 發新帖

發現白色物體!! 點算呀!

作者: susana 發表于 2009-11-13 14:27:17
7372 55
比得大帝 發表於 2009-11-19 11:15:06 |顯示全部樓層
哈哈......我又唔係靚仔!!!!!
跟你開吓還笑咋!
acmc 發表於 2009-11-19 11:02

你剛剛話水母靚女, 轉個頭又話跟佢開玩笑, 你即係話......................??
回復

acmc 發表於 2009-11-19 11:15:31 |顯示全部樓層
發咗花din = 發花癲~~ 哈哈~~~add7icon
peter 個樣好易認, 似蔡瀾個樣, 頭髮白白好有型個位就係~add6icon
jellyfishy 發表於 2009-11-19 11:08

可能都未必認得出, 我同佢一樣, 認人好差勁的!
回復

比得大帝 發表於 2009-11-19 11:18:42 |顯示全部樓層
我玩花從來唔洗瞞屋企人喎! 因我有大条道理, 其實玩花的錢比起其它好多種娛樂都平得多, AGREE 嗎? 而且十分健康的一種玩意.
acmc 發表於 2009-11-19 11:07

到你好似我咁洗咗 6 7 皮响d花度 (可能唔只哩個數), 你就唔可以咁老實嘞

不過我老婆都係咁同人講, 佢冇乜興趣, 只係鐘意種花, 洗多多錢都由佢

不過我怕佢心中的多多錢, 離我實際用咗的差好遠
回復

jellyfishy 發表於 2009-11-19 11:23:32 |顯示全部樓層
peter, 記得你同你太太係聯名戶口, 佢唔覺得奇怪架? add12icon不過你太太成日同你一齊, 以你個record, 就算明知你玩花玩到咁大, 佢最多笑笑口扮唔知~~

acmc, 來來來, 來花展啦, 等水母學下認人認花~~add6icon
回復

比得大帝 發表於 2009-11-19 11:39:18 |顯示全部樓層
peter, 記得你同你太太係聯名戶口, 佢唔覺得奇怪架? add12icon不過你太太成日同你一齊, 以你個record, 就算明知你玩花玩到咁大, 佢最多笑笑口扮唔知~~

acmc, 來來來, 來花展啦, 等水母學下認人認花~~add6icon ...
jellyfishy 發表於 2009-11-19 11:23

我覺得女人懂得扮唔知, 係好高明嘅

不過我太太真係可能唔知價, 剛開始玩av, 有次有個朋友嚟, 見到百幾盆花, 講咗句, 一盆一百都過萬, 我當時個心諗, 一盆 3 4 百.....
回復

jellyfishy 發表於 2009-11-19 12:07:41 |顯示全部樓層
學隻眼開隻眼閉, 好難... 我心直口快, 更難...
回復

acmc 發表於 2009-11-19 13:19:52 |顯示全部樓層
到你好似我咁洗咗 6 7 皮响d花度 (可能唔只哩個數), 你就唔可以咁老實嘞

不過我老婆都係咁同人講, 佢冇乜興趣, 只係鐘意種花, 洗多多錢都由佢

不過我怕佢心中的多多錢, 離我實際用咗的差好遠 ...
Peter 發表於 2009-11-19 11:18

peter 兄, 咁多年來我玩花所用的錢應該都超過十萬, 發花癲早你好多呢! 我玩了十多年, 好細個就開始玩...哈哈, 以前識得個花癲, 連自己都癲埋, 不過我玩得好低調, 獨家村咁玩, 都係這幾年正常返, 送過好多比人, 問人要唔要問到人哋話唔要,現在剩返好少啦, 所以你太太話"洗多多錢都由佢"是絶對英明, 好過你去玩其它嘢呀!!!
回復

acmc 發表於 2009-11-19 13:24:59 |顯示全部樓層
你剛剛話水母靚女, 轉個頭又話跟佢開玩笑, 你即係話......................??
Peter 發表於 2009-11-19 11:15

無論我點開玩笑, 都改變唔到係靚女嘅事實, 水母你唔好理peter呢句話!
回復

jellyfishy 發表於 2009-11-19 13:28:45 |顯示全部樓層
無論我點開玩笑, 都改變唔到係靚女嘅事實, 水母你唔好理peter呢句話!
acmc 發表於 2009-11-19 13:24

你來花展, 到時有好多靚女任你望呀~add6icon
回復

acmc 發表於 2009-11-19 13:39:56 |顯示全部樓層
你來花展, 到時有好多靚女任你望呀~add6icon
jellyfishy 發表於 2009-11-19 13:28

hahahahahah.......靚女我日日都會看到的, 麻木晒啦! ..... 唔好意思, 有時開吓玩笑, 娛人娛己
回復

比得大帝 發表於 2009-11-19 13:50:59 |顯示全部樓層
唔得, 你一定要嚟, 我都好想記吓你個樣
回復

acmc 發表於 2009-11-19 13:57:52 |顯示全部樓層
唔得, 你一定要嚟, 我都好想記吓你個樣
Peter 發表於 2009-11-19 13:50

喂! 你睇吓連水母廿來歲的都話你有型, 有無危機, 你太太最心水清, 其實你可以大大聲咁同你太太講,我用晒d錢買花又如何呀! 佢唔敢比說話你聽的.
回復

acmc 發表於 2009-11-29 00:03:49 |顯示全部樓層

不過我怕佢心中的多多錢, 離我實際用咗的差好遠 ...
Peter 發表於 2009-11-19 11:18

有人又買咗個 gundan exia aiser00 HK$1,500  回家, 我問佢呢個又多少錢, 佢ke ke笑就算, 以為我唔知價, 這個已是第無數咁多個,  不過, 知佢買得好開心, 得到自己想要的, 表面會不滿, 都只是想佢控制吓, 其實心裏都係想佢開心的. 好矛盾.
回復

jellyfishy 發表於 2009-11-29 08:37:57 |顯示全部樓層
嘩... 1500蚊, 價值觀不同, 我會攞1500蚊去旅行~
回復

acmc 發表於 2009-11-29 11:01:59 |顯示全部樓層
嘩... 1500蚊, 價值觀不同, 我會攞1500蚊去旅行~
jellyfishy 發表於 2009-11-29 08:37

價值觀不同....對, 我有個舊同事, 買件衫百多元都要諗來諗去, 但買鞋就對對二三千都不知買得幾開心, 我就覺得佢有病, 打死我都唔會買來行落個地, 但買花我就會喇, 米一樣有人話我有病!
回復

magichand 發表於 2011-1-16 20:47:35 |顯示全部樓層
acmc 發表於 2009-11-19 13:19
peter 兄, 咁多年來我玩花所用的錢應該都超過十萬, 發花癲早你好多呢! 我玩了十多年, 好細個就開始玩...哈 ...

到底點玩架? 超過十萬...
回復