各位朋友好~^^多多指教,請問小型翻土機香港有得買嗎?

作者: HappyLeo 發表于 2009-4-11 02:17:44
4736 10
請問小型翻土機香港有得買嗎?有的話幾錢到呢?
第一次發貼^^有甚麼不對的還請多多指教!謝謝大家。
小天使 發表於 2009-4-11 11:23:38 |顯示全部樓層
B&Q好似有...
回復

HappyLeo 發表於 2009-4-11 21:56:53 |顯示全部樓層
B&Q好似有...
小天使 發表於 2009-4-11 11:23

小天使~^^謝謝你,但B&Q的東西賣的價錢抵嗎?
回復

Jennie 發表於 2009-4-12 10:45:19 |顯示全部樓層
我覺得B&Q賣D嘢價錢都幾OK架,最重要係多種類,唔洗周圍搵!
回復

HappyLeo 發表於 2009-4-12 23:51:20 |顯示全部樓層
我覺得B&Q賣D嘢價錢都幾OK架,最重要係多種類,唔洗周圍搵!
Jennie 發表於 2009-4-12 10:45

對呀,Jennie^^我今日去真係有好多野買,個店員麥生重好好人tim^^~所以買左好多好多野,可惜,還是沒有翻土機賣~.~
回復

小天使 發表於 2009-4-13 00:35:58 |顯示全部樓層
B&Q的service真係唔錯架...
回復

HappyLeo 發表於 2009-4-14 14:10:42 |顯示全部樓層
哈哈~^^我終於係上海街同隔黎個條唔記得左叫咩名既街度溫到翻土機啦!
^^不過都要$3500~~~
另外重有電鋸18吋電油式$1500~~~
除草機(政府個種)就$2100~~~
回復

alansing 發表於 2009-4-15 00:05:26 |顯示全部樓層
最平....係用牛 or 人手...
用自已雙手去翻土~你會体會到農民既辛苦
回復

HappyLeo 發表於 2009-4-15 15:22:59 |顯示全部樓層
牛?...~~~haha^^~我驚比佢撞woo~~~~~
農民既辛苦..........我已經體會過了~所以先學下D鬼佬方法~^^
如果買左好用可以同大家分享經驗^^haha~
回復

ruru 發表於 2009-5-12 01:03:27 |顯示全部樓層
7# HappyLeo

can I rent your 翻土機?
回復

HappyLeo 發表於 2010-4-2 18:12:50 |顯示全部樓層
HappyLeo

can I rent your 翻土機?
ruru 發表於 2009-5-12 01:03

真係唔好意思+sorry呀~好耐無上黎啦,因為忙讀書同做野,咁遲先覆你,希望你唔好嬲我啦~
對不起呀,我還未買翻土機呀,不過我想現在你已經有了把.
回復