[開源植物](香草)倒手香

作者: JicJicmom 發表于 2009-3-27 09:45:53
2279 7

開源植物
名稱: 倒手香
份數: 5 份 ( 每份3枝 )
交收方法: 花墟 / 版聚面交
栽種心得:  半日照  ,  疏水砂土 , 粗生 , 插枝成活率極高 .
備註 : 倒手香味道濃烈 , 草如其名 , 一到就"香", 味道並非人人可以接受 ,請留意 . 詳細資料請自行 GOOGLE ~~

P1140885 (Small).JPG
P1140888 (Small).JPG

請排隊 :
1.
2.
3.
4.
5.

評分

查看全部評分

Agnes 發表於 2009-3-27 12:40:13 |顯示全部樓層
請排隊 :
1. agnes (thx, 版聚面交)
2.
3.
4.
5.
回復

月光光 發表於 2009-3-27 12:43:34 |顯示全部樓層
請排隊 :
2. 月光光 (我都想要,thx)
3.
4.
5.
回復

oneonewe 發表於 2009-3-30 00:00:23 |顯示全部樓層
請排隊 :
3. oneonewe (我都想要呀,多謝!)
4.
5.
回復

亞實 發表於 2009-3-30 08:05:44 |顯示全部樓層
請排隊 :
4. sifenamok ( thanks )
5.
回復

小白 發表於 2009-4-2 00:07:32 |顯示全部樓層
請排隊 :
4. sifenamok ( thanks )
5.  小白,  thanks
回復

小白 發表於 2009-4-14 20:34:29 |顯示全部樓層
多謝 積媽... add6icon
回復

亞實 發表於 2009-4-14 20:36:09 |顯示全部樓層
多謝積積媽

是我老人痴呆, 我記錯左碰碰香
回復