返回列表 發新帖

舉手發問: 關於士多啤梨同蕃茄

作者: 阿忻 發表于 2009-3-25 00:06:14
2976 26
阿忻 發表於 2009-3-30 22:12:26 |顯示全部樓層
反正咁多芽= = 我諗我會移走D弱D既去第二盆- - 就算傷都係傷D弱者.\/.問題不大吧
其實有4,5棵生存到對我個窗台仔來講已經太多
不過我打算等佢地大D就應該會分盆俾我D表妹玩... 俾佢地訓練下耐性同愛心
回復

阿忻 發表於 2009-3-31 14:42:38 |顯示全部樓層
今朝出門口之前d士多啤梨都仲好地地......
但下午返到屋企就發現佢地訓低哂
o個到3,4十條苗我只留了10條
依家用左另一個盆加泥固定... 唔知救唔救得返呢><
回復

Ling_Lin 發表於 2009-3-31 15:25:25 |顯示全部樓層
今朝出門口之前d士多啤梨都仲好地地......
但下午返到屋企就發現佢地訓低哂
o個到3,4十條苗我只留了10條
依家用左另一個盆加泥固定... 唔知救唔救得返呢> ...
阿忻 發表於 2009-3-31 14:42

訓低晒姐係點??
你sure佢地係死左...><??
可能只係唔夠水而軟縮姐bor??

ps:
仲有幾日考p.maths wow?
溫晒未呀??
回復

阿忻 發表於 2009-3-31 16:37:26 |顯示全部樓層
23# Ling_Lin

咦.. 你又知我考pure既?
溫得七七八八啦...

我都唔知呀@@ 好似打完風咁~~ 但問題係我放室內的
同埋今朝我都有淋過水... 幫佢濕下個泥面咁
都郁左佢地了>< 希望呢10條唔會死就好了= =
回復

Ling_Lin 發表於 2009-4-2 19:39:04 |顯示全部樓層
23# Ling_Lin

咦.. 你又知我考pure既?
溫得七七八八啦...

我都唔知呀@@ 好似打完風咁~~ 但問題係我放室內的
同埋今朝我都有淋過水... 幫佢濕下個泥面咁
都郁左佢地了>< 希望呢10條唔會死就好了= = ...
阿忻 發表於 2009-3-31 16:37

pure考成點呀???難唔難??
mind唔mind,估下自己有咩grade丫..?
回復

阿忻 發表於 2009-4-3 23:11:52 |顯示全部樓層
我向來都唔會估, 盡左力, 成績係點又有咩所謂?
放榜o個日咪知囉~ 洗乜估呢?

btw... 我地離哂題了
回復

Ling_Lin 發表於 2009-4-4 00:40:00 |顯示全部樓層
我向來都唔會估, 盡左力, 成績係點又有咩所謂?
放榜o個日咪知囉~ 洗乜估呢?

btw... 我地離哂題了
阿忻 發表於 2009-4-3 23:11

係ge..係ge...可能撞到你又考al..
太雀躍-0-"
回復