桑樹枝條

作者: Monse 發表于 2009-3-18 22:23:05
10887 123
goldenretriver 發表於 2009-3-31 22:14:40 |顯示全部樓層
收到啦!  多謝哂 Monse! add6icon
回復

celiaw 發表於 2009-4-1 00:00:34 |顯示全部樓層
我都收到喇! 多謝哂你呀!
回復

sandylam 發表於 2009-4-1 13:10:03 |顯示全部樓層
收到啦~ 仲整好曬啦!
thank you~
回復

dongdongmaster 發表於 2009-4-1 18:28:49 |顯示全部樓層
收到了
謝謝~~~~
回復

win17 發表於 2009-4-2 20:29:07 |顯示全部樓層
收到啦!  還替我慳回一個郵票!
謝謝你! Monse
我會比心機養大佢
回復

Monse 發表於 2009-4-3 00:29:23 |顯示全部樓層

1.) alilovebyj (24/3 寄出)
2.) ammonch (24/3 寄出)
3.) farfeifar  (22/3 已寄出)
4.) Sandylam(將於30/3 寄出)
5.) Muitau  (將於3/4 寄出)
6.) Eva
7.) Agnes (21/3 已寄出)
8.) may.sun (21/3 已寄出)
9.) sifenamok  (24/3 寄出)
10.) Peggy (21/3 已寄出)
11.) 花師奶 (21/3 已寄出)
12.) lammanfung (24/3 寄出)
13.) mplc (21/3 已寄出)
14. )yuen-w (將於3/4 寄出)
15.) God_of_V  (將於27/3 寄出)
16.) honhonma (24/3 寄出)
17.) 曉文 (24/3 寄出)
18.) kwanyeehui  (24/3 寄出)
19.) prodorothyhkg (24/3 寄出)
20.) aala  (24/3 寄出)
21.) mayflower (21/3 已寄出)2
22.) To To (將於3/4 寄出)
23.) athernas (將於30/3 寄出)
24.) steamball
25.) RITA0710  (25/3 寄出)
26.) mini_leo (將於27/3 寄出)
27.) sky (將於27/3 寄出)
28.) 屠子步 (已收到)
29.) jessicayip31 (將於27/3 寄出)
30.) PAULINE (將於27/3 寄出)
31.) tigger  (將於27/3 寄出)
32.) goldenretriver (將於27/3 寄出)
33.) cathychk (將於27/3 寄出)
34.) dongdongmaster (於31/3 寄出)
35.) win17 (於1/4 寄出)[/color
36.) celiaw (將於30/3 寄出)
37.) happymiu (已寄出)
38.) chudaicheung
39.) Kimmy226 (將於3/4 寄出)
40.) phyllis-sam
41.) chiman(將於8/4 寄出)
42.) benfk

請尚未寄出回郵的花友盡快寄出啊
仲有一個叫chu chu的都將於 (將於3/4 寄出)
回復

benfk 發表於 2009-4-3 01:09:07 |顯示全部樓層
我都試下
回復

ToTo 發表於 2009-4-3 11:23:42 |顯示全部樓層
Monse
你棵桑樹係咪好大棵架,點解可以分到咁多小枝......
好犀利呀~add4icon
回復

chiman 發表於 2009-4-5 11:48:31 |顯示全部樓層
已寄出...唔該MONSE
回復

屠子步 發表於 2009-4-5 12:34:28 |顯示全部樓層
懋問下各位已種的朋友,你地既枝條有咩變化?我d好似完成無動靜。
回復

Agnes 發表於 2009-4-5 14:01:53 |顯示全部樓層
懋問下各位已種的朋友,你地既枝條有咩變化?我d好似完成無動靜。
屠子步 發表於 2009-4-5 12:34

我 d 也未有動靜, 俾 d 耐性等啦!
回復

happymiu 發表於 2009-4-7 11:02:14 |顯示全部樓層
我今日都已經收到喇.. 多謝Monse既分享.. 對我黎講~ Monse 有d似"黃大仙"...有求必應, 只要自己有既野, 都唔介意分享俾大家..
而且, 就好似以上各人所講, d枝條/小苗/種子都包裝得好好哩.. 一d損毀都無.
再次多謝你Monse..^^
回復

yuen-w 發表於 2009-4-7 15:45:44 |顯示全部樓層
我昨日收到的, thanks Monse.
回復

Monse 發表於 2009-4-7 21:57:55 |顯示全部樓層
屠子步 發表於 2009-4-5 12:34

無咁快架!舊年我插左落泥都要個幾兩個月先出嫩葉芽,唔洗點打理佢架,只要每天保持泥土濕潤。
回復

lammanfung 發表於 2009-4-7 23:08:04 |顯示全部樓層
那就要慢慢等‥‥現在天氣不冷不熱,希望可以快點看到葉芽「標」出來!
回復

chudaicheung 發表於 2009-4-8 00:06:00 |顯示全部樓層
今日收到了.  好多謝你呀.  最唔好意思麻煩了你幫我"唱"了郵票.  分享你的東西無諗過要麻煩到你, 真係好唔好意思呀 ~
回復

Monse 發表於 2009-4-8 02:13:32 |顯示全部樓層
今日收到了.  好多謝你呀.  最唔好意思麻煩了你幫我"唱"了郵票.  分享你的東西無諗過要麻煩到你, 真係好唔好意思呀 ~
chudaicheung 發表於 2009-4-8 00:06

唔好咁客氣喇。
回復

Kimmy226 發表於 2009-4-8 21:56:32 |顯示全部樓層
我都已經收到啦...多謝晒
回復

chiman 發表於 2009-4-9 19:04:57 |顯示全部樓層
已收到,多謝Monse
回復

God_of_V 發表於 2009-4-11 00:16:36 |顯示全部樓層
我今日發現其中一枝出左葉芽啦~!!
各位的又點呀??
回復