090130 柏麗灣之旅

作者: crazycat 發表于 2009-3-3 11:41:41
1390 6

相已經係年初三影架啦...果日勁好天氣...風和日麗影既相真係好好多...果日我部單反...俾人徵用左...我只可以用g9咋...

#1 先黎一張青馬大橋先啦...

#2沿路都好曬...

#3中途撞到...桃子呀...佢...老實不客氣咁騎住跳跳虎...

#4 跟住...仲舒服到訓著左...桃子...你太可惡啦...

#5-6...鬼咩...大刀都拎埋出黎..我地要反對惡勢力呀...

#7 沿路都見有兩對新人影緊相...跳跳虎話...搶唔到花球都要同個花球影下相...

#8 跳跳虎不理告示...照樣攀爬欄杆...實在太頑皮啦...

#9-#11 唔係桃花黎架...你跳上去影都無用架...唔會行桃花運...

#12-#14 幫佢影低D地方名啦...証明跳跳虎到此一遊呀..

#15 再回望一次青馬大橋...我地要走啦...

評分

查看全部評分

crazycat 發表於 2009-3-3 11:45:43 |顯示全部樓層
附送當日既花花草草

回復

vivi 發表於 2009-3-3 12:08:33 |顯示全部樓層
跳跳虎好攪笑呀
回復

小白 發表於 2009-3-3 18:43:24 |顯示全部樓層
桃子大戰跳跳虎add7icon
回復

carlo 發表於 2009-3-3 18:56:37 |顯示全部樓層
我都鍾意跳跳虎架 !   因為我有 D 似佢既性格架 !

有無入公園玩呀 ?
回復

crazycat 發表於 2009-3-4 10:06:37 |顯示全部樓層
其實我同另一個人一齊去影既...佢帶桃子...我帶跳跳虎咯!都係第一次帶埋私家model去影相咋...
回復

carlo 發表於 2009-3-4 15:14:58 |顯示全部樓層
其實我同另一個人一齊去影既...佢帶桃子...我帶跳跳虎咯!都係第一次帶埋私家model去影相咋...
crazycat 發表於 2009-3-4 10:06

好可愛呀 !
回復