貓貓同樂今晚夜

作者: crazycat 發表于 2009-9-2 12:09:46
1953 6
先黎大孖哥哥替新到既貓樹作質量檢查

我相信應該都合格啦...媽媽見你地之前果顆已經好舊啦...終於的起心肝買新既俾你地咯!

再黎肥皮小茂爭奪篇...

當然都有佢地各自玩玩既相既...

當然...唔少得爛玩既甩甩B...如果唔俾佢玩...我估..吵翻天都似...

enjoy :
vivi 發表於 2009-9-2 12:21:03 |顯示全部樓層
點解甩甩B要困籠嘅
我都好想買棵樹喔
回復

crazycat 發表於 2009-9-2 12:24:42 |顯示全部樓層
甩甩其實係我係街度救返黎既bb...之前佢有梨形虫...一路爛便...困籠會方便清理...兼唔駛同其他貓貓交差感染...最近虫虫無啦...不過腸胃仍弱...等佢腸胃再好d就放佢自由行...

我屋企連埋甩甩有6貓架...小心d好d既...

樹我係淘寶買架咋...不過連埋運費都係4xx人仔...送到上門...
回復

Ulrica 發表於 2009-9-2 12:26:30 |顯示全部樓層
哇, 有4個寶貝. 住得舒適, 玩得開心.
回復

vivi 發表於 2009-9-2 12:41:10 |顯示全部樓層
甩甩其實係我係街度救返黎既bb...之前佢有梨形虫...一路爛便...困籠會方便清理...兼唔駛同其他貓貓交差感染...最近虫虫無啦...不過腸胃仍弱...等佢腸胃再好d就放佢自由行...

我屋企連埋甩甩有6貓架...小心d好d既... ...
crazycat 發表於 2009-9-2 12:24

wawawa有6隻, 勁呀add14icon
回復

claudiatang 發表於 2009-9-2 12:59:57 |顯示全部樓層
有你照顧,甩甩b會好快就可以出籠和哥哥姐姐玩啦﹗
回復

crazycat 發表於 2009-9-2 13:26:34 |顯示全部樓層
6隻真係斷擔挑啦...不過見到甩甩係緣份...
回復