出售多款蔬果種子(2010年3月完)

作者: hellokitty_971 發表于 2009-3-3 11:06:50
51788 921
Vienne 發表於 2009-9-3 15:38:27 |顯示全部樓層
我想要以下呢六樣,每樣一份,唔該晒。
11 -- 四季油麥菜 -- 20粒以上一份
12 -- 白菜 -- 200粒以上一份
13-- 日本大葉菠菜 -- 30粒以上一份
42 -- 小唐菜 -- 100粒以上一份
46 -- 韓國大蔥 -- 50粒以上一份
52 -- 玻璃生菜 -- 30粒以上一份
回復

hellokitty_971 發表於 2009-9-3 15:46:46 |顯示全部樓層
http://i31.photobucket.com/albums/c391/i4kai/pics/i4kaiseeds1.jpg

$29.4 已於網上銀行入了數
請查收、 謝謝!
i4kai 發表於 2009-9-3 14:37

明天會寄出, 謝謝
回復

fatball 發表於 2009-9-3 15:47:33 |顯示全部樓層

依個好唔好d 呢??? thanks
回復

hellokitty_971 發表於 2009-9-3 15:50:15 |顯示全部樓層
http://i219.photobucket.com/albums/cc281/fishball_album/DSC05003.jpg

依個好唔好d 呢??? thanks
fatball 發表於 2009-9-3 15:47

好好多, thanks,明天寄出,謝謝
回復

hellokitty_971 發表於 2009-9-3 16:12:53 |顯示全部樓層
http://i31.photobucket.com/albums/c391/i4kai/pics/i4kaiseeds1.jpg

請查收、 謝謝!

明天會寄出,謝謝
回復

kingtze1 發表於 2009-9-3 16:13:05 |顯示全部樓層
0296_001.jpg 己過數
有過數資料就無問題,  謝謝你
種子通常放係陰涼地方, 陌封袋口, 可以放成年,
我有d 私伙種子, 用錫紙陌封左放係台底, 兩年後都仲種到 我都好驚喜 ...
hellokitty_971 發表於 2009-9-3 13:54
回復

hellokitty_971 發表於 2009-9-3 16:55:46 |顯示全部樓層

請查收、 謝謝!

明天會寄出,謝謝
回復

peggykyw 發表於 2009-9-4 10:35:14 |顯示全部樓層
3-- 四季香蔥 -- 30粒以上一份
5-- 芫茜 -- 40粒以上一份
9 -- 韓國紅生菜 -- 40粒以上一份
14-- 超甜粟米--- 8粒一份
22 -- 美國紫金生菜 -- 40粒以上一份
29 -- 唐生菜 -- 30粒以上
36 - - 四季香芹 -- 50粒以上一份
40 -- 青菜心 -- 100粒以上一份
51 -- 花葉苦苣 -- 20粒一份
原裝種子
士多啤利  $5/1包 ---- (1包)

13份 x $2 + $5 + $1.4 = $32.4
有齊貨嗎?
回復

Vienne 發表於 2009-9-4 10:56:23 |顯示全部樓層
我想要以下呢六樣,每樣一份,唔該晒。
52 ...
Vienne 發表於 2009-9-3 15:38

唔好意思呀,今朝瞓醒,又想買多d,我改左個list,以下每樣各一份,共15份,郵費係咪應該加到$2.8呢? Sorry呀,我咁煩。
8 -- 紅莧菜 -- 200粒以上一份
17 --金南瓜 -- 6粒一份
18 -- 日本迷你長青瓜 -- 8粒一份
23 -- 日本紫色圓茄子 -- 40粒一份
31 -- 日本紫甘藍 -- 20粒一份
38 -- 日本紫色燈籠椒 -- 6粒一份
47 -- 日本橙色橙籠椒 -- 8粒一份
49 -- 耶菜 -- 20粒一份
56 -- 台灣向日葵(大頭16"至18") --- 5粒一份
回復

hellokitty_971 發表於 2009-9-4 14:29:23 |顯示全部樓層
3-- 四季香蔥 -- 30粒以上一份
5-- 芫茜 -- 40粒以上一份
9 -- 韓國紅生菜 -- 40粒以上一份
14-- 超甜粟米--- 8粒一份
22 -- 美國紫金生菜 -- 4 ...
peggykyw 發表於 2009-9-4 10:35

有呀,謝謝
回復

hellokitty_971 發表於 2009-9-4 14:33:51 |顯示全部樓層
唔好意思呀,今朝瞓醒,又想買多d,我改左個list,以下每樣各一份,共15份,郵費係咪應該加到$2.8呢? Sorry呀,我咁煩。
8 -- 紅莧菜 -- 200粒以上一份
12 -- 白菜 -- 200粒 ...
Vienne 發表於 2009-9-4 10:56

無問題啦,謝謝
回復

冇銀用 發表於 2009-9-4 14:50:09 |顯示全部樓層
收到了,已落盆,謝謝!
回復

hellokitty_971 發表於 2009-9-4 14:52:39 |顯示全部樓層
收到了,已落盆,謝謝!
冇銀用 發表於 2009-9-4 14:50

好手快~~
回復

cookie20002005 發表於 2009-9-4 17:10:37 |顯示全部樓層
我入左數啦請收pm,thx.
回復

Maggie 發表於 2009-9-4 17:17:08 |顯示全部樓層
514# cookie20002005

你check倒入數未呀! hk$50.8
回復

cookie20002005 發表於 2009-9-4 17:19:56 |顯示全部樓層
514# cookie20002005

你check倒入數未呀! hk$50.8
Maggie 發表於 2009/9/4 17:17

你攪錯左呀,係hellokitty_971,唔係我呀
回復

Maggie 發表於 2009-9-4 18:48:37 |顯示全部樓層
487# hellokitty_971

你check倒數未呀?
回復

Maggie 發表於 2009-9-4 18:49:24 |顯示全部樓層
516# cookie20002005

sorry, 攪錯了
回復

hellokitty_971 發表於 2009-9-4 20:55:30 |顯示全部樓層
516# cookie20002005

sorry, 攪錯了
Maggie 發表於 2009-9-4 18:49

今日寄左啦,thanks
回復

hellokitty_971 發表於 2009-9-4 21:00:01 |顯示全部樓層
我入左數啦http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(65).gif請收pm,thx.
cookie20002005 發表於 2009-9-4 17:10

明天會寄出,謝謝
回復