出售多款蔬果種子(2010年3月完)

作者: hellokitty_971 發表于 2009-3-3 11:06:50
52634 920
ILoveFlower 發表於 2009-8-22 14:23:33 |顯示全部樓層

1 (5) -- 芫茜 -- 40粒以上一份                 
2 (8) -- 紅莧菜 -- 200粒以上一份            
3 (11) -- 四季油麥菜 --50粒以上一份            
4 (13) -- 日本大葉菠菜 -- 40粒以上一份         
5 (18) -- 日本迷你長青瓜 --8粒一份
6 (19) -- 泰國迷你圓茄子(白色) ---15以上一份
7 (22) -- 美國紫金生菜 -- 60粒以上一份
8 (23) -- 日本紫色圓茄子 -- 40粒以上一份
9 (31) -- 日本紫甘藍 -- 20粒以上一份
10 (37) -- 小茴香 -- 20粒以上一份
11 (45) -- 日本芥菜頭 -- 30粒以上一份
12 (46) -- 韓國大蔥 -- 50粒以上一份
13 (47) -- 日本橙色橙籠椒 -- 8粒一份
14 (54) -- 翠玉瓜 -- 5粒一份
15 (56) -- 台灣向日葵(大頭16"至18") --- 5粒一份

以上各一份, 共 $30

蜀葵             $6/1 包 ----
百里香          $6/1 包 ----

以上各一份, 共$12

種子費用合共 $42, 郵費 $1.4 是否足夠? Thanks!
回復

hellokitty_971 發表於 2009-8-22 15:10:05 |顯示全部樓層
442# ILoveFlower

謝謝你, 郵資$2.8, 合共$44.8 , Thanks
回復

ILoveFlower 發表於 2009-8-22 15:29:56 |顯示全部樓層
442# ILoveFlower

謝謝你, 郵資$2.8, 合共$44.8 , Thanks
hellokitty_971 發表於 2009-8-22 15:10

Please check PM, thanks!add6icon
回復

pillow 發表於 2009-8-22 17:31:21 |顯示全部樓層

請check PM
回復

ernestlaw 發表於 2009-8-22 18:54:51 |顯示全部樓層
收到了,種子好靚,也謝謝你的小禮品。
回復

hellokitty_971 發表於 2009-8-22 23:53:02 |顯示全部樓層
http://i163.photobucket.com/albums/t299/foryou1997/misc/IMG_1739.jpg

請check PM
pillow 發表於 2009-8-22 17:31

星期一會寄出,謝謝
回復

ILoveFlower 發表於 2009-8-24 08:50:59 |顯示全部樓層
Hello Kitty, 剛過數 $44.8, Ref: 0908240648504 (中銀), 請查, 謝謝!
回復

hellokitty_971 發表於 2009-8-24 10:53:28 |顯示全部樓層
http://i163.photobucket.com/albums/t299/foryou1997/misc/IMG_1739.jpg

請check PM
pillow 發表於 2009-8-22 17:31

請問要什麼種子, 我搵唔到你登記既帖子
回復

hellokitty_971 發表於 2009-8-24 10:54:19 |顯示全部樓層
Hello Kitty, 剛過數 $44.8, Ref: 0908240648504 (中銀), 請查, 謝謝!
ILoveFlower 發表於 2009-8-24 08:50

今日查核後會記出, 謝謝
回復

alice 發表於 2009-8-24 23:36:07 |顯示全部樓層

Kitty
請問有沒有大白菜種子同菜心種子出售呢?
同時~四季香蔥是不是平時蒸魚用既蔥?
回復

hellokitty_971 發表於 2009-8-25 14:32:18 |顯示全部樓層
Kitty
請問有沒有大白菜種子同菜心種子出售呢?
同時~四季香蔥是不是平時蒸魚用既蔥?
alice 發表於 2009-8-24 23:36

四季香蔥係平時蒸魚
回復

ILoveFlower 發表於 2009-8-25 23:16:54 |顯示全部樓層
今日查核後會記出, 謝謝
hellokitty_971 發表於 2009-8-24 10:54

收到種子LA, 唔該晒, 同埋多謝你既贈品呀, 好喜出望外!add6icon
回復

大bear 發表於 2009-8-26 13:36:52 |顯示全部樓層

Hi hellokitty_971,
想要以下種子,請問還有沒有?
13-- 日本大葉菠菜 -- 40粒以上一份
19 -- 泰國迷你圓茄子(白色) ---15以上一份
21 -- 日本迷你圓形白蘿蔔 -- 25粒以上一份
23 -- 日本紫色圓茄子 -- 40粒以上一份
26 -- 彩色迷你蕃茄 -- 20粒以上一份
54 -- 翠玉瓜 -- 5粒一份

以上種子各一份,6份種子加郵資合共13.4元.
入數後pm你地址,謝謝!
回復

hellokitty_971 發表於 2009-8-26 19:17:53 |顯示全部樓層
...
大bear 發表於 2009-8-26 13:36

有呀,謝謝你
回復

breadtree825 發表於 2009-8-27 00:19:49 |顯示全部樓層
hello,
我想要:
6-- 泰國莧菜--300粒以上一份
25 -- 紫色車厘茄(我會覺得似好深既豬紅色) -- 20粒以上一份
55 -- 台灣向日葵(普通SIZE) --- 12粒一份
56 -- 台灣向日葵(大頭16"至18") --- 5粒一份
迷迭香          $6/1包
白連重瓣太陽花  $6/1包

共$24+$1.4=$25.4 , 對嗎?
明天會過數後通知你~thx a lot
回復

hellokitty_971 發表於 2009-8-27 12:27:01 |顯示全部樓層
hello,
我想要:
6-- 泰國莧菜--300粒以上一份
25 -- 紫色車厘茄(我會覺得似好深既豬紅色) -- 20粒以上一份
55 -- 台灣向日葵(普通SIZE) -- ...
breadtree825 發表於 2009-8-27 00:19

謝謝
回復

大bear 發表於 2009-8-27 12:43:41 |顯示全部樓層
...
大bear 發表於 2009-8-26 13:36

hi hellokitty_971,

54 -- 翠玉瓜 -- 5粒一份

唔好意思,加多一份
44 -- 日本朝天椒(紅色) -- 20粒以上一份

total 7*$2+1.4=15.4, 今早己入數, pm你地址,麻煩你!
thank you!

回復

hellokitty_971 發表於 2009-8-27 12:55:39 |顯示全部樓層
458# 大bear

無問題,pm我地址, 明天會寄出,謝謝
回復

ILoveFlower 發表於 2009-8-27 22:09:12 |顯示全部樓層
想問珍珠果點種架?
回復

hellokitty_971 發表於 2009-8-28 00:20:55 |顯示全部樓層
想問珍珠果點種架?
ILoveFlower 發表於 2009-8-27 22:09

<http://baike.baidu.com/view/1177048.html >參考
回復