大家收到咩花花 ! ? 送左咩花花 ! ?

關閉 [複製鏈接]
作者: Donder 發表于 2009-2-13 18:07:27
2864 27

情人節迫在眉睫, 男士們有心水送咩花花未呢 ! ? 或送出了那種花花呢 ! ? 女士們又收到了甚麼花花呢 ! 不如, 大家也在此貼一貼, 讓各人也可感受下你們的喜悅呢 !

如不是花花的禮物, 也可一貼, 讓大家分享你的驚喜及歡愉. 願天下有情人, 終成眷屬, 暫時未有情人的, 享受, 霎那獨身的幸福 !   總要相信, 天上有棵屬於你的星, 地下有棵屬於你的心 ! 凡事隨緣, 總會出現.

我首先同大家分享的是, 我收到了一盆蘭花 !

ChrisTsui 發表於 2009-2-13 18:49:05 |顯示全部樓層
嘩~大舊德好細心呀~
回復

Donder 發表於 2009-2-13 19:06:13 |顯示全部樓層
嘩~大舊德好細心呀~
ChrisTsui 發表於 13/2/2009 18:49

佢話唔送, 唔搞野啦, 點知又送 ! 呀 ! 幣, 我仍未買朱古力添 ! 你明天收到咩, 記住貼上來分享下吧 !
回復

BanbieChan 發表於 2009-2-13 19:12:01 |顯示全部樓層
好浪漫呀~
回復

pauline 發表於 2009-2-13 19:32:07 |顯示全部樓層
我呢個師奶, 實無野收的. 2個女就可能有禮物.
回復

貓貓 發表於 2009-2-13 19:46:58 |顯示全部樓層
pauline 發表於 2009-2-13 19:32

哈哈!我同你一樣呀!而且老公出左 trip。
最記得十幾年前情人節收過棵桃花做禮物,嘩,算係大手筆。
回復

ChrisTsui 發表於 2009-2-13 20:41:11 |顯示全部樓層
佢話唔送, 唔搞野啦, 點知又送 ! 呀 ! 幣, 我仍未買朱古力添 ! 你明天收到咩, 記住貼上來分享下吧 ! http://lanshinetweb.myweb.hinet.net/msn/love/l%20(53).gif
Donder 發表於 2009-2-13 19:06

哈哈~我諗我冇o野會收到喎~
佢舊年整o左餐牛扒我食,今年輪到我整番比佢食咋~
回復

Donder 發表於 2009-2-14 00:52:22 |顯示全部樓層
http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/onion/onion%20(22).gif好浪漫呀~
BanbieChan 發表於 13/2/2009 19:12

明天, 你收到幾多禮物, 通通要貼上來, 唔該啦 !
回復

Donder 發表於 2009-2-14 00:57:07 |顯示全部樓層
pauline 發表於 13/2/2009 19:32

咁呀, 叫你兩個女送盆花花比你啦, 講到出口, 半屈, 都是她們的心意麻 ! 又有紀念價值 !
回復

Donder 發表於 2009-2-14 01:03:30 |顯示全部樓層
哈哈!我同你一樣呀!而且老公出左 trip。
最記得十幾年前情人節收過棵桃花做禮物,嘩,算係大手筆。
貓貓 發表於 13/2/2009 19:46

出左 trip 重 arm 啦, 乘機長途電問佢, 在外地, 有無咩特別野做情人節手信呢 ! 問到出口, 點都有些野帶回來比你既 !  我都是一個師拉麻 !
回復

Donder 發表於 2009-2-14 01:16:26 |顯示全部樓層
哈哈~我諗我冇o野會收到喎~
佢舊年整o左餐牛扒我食,今年輪到我整番比佢食咋~
ChrisTsui 發表於 13/2/2009 20:41

亙相整牛扒餐, 玩足兩年, 都好浪漫啵 ! 開支紅酒, 點些燭光, 嘩 ! 不得了啦, 感情即刻直線標升.   你咁忙, 都整牛扒餐, 段古, 點都唔會兩手空空回家既 !
回復

yuwaiman 發表於 2009-2-15 11:23:04 |顯示全部樓層
我收到百合呀
回復

花草之家 發表於 2009-2-15 11:45:08 |顯示全部樓層
我冇禮物收到,不過同老公出去玩左幾日"玫瑰之旅",前晚先至返到屋企。
遲d會將"玫瑰之旅"放上旅游版。
回復

hk88688 發表於 2009-2-15 11:58:12 |顯示全部樓層
我冇禮物收到,不過同老公出去玩左幾日"玫瑰之旅",前晚先至返到屋企。
花草之家 發表於 2009-2-15 11:45

有靚靚玫瑰睇
等我哋分享你嘅喜悅嘛
我都無收到花, 版大送俾大家嘅rose算唔算呀
仲有, 小鐵----Snow Queen, 响情人節開咗花花, 已經好開心喇add14icon
回復

theresagood 發表於 2009-2-15 18:33:47 |顯示全部樓層
我收到百合呀

yuwaiman 發表於 2009-2-15 11:23

嘩正呀!有d咩品種呀?
回復

vincentma 發表於 2009-2-15 20:24:09 |顯示全部樓層
我收到百合呀

yuwaiman 發表於 2009-2-15 11:23

敏敏,証明 EE OR OR 都係錫你喇,都有送你鍾意既植物俾你,我果個 Vincentpa 直情當無到,(因為佢要上班),咁惟有同囝囝囡囡出去食翻餐!(Oop!好似係母親節,唔係情人節囉!)
回復

yuwaiman 發表於 2009-2-15 23:08:23 |顯示全部樓層
嘩正呀!有d咩品種呀?
theresagood 發表於 2009-2-15 18:33

係呢d嚟咋
lily picture.JPG
回復

Donder 發表於 2009-2-16 01:37:48 |顯示全部樓層
12# yuwaiman
哈…..哈…..又話封殺令, 又送咁多咁多百合球比你, 佢鵝得黎, 都是愛錫你的, 你睇, 咁多百年好合, 遲些有個愛的百合園啦 !
回復

Donder 發表於 2009-2-16 01:40:25 |顯示全部樓層
花草之家 發表於 15/2/2009 11:45

嘩 ! 好浪漫啊 !   玫瑰之旅, 定係浪漫之旅 ! ? 一定睇左, 買左唔少玫瑰呢 ! ? 比住一, 兩張在呢到睇住先啦 !
回復

yuwaiman 發表於 2009-2-16 07:45:23 |顯示全部樓層
12# yuwaiman
哈…..哈…..又話封殺令, 又送咁多咁多百合球比你, 佢鵝得黎, 都是愛錫你的, 你睇, 咁多百年好合, 遲些有個愛的百合園啦 !  http://lanshinetweb.myweb.hinet.net/msn/love/l%20(55).gif ...
Donder 發表於 2009-2-16 01:37

佢個封殺令仍在架, 不過叫我選擇放棄一部份, 我話有人接收咪送俾人囉
回復

12下一頁