先來個網上花展比賽- 2月18日晚上7時開始報名

作者: 比得大帝 發表于 2009-2-12 12:30:47
13046 165
比得大帝 發表於 2009-2-17 11:57:21 |顯示全部樓層
其實你兩個是我心目中的人選, 我一早想pm你地叫你幫手
回復

貓后 發表於 2009-2-17 11:59:34 |顯示全部樓層
其實你兩個是我心目中的人選, 我一早想pm你地叫你幫手
Peter 發表於 2009-2-17 11:57

哈,原來係咁,
回復

David 發表於 2009-2-17 12:01:40 |顯示全部樓層

128# Peter

1) When it comes to voting, can one vote for oneself?  or one has to vote for 3 other competitors whom he or she thinks best deserves to win?

2) Is there a limit as to how many entries one can enter?  or is it just limited to 1 plant per person?

3) Also, on which date can we start taking the pictures?

Sorry, so many questions
回復

比得大帝 發表於 2009-2-17 12:10:27 |顯示全部樓層
好像歷屆花展一樣, 不可投自己票, 也不可投棄權票, 即一定要投三票給別

等我把這點加入規則中, 謝謝你提醒
回復

David 發表於 2009-2-17 12:19:43 |顯示全部樓層
144# Peter

Thanks for your prompt reply, I'd like to give out 3個 Sunray Trail 小苖 as 獎品
回復

maggielawkm 發表於 2009-2-17 12:47:14 |顯示全部樓層

嘩~~ d 奬品愈黎愈多~~ 仲樣樣都咁吸引~

我又有無無聊聊既提意了~~
不如比winner 去揀奬品啦~~ e.g. 第一名本身有Yukako  咁佢可能想要sunray trail~~ 咁第二名就可以揀餘下的~ 例如 Yukako之類~~ 又或者第一名好多十字~~ 佢想要珠石用~ 咁又可以揀珠石~

唔知哩個file會唔會有用~ 可以作為內部用途哩? (e.g. 即係Peter or ?? 將參加人仕的資料鍵入~ 然後喵喵check 日期~ 至後我check 入數~)
AV.zip (3.15 KB, 下載次數: 52)
回復

ivo 發表於 2009-2-17 12:55:57 |顯示全部樓層

不如比winner 去揀奬品啦~~ e.g. 第一名本身有Yukako  咁佢可能想要sunray trail~~ 咁第二名就可以揀餘下的~ 例如 Yukako之類~~ 又或者第一名好 ...
maggielawkm 發表於 2009-2-17 12:47

贊成.
回復

貓后 發表於 2009-2-17 14:07:55 |顯示全部樓層
提意幾好
回復

比得大帝 發表於 2009-2-17 14:23:31 |顯示全部樓層
我諗唔好揀嘞, 會好亂

當然中奬者們私下互相交換並不違反規則
回復

lammanfung 發表於 2009-2-17 14:50:49 |顯示全部樓層
我可否又出奬品,又參加比賽呢?
回復

比得大帝 發表於 2009-2-17 15:10:00 |顯示全部樓層
我可否又出奬品,又參加比賽呢?
lammanfung 發表於 2009-2-17 14:50

當然是歡迎啦, 不過唔好咁重手噃, 小小地當心意好嘞
回復

比得大帝 發表於 2009-2-17 15:16:24 |顯示全部樓層

不如比winner 去揀奬品啦~~ e.g. 第一名本身有Yukako  咁佢可能想要sunray trail~~ 咁第二名就可以揀餘下的~ 例如 Yukako之類~~ 又或者第一名好 ...
maggielawkm 發表於 2009-2-17 12:47

剛剛才看到你的file. 幾好噃,
咁我入完參加者名, 就email個file俾貓貓,
貓貓check過註册日期冇問題就email佢俾你,
你就check住入唔數未, 入完數你就email佢我
我就用佢嚟登記照片和篇號
回復

貓后 發表於 2009-2-17 15:18:31 |顯示全部樓層
剛剛才看到你的file. 幾好噃,
咁我入完參加者名, 就email個file俾貓貓,
貓貓check過註册日期冇問題就email佢俾你,
你就check住入唔數未, 入完數你就email佢我
我就用佢嚟登記照片和篇號 ...
Peter 發表於 2009-2-17 15:16

首領收到
回復

lammanfung 發表於 2009-2-17 15:32:45 |顯示全部樓層
當然是歡迎啦, 不過唔好咁重手噃, 小小地當心意好嘞
Peter 發表於 2009-2-17 15:10

Rob's Hand Puppet 小小苗,可以嗎?
回復

Tony 發表於 2009-2-17 16:39:18 |顯示全部樓層
貓貓~咁我叫maggie幫我喇~反正我遲D要搵佢~
回復

貓后 發表於 2009-2-17 16:43:30 |顯示全部樓層
貓貓~咁我叫maggie幫我喇~反正我遲D要搵佢~
Tony 發表於 2009-2-17 16:39

ok無問題
回復

tongtony 發表於 2009-2-17 17:40:34 |顯示全部樓層
好~~ 首領叫到~~
我既account 係 滙豐 : 195-7-024-837 LAW KA MING
有錢洗唔晒都可以入落去~~ 

收齊後一次過入比minmin account 定係 你度?  ...
maggielawkm 發表於 2009-2-17 11:15

我只得中銀卡,在中銀柜員機可以過錢到滙豐嗎?
回復

maggielawkm 發表於 2009-2-17 17:46:06 |顯示全部樓層
我今晚返去比埋個中銀戶口出黎啦~~
回復

比得大帝 發表於 2009-2-17 18:03:47 |顯示全部樓層
我今晚返去比埋個中銀戶口出黎啦~~
maggielawkm 發表於 2009-2-17 17:46

所以你係最佳人選, 有齊兩大戶口
回復

maggielawkm 發表於 2009-2-17 18:19:26 |顯示全部樓層
所以你係最佳人選, 有齊兩大戶口
Peter 發表於 17-2-2009 18:03

不過我冇網上理財~~ 要去打薄~~
回復