先來個網上花展比賽- 2月18日晚上7時開始報名

作者: 比得大帝 發表于 2009-2-12 12:30:47
13043 165
Dalki's 發表於 2009-2-16 17:50:06 |顯示全部樓層
吓~要6月1日之前登記先可以參加呀?冇得玩lu~
回復

Dalki's 發表於 2009-2-16 17:52:22 |顯示全部樓層
吓~要6月1日之前登記先可以參加呀?冇得玩lu~
Dalki's 發表於 2009-2-16 17:50

應該係6月1日之前註冊~
回復

jo_jo 發表於 2009-2-16 20:40:00 |顯示全部樓層
我都冇得參加
回復

ivo 發表於 2009-2-16 20:54:22 |顯示全部樓層
我都無......
回復

貓后 發表於 2009-2-16 20:55:18 |顯示全部樓層
我而家先見到,我都無份丫
回復

maggielawkm 發表於 2009-2-16 21:02:08 |顯示全部樓層
我都冇~
回復

比得大帝 發表於 2009-2-16 22:33:29 |顯示全部樓層
見你到咁支持, 改2009年1月1日前登記之會員有資格啦
回復

比得大帝 發表於 2009-2-16 22:38:47 |顯示全部樓層

1.  參加人數40人, 由2月18日晚上7時正 – 2月26日晚上7時正, 於本主題內報名, 先到先得, 如果參賽人數少於15人, 是次活動取消
2. 報名資格: 為香港園藝會員, 於2009年1月1日或之前註冊之會員. 如報名時已超出40人, 可繼續登記作為後補.
3.  如果是非香港居或18歲以下之學生, 請於報名時說明
     例:  1. 陳大民
           2. 張小平 (18歲以下學生)
           3. 謝鈴鈴 (居住上海)
因為一般會員於報名接受後, 需付HK$10作參賽費, 18歲以下學生HK$5, 非香港會員免收
4.  報名接受後, 會在本主題內於2月28日公報合資格之40名參賽者名單, 成功報名者, 各奬積分一分以作鼓勵
5.  合資格者, 請於3月1日 – 3月5日內存HK$10到 滙豐 : 195-7-024-837 LAW KA MING, 18歲以下學生HK$5, 非香港會員免收, 存入後請於名單上登記及貼上入數紙.
例:   1. 陳大民  3月6日入HK$10
       2. 張小平 (18歲以下學生)
       3. 謝鈴鈴 (居住上海)
        Attachment: 入數紙
6.   合資格者, 請於3月1日 – 3月5日內將參展AV照片email到 [email protected], 一花兩張照片
7.  相片格式請參照以下照片
8.  相片不可以修改, file size不可以大於1m, size為800*600 px , 檔案名為參展花名, 請參照post#112格式和名稱.
9.  照片須拍攝到右下角有一個硬幣
10. 參展之AV須為自己種植最少3個月之AV(問心), 有沒有開花也可以
11. 照片收集後, 會另出投票POST供投票, 為避免做票, 只限參展人仕投票, 每人限投3票
12. 投票時間為: 3月9日 – 3月16日晚上7時
13. 按篇號投票, 不會公開花主, 各人投票時亦不可明示或暗示各花之主人, 不可投自己票, 也不可投棄權票, 即一定要投三票給別人
14. 各人於投票後才可看到當時投票結果, 各人亦不可以討論結果, 以免影響未投票者之心態
15. 如被發現有作幣情況, 會被取消參賽資格及受到 扣分 - 禁言 之處罰
16. 優勝者三名,
第1名獎品: 權威3個 + Yukako小小苖
第2名獎品: 權威2個 + Emerald Love Sport苖,  
第3名獎 權威1個 + Cathy's Fireworks苖,
第4名獎品: Summer Song苖,
第5名獎品: 無名av中苖,
第6-8名獎品: Sunray Trail 小苖,
第9-10名獎品: 各得#5 日本珠石 3L 1份
第11名奬品:Rob's Penny Ante 中苗
第12名奬品: Rob's Hand Puppet 小小苗

17. 如有相同票數, 由本人最終決定, 本人為是次比賽主持, 不參加是次比賽, 以示公允
18. 各得奬者請與捐贈者聯絡, 自行交收, 本版不負責交收, 亦不保證禮品之品質
19. 本人有絶對權利作出任何更改或補充

捐贈者:
花花公子: Emerald Love Sport苖, Cathy's Fireworks苖 , Summer Song苖
Peter: Yukako小苖
Prodorothyhkg : #5 日本珠石 3L    2份
小女子: 無名av中苖
David: Sunray Trail 小苖  3個
Lammanfung: Rob's Hand Puppet 小小苗
雍正: Rob's Penny Ante 中苗
回復

比得大帝 發表於 2009-2-16 23:04:57 |顯示全部樓層
征求助手兩名
1. 核對報名人資格 (是否2009年1月1日前登記)
2. 收集報名費 (會改為先入你戶口)
回復

貓后 發表於 2009-2-17 08:37:52 |顯示全部樓層
咁我哋有得玩LU,另外我可以幫手核對報名人資格 (是否2009年1月1日前登記) 嗎?
回復

比得大帝 發表於 2009-2-17 10:36:27 |顯示全部樓層
咁我哋有得玩LU,另外我可以幫手核對報名人資格 (是否2009年1月1日前登記) 嗎?
貓后 發表於 2009-2-17 08:37

訂最後註册日期目的是防止有人臨時開多個帳戶參加

當然要作幣還有很多方法, 防不勝防, 只能說大家尊重自己, 尊重遊戲規則

為了減少引人犯罪的誘因, 第一奬改為 Yukako 小苖

如果真正的 園藝館花展舉行, 才送出這個 Yukako成株, 大家有沒有意見
回復

connie925 發表於 2009-2-17 10:46:23 |顯示全部樓層
訂最後註册日期目的是防止有人臨時開多個帳戶參加

當然要作幣還有很多方法, 防不勝防, 只能說大家尊重自己, 尊重遊戲規則

為了減少引人犯罪的誘因, 第一奬改為 Yukako 小苖

如果真正的 園藝館花展舉行, 才送出這 ...
Peter 發表於 2009-2-17 10:36

贊成....
回復

比得大帝 發表於 2009-2-17 10:51:08 |顯示全部樓層

謝謝你

Maggie, 你有沒有興趣收報名費呀, 咁神聖的工作咪話唔預你呀
回復

BanbieChan 發表於 2009-2-17 10:58:22 |顯示全部樓層

開心啦~喵~
回復

Dalki's 發表於 2009-2-17 11:07:18 |顯示全部樓層
128# Peter
多謝Peter更改, 比我哋後期加入嘅都可以一齊參與~[localimg=50,50]1[/localimg]
回復

Sylvia 發表於 2009-2-17 11:07:25 |顯示全部樓層
吓, 遲咗添, 首領, 咁有咩我可以幫手呀
回復

Dalki's 發表於 2009-2-17 11:08:55 |顯示全部樓層
[quote] 128# Peter
多謝Peter更改, 比我哋後期加入嘅都可以一齊參與~ yeah.gif
回復

maggielawkm 發表於 2009-2-17 11:15:26 |顯示全部樓層
謝謝你

Maggie, 你有沒有興趣收報名費呀, 咁神聖的工作咪話唔預你呀
Peter 發表於 17-2-2009 10:51

好~~ 首領叫到~~
我既account 係 滙豐 : 195-7-024-837 LAW KA MING
有錢洗唔晒都可以入落去~~ 

收齊後一次過入比minmin account 定係 你度? 
回復

比得大帝 發表於 2009-2-17 11:24:02 |顯示全部樓層

謝謝你

收整一次過入落minmin個account
回復

貓后 發表於 2009-2-17 11:37:38 |顯示全部樓層
首領,我同瑪姬會係好幫手,放心
回復