要擴張上天台咯<雨後天台>

作者: littlecuitegirl 發表于 2009-1-15 03:17:05
42362 1031
littlecuitegirl 發表於 2009-5-13 00:26:15 |顯示全部樓層
779# ht333147
呢個辦法至good呀!唔哂趕盡殺絕,佢地都在生存嘅權利.
cobie 發表於 2009-5-13 00:18

咁多位,驚左成晚,我男友終於係我既轟炸下,出去用個野扑左個竇,佢話入面有3.4條蟲,有一隻黃色比較大隻既野,佢話應該係蜂竇,而家已經清除左,聽日再搵d殺蟲水噴吓果個位先!!!!!!!
回復

cobie 發表於 2009-5-13 00:33:06 |顯示全部樓層
一天都光哂,細細今晚有教好瞓lor.但係點解bee-hive裏面有蟲嘅?大個隻係味'皇后娘娘'?
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-5-13 00:35:16 |顯示全部樓層
一天都光哂,細細今晚有教好瞓lor.但係點解bee-hive裏面有蟲嘅?大個隻係味'皇后娘娘'?
cobie 發表於 2009-5-13 00:33

我估係啩?我響屋入面呀,連隔住個窗望都唔敢呀.........我估果d係bb啩,大果隻應該係蜂后啦........
回復

小寶 發表於 2009-5-13 00:35:36 |顯示全部樓層
yeah,轟炸成功!
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-5-13 00:39:03 |顯示全部樓層
yeah,轟炸成功!
小寶 發表於 2009-5-13 00:35

我唸經咁唸,等佢頂唔順就出去搞惦佢,haha..........
回復

阿忻 發表於 2009-5-13 01:57:34 |顯示全部樓層
我同我男朋友都好怕昆蟲如果我同佢一齊住都唔知點算...

我同佢係怕到...係街到見到一隻唔郁既蟑螂都會捉實對方9秒9逃離現場的
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-5-13 02:06:47 |顯示全部樓層
我同我男朋友都好怕昆蟲http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(59).gif如果我同佢一齊住都唔知點算...

我同佢係怕到...係街到見到一隻唔郁既蟑螂都會捉實對方9秒9逃離現場的http://shiehcho2 ...
阿忻 發表於 2009-5-13 01:57

吓.........如果我男友咁驚哩d野,我可能會重新考慮......
因為自己都已經好驚,梗係要搵一個保護到自己嫁啦......
回復

fianfumy 發表於 2009-5-13 02:20:26 |顯示全部樓層
哦 ... 你發揮了 " 煩音 " , 所以迫不得已去踢竇 , 咁你留意奸夫會否再找你喎 , 再搵的話唔唔開竇事喎 .
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-5-13 03:28:05 |顯示全部樓層
咁又係呀,不過自從果晚講完奸夫壞話,佢就冇出現過喇.......希望之後都唔好再黎喇......
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-13 03:51:14 |顯示全部樓層
奸夫係邊個呀~
回復

llaus 發表於 2009-5-13 07:17:35 |顯示全部樓層
cobie 發表於 2009-5-13 00:33

無可能是蜜蜂
除非佢係落難東宮來啦
得咁少大內實Q
回復

llaus 發表於 2009-5-13 07:19:22 |顯示全部樓層
嚇.........如果我男友咁驚哩d野,我可能會重新考慮......
因為自己都已經好驚,梗係要搵一個保護到自己嫁啦......
littlecuitegirl 發表於 2009-5-13 02:06

係呀!
真無用
可能佢走得更快過妳
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-5-13 12:13:15 |顯示全部樓層
http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(69).gif 奸夫係邊個呀~
BanbieChan 發表於 2009-5-13 03:51

我都想知奸夫係邊個.........故事內容一陣話你知^.^
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-5-13 12:14:48 |顯示全部樓層
無可能是蜜蜂
除非佢係落難東宮來啦
得咁少大內實Q
llaus 發表於 2009-5-13 07:17

其實尋晚臨訓再問佢,佢話都有可能係白蟻竇,佢話扑爛左個竇之後入面係空心既,有3.4條白色既蟲............
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-13 12:42:08 |顯示全部樓層
我都想知奸夫係邊個.........故事內容一陣話你知^.^
littlecuitegirl 發表於 2009-5-13 12:13

咁神祕~
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-5-13 12:52:21 |顯示全部樓層
http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(38).gif咁神祕~
BanbieChan 發表於 2009-5-13 12:42

係呀......好神秘嫁...........^.^
回復

fianfumy 發表於 2009-5-13 12:53:23 |顯示全部樓層
http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(38).gif咁神祕~
BanbieChan 發表於 2009-5-13 12:42

我代阿細簡單回答你 .....

她近日成日聽到有嘢 "si" 她 , 她點找都找不到 , 就將這 "si"聲叫做奸夫 , 前晚大家在沙田食飯 阿細講出來 , 我們叫她在家要去搵一搵 , 奸夫就唔知係邊度 , 但就昨晚起咗個竇囉 .

阿細 ... 咁形容得嗎 ?
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-5-13 12:57:16 |顯示全部樓層
我代阿細簡單回答你 .....

她近日成日聽到有嘢 "si" 她 , 她點找都找不到 , 就將這 "si"聲叫做奸夫 , 前晚大家在沙田食飯 阿細講出來 , 我們叫她在家要去搵一搵 , 奸夫就唔知係邊度 , 但就昨晚起咗個竇囉 .

阿 ...
fianfumy 發表於 2009-5-13 12:53

very good~~~
回復

fianfumy 發表於 2009-5-13 13:00:40 |顯示全部樓層
very good~~~
littlecuitegirl 發表於 2009-5-13 12:57

你今日咁早起身 ?
我本來打算返工 , 但阿女學校叫囡囡休息一天 (她睡覺有咳 )  , 所以她沒有上學 ......
回復

農夫 發表於 2009-5-13 13:02:23 |顯示全部樓層
咁就一天光晒
回復