返回列表 發新帖

呼籲住元朗既玫瑰花痴睇一睇此帖

關閉 [複製鏈接]
作者: tsoiyiu1009 發表于 2009-1-12 01:32:32
2620 28
catchan1607 發表於 2009-1-13 05:13:47 |顯示全部樓層
20# jocarp

jocarp係唔係架,如果你原意出一分力,我想....花友們都會笑呵呵!
回復

jocarp 發表於 2009-1-13 05:35:42 |顯示全部樓層
20# jocarp

jocarp係唔係架,如果你原意出一分力,我想....花友們都會笑呵呵!
catchan1607 發表於 2009-1-13 05:13

講得出當然做得到,而旦我又不是白做,有錢賺,但話得說清楚,不要叫我訂1-2株,快遞費都唔夠,夠8株以上無限歡迎。而且我說的價錢是3年苗。可以給你看,這是我昨天才到的其中一株3年花苗,現在正忙著處理,你看我的花苗多粗壯。
回復

catchan1607 發表於 2009-1-13 05:56:12 |顯示全部樓層
要睇吓其他花友仔點先
回復

花草之家 發表於 2009-1-13 11:25:55 |顯示全部樓層
好鍾意蓝色玫瑰好可惜我在國内。。
回復

stupid 發表於 2009-1-13 11:33:27 |顯示全部樓層
咁我遲d係花草樹木哩邊再多開個帖~
*組團參觀藍玫瑰花苗*
大家再登記,以便統計團員人數~okadd3icon
tsoiyiu1009 發表於 2009-1-13 00:08

我剛係佢到訂左兩株苗試下,有結果就post 上黎啦
回復

tsoiyiu1009 發表於 2009-1-13 22:10:10 |顯示全部樓層
講得出當然做得到,而旦我又不是白做,有錢賺,但話得說清楚,不要叫我訂1-2株,快遞費都唔夠,夠8株以上無限歡迎。而且我說的價錢是3年苗。可以給你看,這是我昨天才到的其中一株3年花苗,現在正忙著處理,你看我 ...
jocarp 發表於 2009-1-13 05:35

唔好意思~
麻煩你想搞月季團購請自行另開新帖~
另外,老實說句,無泥膽既裸苗,需要很長的緩根期...
而且存活率...又會低一d...
所以都唔洗預我喇~
回復

jocarp 發表於 2009-1-13 23:09:22 |顯示全部樓層
唔好意思~
麻煩你想搞月季團購請自行另開新帖~
另外,老實說句,無泥膽既裸苗,需要很長的緩根期...
而且存活率...又會低一d...
所以都唔洗預我喇~
...
tsoiyiu1009 發表於 2009-1-13 22:10

我唔需要開新帖,絕對無興趣搞,寫出只是想給人知市價。其次,你又點知他有泥膽跟?存活率?佢保證你一定養活? 唔活回水?你可1仟1萬個放心,我唔會搶生意,我還有其他可做。
回復

tsoiyiu1009 發表於 2009-1-13 23:22:41 |顯示全部樓層
我唔需要開新帖,絕對無興趣搞,寫出只是想給人知市價。其次,你又點知他有泥膽跟?存活率?佢保證你一定養活? 唔活回水?你可1仟1萬個放心,我唔會搶生意,我還有其他可做。 ...
jocarp 發表於 2009-1-13 23:09

搶生意...add3icon盤生意又唔係我既~
你就話有錢分姐~我咩都無得分...可能仲要俾錢佢賺...
我只不過實話實說~唔係搵交鬧...
如果你覺得我針對你,我同你sayadd11icon

除左對藍月季有興趣外,我對紫月季都有興趣~
所以如果組團參觀藍月季苗園圃,睇完之後,大家都覺得佢呃人既話,
我會轉買其他花色既月季,又或者咩都唔買返屋企算數~
回復

tsoiyiu1009 發表於 2009-1-14 01:24:22 |顯示全部樓層

哇~add4icon個賣家仲有埋櫻花苗賣~

都唔知真定假~
一於睇藍玫瑰苗時,睇埋d櫻花樹苗先~add14icon
回復