風雨蘭 H. Blue 種子

作者: tsoiyiu1009 發表于 2014-8-7 17:42:02
2257 29

份數: 2份 (每份約10粒,不保證會開出跟母株一樣既花色)

參考花照:

交收方法:  
(A) 郵寄 - 使用回郵
      花友須自備貼上足夠郵費的回郵信封

郵寄注意事項:
* 成功分享者請pm我取地址,信封面請注明申請物品名稱及網名,不合格者取消分享資格。
* 花友如未能於登記後兩星期內寄出回郵,即當自動棄權。
* 分享品唔係先到先得,24小時後至48小時內公佈結果,送出與否,本人有最後之決定權。
* 如因郵寄有誤做成任何損失,本人恕不負責。

注意事項:  
1. 請耐心細閱以下條文
2. 收到分享後,接受分享者盡量在帖中回覆確認。
3. 無論如何,我認為有意見可以提出,但"本人"有最終決定權。
4. 沒有後補,我唔認識既花友不可由其他人代為申領
5. 如不能接受上述事項者請勿下標
6. 受分享者 : 應先閱讀分享版版規,才申請分享。任何違規,分享者有權取消受分享者資格
7. 分享者 : 應盡量跟隨次序來填上,如發現之前有錯漏,請幫手更改。THX~
8. 接受分享物品後,一年內不可轉售和謀利,違反此原則者,將再不得接受本人分享。
9. 如果沒有合理解釋而缺席交收者,必交由分享版版主扣分處理。

結果會於24小時後至48小時內公怖~
公怖結果:

1) Martina
2) Heiheimama

評分

查看全部評分

Martina 發表於 2014-8-7 17:49:57 |顯示全部樓層
1) Martina (Thanks)

請pm取回郵地址~ thx~  發表於 2014-8-13 16:57
回復

洋蔥頭 發表於 2014-8-7 17:56:49 來自手機 |顯示全部樓層
2.洋蔥頭(多謝)
回復

suki166 發表於 2014-8-7 18:01:54 |顯示全部樓層
3. SUKI166, 後備有無呀 !
回復

mayl12 發表於 2014-8-7 18:14:52 |顯示全部樓層
1)  Martina (Thanks)
2)  洋蔥頭(多謝)
3) SUKI166, 後備有無呀 !
4) mayl12, thx !
回復

ET0404 發表於 2014-8-7 18:19:36 |顯示全部樓層

2)  洋蔥頭(多謝)
5) ET0404 (多謝先!唔該 May!)(係唔係要寄盒仔?)
回復

muchifun 發表於 2014-8-7 18:55:02 |顯示全部樓層

2)  洋蔥頭(多謝)
5) ET0404 (多謝先!唔該 May!)(係唔係要寄盒仔?)
6 ) muchifun, 我都想做後備,tks!
回復

梅谷花子 發表於 2014-8-7 19:46:01 來自手機 |顯示全部樓層
唉哎,遲咗㖭!我等下次(後備)!

"分享品唔係先到先得,24小時後至48小時內公佈結果~~" 即系你仲可以申請分享丫~~ :D  發表於 2014-8-7 19:53
回復

iluvuboyz 發表於 2014-8-7 19:56:25 |顯示全部樓層
2)  洋蔥頭(多謝)
6) muchifun, 我都想做後備,tks!
7) iluvuboyz (多謝分享喔, 我都黎碰碰運氣先~)
回復

applegarden 發表於 2014-8-7 20:13:29 |顯示全部樓層
2)  洋蔥頭(多謝)
7) iluvuboyz (多謝分享喔, 我都黎碰碰運氣先~)
8) applegarden (朵花好靚呀! 多謝分享.希望能抽中我.THX~)
回復

yhlaw 發表於 2014-8-7 20:32:16 |顯示全部樓層
2)  洋蔥頭(多謝)
8) applegarden (朵花好靚呀! 多謝分享.希望能抽中我.THX~)
9) yhlaw (thanks!)
回復

梅谷花子 發表於 2014-8-7 22:53:49 來自手機 |顯示全部樓層
10)梅谷花子 (恨咗好耐,還是照排隊吧!)
回復

梅谷花子 發表於 2014-8-7 22:59:42 來自手機 |顯示全部樓層
風雨蘭 H. Blue 種子 1)  Martina (Thanks) 2)  洋蔥頭(多謝) 3) SUKI166, 後備有無呀 ! 4) mayl12, thx ! 5) ET0404 (多謝先!唔該 May!)(係唔係要寄盒仔?) 6) muchifun, 我都想做後備,tks! 7) iluvuboyz (多謝分享喔, 我都黎碰碰運氣先~) 8) applegarden (朵花好靚呀! 多謝分享.希望能抽中我.THX~) 9) yhlaw (thanks!) 10 梅谷花子
回復

lameric 發表於 2014-8-7 23:21:25 |顯示全部樓層
2)  洋蔥頭(多謝)
10) 梅谷花子
11)  lameric (最愛呢隻色)
回復

PACO 發表於 2014-8-7 23:46:13 |顯示全部樓層

2)  洋蔥頭(多謝)
10) 梅谷花子
12) paco(我都想博下)
回復

芝士寶寶 發表於 2014-8-8 00:32:12 |顯示全部樓層
13. 芝士寶寶(謝謝!)
回復

silicon 發表於 2014-8-8 08:00:03 |顯示全部樓層
2)  洋蔥頭(多謝)
10) 梅谷花子
14. Silicon, thx!
回復

heiheimama 發表於 2014-8-8 10:33:52 |顯示全部樓層
2)  洋蔥頭(多謝)
10) 梅谷花子
15. Heiheimama (我有種風雨蘭經驗,一定會很用心湊你的仔女,多謝考慮。)
回復

N-Blythe 發表於 2014-8-8 15:23:50 |顯示全部樓層
2)  洋蔥頭(多謝)
10) 梅谷花子
15. Heiheimama (我有種風雨蘭經驗,一定會很用心湊你的仔女,多謝考慮。)
16. N-Blythe ( Beautiful colour)
回復

小紅楓樹 發表於 2014-8-8 17:23:17 |顯示全部樓層
2)  洋蔥頭(多謝)
10) 梅谷花子
16. N-Blythe ( Beautiful colour)
17. 小紅楓樹 (新手, 試下! 可以再分比其他花友)
回復

12下一頁