09年1月1日做個記錄先

作者: cotychan 發表于 2009-1-1 17:50:22
1302 7

Petite Ruby(啲葉會唔會太多?要唔要CUT咁啲呢?) IMG_0729.JPG
Happy May IMG_0730.JPG
花友送既Chantaspring(種喺2.5吋高X3吋直徑盆,會唔會太大個?) IMG_0731.JPG
Tony 發表於 2009-1-1 17:52:27 |顯示全部樓層
花友送既Chantaspring(種喺2.5吋高X3吋直徑盆,會唔會太大個?)<------用個細D ge盆種先啦,到大咗再轉
回復

gilbert 發表於 2009-1-1 17:52:42 |顯示全部樓層
...............
回復

cotychan 發表於 2009-1-1 18:02:04 |顯示全部樓層

小女子分享既縐邊粉紅花(我養得唔靚,葉邊黑咗,同埋啲葉好似俾蟲咬過咁,唔知係未因為掂到泥呢?) ... IMG_0732.JPG
小女子分享既#360(生得好僈,啲根好短.可能我太早CUT母葉) IMG_0733.JPG
Cherry分享既無名紫花. IMG_0734.JPG
重有啲已出根,但未有葉既.出咗葉先POST番俾分享俾我既花友睇.
回復

cotychan 發表於 2009-1-1 18:08:59 |顯示全部樓層
花友送既Chantaspring(種喺2.5吋高X3吋直徑盆,會唔會太大個?)
Tony 發表於 2009-1-1 17:52

返嚟未夠一個月,己換咗一次盆,而家再換好唔好呢?
回復

sammy 發表於 2009-1-1 18:17:03 |顯示全部樓層
...............
gilbert 發表於 2009-1-1 17:52

可唔可以唔好灌水呀? 水倒到周圍都係, 個個回帖都係一兩隻字, 今次仲一隻字都冇唔知想表達乜?
回復

cotychan 發表於 2009-1-1 18:22:15 |顯示全部樓層
可唔可以唔好灌水呀? 水倒到周圍都係, 個個回帖都係一兩隻字, 今次仲一隻字都冇唔知想表達乜?
sammy 發表於 2009-1-1 18:17

係啦,我見佢個個POST都回一兩個字.仲要有人回一個PO,佢就回一個,仲要係次次都一兩個字.
回復

Tony 發表於 2009-1-1 18:23:36 |顯示全部樓層
返嚟未夠一個月,己換咗一次盆,而家再換好唔好呢?
cotychan 發表於 2009-1-1 18:08

咁過多排先囉~
回復