公主小姐, 我愛死你了 !

作者: Donder 發表于 2008-12-5 20:33:52
4541 52
無厘啦更的標題, 睇埋先, 睇埋先 !
早排種蔥好熱門, 我也種了小小,

現在的蔥.

莞茜

現在的莞茜

星期四, 收到公主小姐的意外, 幸運, 大禮....

星期四晚即刻用自家蔥, 自家莞茜, 加自己炒香的白芝麻.

最後當然, 咩都無淨啦 !

好好味,      好正呀,     重好爽口彈牙添 !

多謝晒公主 !    真係好正啊 !  
小寶 發表於 2008-12-5 20:46:03 |顯示全部樓層
公主真係好好人...經常有禮物收
好似唔驚人地會愛上佢
回復

BanbieChan 發表於 2008-12-5 20:48:46 |顯示全部樓層
. . . .

回復

yannes 發表於 2008-12-5 20:52:52 |顯示全部樓層
嘩~~~好厚的雪哦~~~!!!!你們已經得到公主的愛了嗎~~~~!!!?
回復

Donder 發表於 2008-12-5 20:54:49 |顯示全部樓層
原帖由 小寶 於 2008-12-5 20:46 發表
公主真係好好人...經常有禮物收 http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/onion/onion%20(22).gif
好似唔驚人地會愛上佢http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/pucca/pucca%20(54).gif

哈.....哈.....哈.....我就是雲雲眾多之中, 其中一個愛上了公主小姐啦 !  
回復

Agnes 發表於 2008-12-5 20:57:44 |顯示全部樓層

回復 3# BanbieChan 的帖子

看見標題很吸引, 借樓主 d 位用用先.
公主小姐, 我也愛死你了!你明白啦!
回復

BanbieChan 發表於 2008-12-5 21:00:33 |顯示全部樓層
原帖由 Agnes 於 2008-12-5 20:57 發表

回復

Donder 發表於 2008-12-5 21:02:28 |顯示全部樓層
原帖由 Agnes 於 2008-12-5 20:57 發表

你也想食呢 ! ?    咁要問問公主先得啦 !  哈......哈.......哈.......
回復

Agnes 發表於 2008-12-5 21:32:32 |顯示全部樓層
原帖由 Donder 於 2008-12-5 21:02 發表

你也想食呢 ! ? http://a6677.myweb.hinet.net/msn/miniworld/miniworld%20(4).gif   咁要問問公主先得啦 !  哈......哈.......哈.......

唔駛食啦!睇下就夠啦!
公主日日有驚喜, 我哋收到禮物都以為自己發緊夢咁, 我哋有眼福又有口福, 要十萬個多謝公主啊!
再咀咀先
回復

Agnes 發表於 2008-12-5 21:42:45 |顯示全部樓層

公主圓了我的夢

叮噹, see see 公主贈送給我的白中透粉紅靈魂啊!近日大風甩了花, 但仍好精神, 遲 d 有花花再 post
P1020973 (Small).JPG
回復

Donder 發表於 2008-12-6 00:11:59 |顯示全部樓層
[quote]原帖由 Agnes 於 2008-12-5 21:42 發表
叮噹, see see 公主贈送給我的白中透粉紅靈魂啊!近日大風甩了花, 但仍好精神, 遲 d 有花花再 post

嘩 ! 嘩 ! 嘩 ! 唔怪得你話要十萬個多謝公主啦 !   你棵花花好靚呀 ! 又夠壯, 到佢開滿花花時, 一定好有睇頭啦 !
回復

fianfumy 發表於 2008-12-6 00:30:48 |顯示全部樓層
原帖由 Donder 於 2008-12-6 00:11 發表
[quote]原帖由 Agnes 於 2008-12-5 21:42 發表

嘩 ! 嘩 !  ...

唔止你呀 , 我都愛死斑比 panda- kiss.gif , 連我Katrina 也愛死斑比 公公主.gif monkey -- kiss.gif ...... 早 兩 晚我 katrina 食   公公主.gif 送的海蜇 , 食到唔停口呀 . 洋蔥--LOVE2.gif

回復

Donder 發表於 2008-12-6 00:56:14 |顯示全部樓層
原帖由 fianfumy 於 2008-12-6 00:30 發表

唔止你呀 , 我都愛死斑比 80026, 連我Katrina 也愛死斑比80024 80027...... 早 兩 晚我 katrina 食  80025送的海蜇 , 食到唔停口呀 .80029

哈.....哈.....係呀 !  我都食得好開心呀, 不過, 昨天好慳咁, 食一包, 下次, 再食另一包.  
回復

farfeifar 發表於 2008-12-6 11:03:35 |顯示全部樓層
謝主隆恩!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復

llaus 發表於 2008-12-6 11:23:30 |顯示全部樓層
原帖由 farfeifar 於 2008-12-6 11:03 發表
謝主隆恩!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

千歲千歲千千歲
回復

haren 發表於 2008-12-6 21:56:56 |顯示全部樓層
睇黎公主係你地的心目中真係地位崇高
回復

Agnes 發表於 2008-12-6 22:29:21 |顯示全部樓層
再謝公主隆恩!
願公主青春常駐,艷如桃李,主寵常在!
回復

Donder 發表於 2008-12-6 23:16:09 |顯示全部樓層
原帖由 haren 於 2008-12-6 21:56 發表
睇黎公主係你地的心目中真係地位崇高

公主愛護子民, 自然得到人民的擁戴 !     
回復

raysit 發表於 2008-12-7 06:14:10 |顯示全部樓層
在嚴冬裏, 一份來自遠方的心意, 勝過千言萬語, 儘管是冷盆小吃, 仍然暖在心頭, 特別窩心. 班比, 你好有heart, 公主, you are so good.
回復

may.sun 發表於 2008-12-7 13:42:08 |顯示全部樓層
公主好有心呀,香,9龍,新界,海外都一樣得到寵愛..萬民愛你呀
回復

123下一頁