休閒水屋2015, 歡迎入來吹水灌水笠水~~ (將於1/1/17永久關閉)

關閉 [複製鏈接]
作者: jellyfishy 發表于 2015-7-22 13:30:47
68998 3684
jellyfishy 發表於 2016-10-26 09:03:30 |顯示全部樓層
早晨~ 日間都係幾熱呀~
回復

powergun 發表於 2016-10-26 09:10:22 |顯示全部樓層
各位早晨, 今日大致天晴, 局部地區有一兩陣驟雨, 氣溫26至30度, 現時26度

經過連續兩個星期三遇大塞車的情況, 今日正常返了, 九點前已回到公司呢
回復

powergun 發表於 2016-10-27 09:06:14 |顯示全部樓層
各位早晨, 今日大致天晴, 氣溫25至30度, 現時26度

今早天氣好, 藍天白雲, 家裡的花花應開心啦, 可以日光浴了
回復

jellyfishy 發表於 2016-10-27 14:05:25 |顯示全部樓層
good afternoon~~  剛戶外工作回來~~~ 好熱呀~~
回復

powergun 發表於 2016-10-28 09:01:02 |顯示全部樓層
各位早晨, 今日天晴, 氣溫26至31度, 現時27度

又到星期五了, 今日仍熱, 下晝應過30度的, 大家要努力工作了
回復

jellyfishy 發表於 2016-10-28 09:09:18 |顯示全部樓層
早晨
昨天戶外工作後, 塊面出現光敏反應,依家又腫又痕....
回復

powergun 發表於 2016-10-28 09:19:08 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2016-10-28 09:09
早晨
昨天戶外工作後, 塊面出現光敏反應,依家又腫又痕....

我昨日都有戶外工作, 無事呀, 依家雖仍熱, 但比起夏天時已較涼的了
回復

jellyfishy 發表於 2016-10-28 14:26:03 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2016-10-28 09:19
我昨日都有戶外工作, 無事呀, 依家雖仍熱, 但比起夏天時已較涼的了

七八月時我D皮膚更慘呀. 咁多年係得今年有事.

依家有隻眼皮腫得好肉酸.
回復

powergun 發表於 2016-10-28 14:33:36 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2016-10-28 14:26
七八月時我D皮膚更慘呀. 咁多年係得今年有事.

依家有隻眼皮腫得好肉酸.  ...

我夏天無事的, 冬天皮膚就爆柝的
回復

powergun 發表於 2016-10-29 07:52:26 |顯示全部樓層
各位早晨, 今日初時部分時間有陽光, 漸轉多雲及有幾陣雨, 氣溫24至28度, 現時26度

今日係十月份最後的週末, 踏入十一月, 天氣終於轉涼了, 祝大家週末愉快
回復

powergun 發表於 2016-10-30 07:16:07 |顯示全部樓層
各位早晨, 今日大致多雲, 日間短暫時間有陽光, 晚上有一兩陣雨, 氣溫22至26度, 現時23度, 終於秋涼啦

今日係十月份最後的週日, 終於秋涼了, 要趁放假整整花花啦, 尤其是冬型肉肉
回復

powergun 發表於 2016-10-31 09:13:00 |顯示全部樓層
各位早晨, 今日部分時間有陽光, 氣溫23至27度, 現時24度

今日係十月份最後一日, 天晴又清清涼涼, 今日係萬聖節, 大家會係今晚去蘭桂芳或海洋公園扮鬼嚇人嗎? 希望大家玩得開心d了
回復

jellyfishy 發表於 2016-10-31 09:16:24 |顯示全部樓層
早晨啊~~~ 今早很清涼啊~
回復

powergun 發表於 2016-11-1 09:12:24 |顯示全部樓層
各位早晨, 今日大致天晴及乾燥, 氣溫23至27度, 現時23度

十一月了, 今日天氣非常好, 唔凍唔熱, 有太陽又無雨, 清涼乾爽, 大家趁最後秋季呢幾日, 多d 外出活動下啦
回復

powergun 發表於 2016-11-2 09:04:27 |顯示全部樓層
各位早晨, 今日大致天晴, 日間天氣乾燥, 氣溫21至26度, 現時22度

今早藍天白雲, 清涼乾爽, 好舒服的, 大家要好好享用啦
回復

jellyfishy 發表於 2016-11-2 09:20:19 |顯示全部樓層
早晨啊~~~ 今天忘了帶電話上班添~
回復

jellyfishy 發表於 2016-11-3 08:54:23 |顯示全部樓層
早晨~~  今早涼了許多.

大家好嗎?
回復

powergun 發表於 2016-11-3 08:59:38 |顯示全部樓層
各位早晨, 今日初時部分時間多雲, 日間大致天晴, 天氣乾燥, 氣溫20至25度, 現時20度

今早只有20度, 所以出門時好舒服的, 睇返整個十一月係無特別公眾假期的, 下一個假期就係12月的聖誕節了
回復

powergun 發表於 2016-11-4 08:57:16 |顯示全部樓層
各位早晨, 今日天晴乾燥, 氣溫20至26度, 現時20度, 相當清涼的

好快到星期五了, 明日又可放假啦, 依家見到街上的人已換季了, 多是長袖衫加外套的, 你換季未?
回復