隻鸚鵡係唔係要飛埋黎 ?

作者: JicJicmom 發表于 2008-8-20 16:24:18
1977 9

係就要等隻雀飛走左至整堆肥箱喇 ~~
仲要呢一兩日搬哂D野入室內 .
上次花架過關 , 今次係瓜棚仔考試 ~~
ChrisTsui 發表於 2008-8-20 17:32:54 |顯示全部樓層
原帖由 JicJicmom 於 2008-8-20 16:24 發表
係就要等隻雀飛走左至整堆肥箱喇 ~~
仲要呢一兩日搬哂D野入室內 .
上次花架過關 , 今次係瓜棚仔考試 ~~

根據天文台提拱既"熱帶氣旋位置及路徑圖",應該星期五中午左右最接近香港~
http://www.hko.gov.hk/wxinfo/currwx/tc_posc.htm
你個堆肥箱都係等周末至整好d~
回復

虛宿寶瓶 發表於 2008-8-20 17:50:31 |顯示全部樓層
原帖由 ChrisTsui 於 2008-8-20 17:32 發表

根據天文台提拱既"熱帶氣旋位置及路徑圖",應該星期五中午左右最接近香港~
http://www.hko.gov.hk/wxinfo/currwx/tc_posc.htm
你個堆肥箱都係等周末至整好d~ ...

咁次死啦!
回復

ChrisTsui 發表於 2008-8-20 17:59:20 |顯示全部樓層
原帖由 虛宿寶瓶 於 2008-8-20 17:50 發表

咁次死啦!

如果打正,你d扒可能要改送貨日期喎~
回復

虛宿寶瓶 發表於 2008-8-20 18:05:13 |顯示全部樓層
今日 d 同事話改呀!就係我話應該打唔成,所以冇改到囉!但而家越睇越唔對路!聽日改唔切啦!
回復

ChrisTsui 發表於 2008-8-20 18:10:33 |顯示全部樓層
原帖由 虛宿寶瓶 於 2008-8-20 18:05 發表
今日 d 同事話改呀!就係我話應該打唔成,所以冇改到囉!但而家越睇越唔對路!聽日改唔切啦!

咁都幾麻煩喎~
可能要改禮拜一~
回復

虛宿寶瓶 發表於 2008-8-20 18:14:47 |顯示全部樓層
諗住同班 friend 星期六係屋企食豪牛宴嘛!星期一送?點擺到下個星期?  冰格冇咁大裝條牛柳呀!今次我死啦!
回復

ChrisTsui 發表於 2008-8-20 18:18:06 |顯示全部樓層
原帖由 虛宿寶瓶 於 2008-8-20 18:14 發表
諗住同班 friend 星期六係屋企食豪牛宴嘛!星期一送?點擺到下個星期?  冰格冇咁大裝條牛柳呀!今次我死啦!

可唔可以叫星期六改送去其中一位同事屋企(要有大雪櫃)?
到時你去佢度拎?
回復

虛宿寶瓶 發表於 2008-8-20 18:23:43 |顯示全部樓層
原帖由 ChrisTsui 於 2008-8-20 18:18 發表

可唔可以叫星期六改送去其中一位同事屋企(要有大雪櫃)?
到時你去佢度拎?

嘩!不如話下個星期五至送啦! Postpone 一個星期!
回復

虛宿寶瓶 發表於 2008-8-20 18:24:29 |顯示全部樓層
#1 掛左啦!
回復