花貓種植推廣計劃

作者: lammanfung 發表于 2008-8-4 17:55:15
29776 369
江江 發表於 2008-8-12 19:56:17 |顯示全部樓層
原帖由 rockyyip2002 於 2008-8-12 12:57 發表
1.  江江                 K. Dark Velvet ......K. Digiflora...(鱗莖
2.  Chankali           K. Hybird  X 2
3.  Sel                    K. Manchu X 2
4.  peeseela         K. Tane X 2 小苗 (回郵)
5. golden ...

齊人...等大旦初級班完成後....我地就出發...眾奶媽醒...奶媽勁...
回復

chankali 發表於 2008-8-12 22:13:24 |顯示全部樓層
原帖由 Purple 於 2008-8-12 12:23 發表
1.  江江                 K. Dark Velvet ......K. Digiflora...(鱗莖
2.  Chankali           K. Hybird  X 2
3.  Sel                    K. Manchu X 2
4.  peeseela         K. Tane X 2 小苗 (回郵)
5. golden ...

purple 出的這兩隻我都未下次再交換,不過怕我有我你都已經有
回復

江江 發表於 2008-8-12 22:15:22 |顯示全部樓層
原帖由 chankali 於 2008-8-12 22:13 發表

purple 出的這兩隻我都未下次再交換,不過怕我有我你都已經有

K. Carnival x 1 小苗 ...... K. Hondensis x 1 小苗
咁同 Purple 講呢
回復

sel 發表於 2008-8-12 22:15:39 |顯示全部樓層
我地 送咁多出去唔知馬生會唔會減價呢?
回復

江江 發表於 2008-8-12 22:24:31 |顯示全部樓層
原帖由 sel 於 2008-8-12 22:15 發表
我地 送咁多出去唔知馬生會唔會減價呢?

哈..哈...
你話呢
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-8-12 22:45:28 |顯示全部樓層
我要改呀
5. goldenretriver  K. Brimstone x 1 小苗......K. Napolean V x 1 小苗
6. prodorothyhkg   K. Brimstone x 2 鱗莖  (免郵)
7. purple               K. Carnival x 1 小苗 ...... K. Hondensis x 1 小苗
8.寶瓶                  K. Dark Velvet 鱗莖 x 2  (江江送出)
9. Rockyyip          K. Tane小苗 X 1  and  K. Manchu小苗 X 1
回復

江江 發表於 2008-8-12 23:37:56 |顯示全部樓層
多多....
收到苗仔未呀//
寶 Baby ..L君有無去呀....
回復

goldenretriver 發表於 2008-8-13 00:15:57 |顯示全部樓層
林生..........請問種植報告要開新post嗎? 或者響番呢處post??
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-8-13 09:42:11 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-8-12 23:37 發表
多多....
收到苗仔未呀//
寶 Baby ..L君有無去呀....

收到啦,見到靚女寶瓶,不過唔見L君
回復

江江 發表於 2008-8-13 09:58:53 |顯示全部樓層
原帖由 prodorothyhkg 於 2008-8-13 09:42 發表

收到啦,見到靚女寶瓶,不過唔見L君

佢偷偷看...偷偷望...佢帶笑暗心傷
佢半帶駑惶...怕寶兒惜龍鳳配...不甘伴佢.........
回復

lammanfung 發表於 2008-8-13 10:06:10 |顯示全部樓層
原帖由 goldenretriver 於 2008-8-13 00:15 發表
林生..........請問種植報告要開新post嗎? 或者響番呢處post??

最好當然是開一個新帖。
回復

goldenretriver 發表於 2008-8-13 10:08:21 |顯示全部樓層
收到! 唔該哂林生!
回復

江江 發表於 2008-8-13 10:09:44 |顯示全部樓層
原帖由 lammanfung 於 2008-8-13 10:06 發表

最好當然是開一個新帖。

每個奶媽開一個?????
Calling 大旦...我的 Cat cat....K. Blackberry Butterfly
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-8-13 10:11:00 |顯示全部樓層
我估係啦
回復

lammanfung 發表於 2008-8-13 10:11:05 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-8-13 10:09 發表

每個奶媽開一個?????
Calling 大旦...我的 Cat cat....K. Blackberry Butterfly

有何不可?妳的花貓怎麼了?
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-8-13 10:13:11 |顯示全部樓層
江江,如果我地個d冇變應該開post,d虫唔等得,會變虫干
回復

江江 發表於 2008-8-13 10:15:15 |顯示全部樓層
原帖由 lammanfung 於 2008-8-13 10:11 發表

有何不可?妳的花貓怎麼了?

我只 cat ...種咗啦...
回復

rockyyip2002 發表於 2008-8-13 10:36:31 |顯示全部樓層
我的Kohleria 'Snakeskin'側芽昨晚巳下泥了.
回復

Purple 發表於 2008-8-13 12:36:07 |顯示全部樓層
sel, peeseela, & rockyyip2002 請留意,原本約定和你們交換我的 K. Heartland's Blackberry Butterfly,因林大旦說這隻與江江的相同,已改為 K. Carl,所以和你們互換的會是 K. Carl.
回復

Purple 發表於 2008-8-13 12:37:41 |顯示全部樓層
原帖由 chankali 於 2008-8-12 22:13 發表

唔係好明,是否打漏了些字?
回復