花貓種植推廣計劃

作者: lammanfung 發表于 2008-8-4 17:55:15
29704 369
江江 發表於 2008-8-10 21:44:49 |顯示全部樓層
我提議推廣 Cat cat 計劃之二 ~~~

我地9個奶媽每人拿自己種植 2只 cat cat 苗....or....鱗莖出來分享與新人....好嗎?
1.  江江                 K. Dark Velvet ......K. Digiflora...(鱗莖)
回復

candyafr 發表於 2008-8-10 21:47:52 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-8-10 21:44 發表
我提議推廣 Cat cat 計劃之二 ~~~

我地9個奶媽每人拿自己種植 2只 cat cat 苗....or....鱗莖出來分享與新人....好嗎?
1.  江江                 K. Dark Velvet ......K. Digiflora...(鱗莖) ...

我係新人,不過我有1隻cat cat K. Hirsuta鱗莖可以交換,受不受我玩啊
回復

江江 發表於 2008-8-10 21:52:14 |顯示全部樓層
原帖由 candyafr 於 2008-8-10 21:47 發表

我係新人,不過我有1隻cat cat K. Hirsuta鱗莖可以交換,受不受我玩啊

一定受
回復

candyafr 發表於 2008-8-10 21:53:14 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-8-10 21:52 發表

一定受

謝謝先...........
回復

chankali 發表於 2008-8-10 23:10:55 |顯示全部樓層
我現在有K.Hybird X2 可以嗎
回復

江江 發表於 2008-8-11 00:27:22 |顯示全部樓層
建議推廣 Cat cat 計劃之二 ~~~

1.  江江                 K. Dark Velvet ......K. Digiflora...(鱗莖
2.  Chankali           K. Hybird  X 2
回復

江江 發表於 2008-8-11 00:28:47 |顯示全部樓層
原帖由 chankali 於 2008-8-10 23:10 發表
我現在有K.Hybird X2 可以嗎

好呀....等埋其她奶媽就可多人好做事了
回復

sel 發表於 2008-8-11 00:31:20 |顯示全部樓層
好呀.... 我出 2 隻 Manchu!!
回復

江江 發表於 2008-8-11 00:36:31 |顯示全部樓層

1.  江江                 K. Dark Velvet ......K. Digiflora...(鱗莖
2.  Chankali           K. Hybird  X 2
3.  Sel                    K. Manchu X 2
回復

peeseela 發表於 2008-8-11 09:02:49 |顯示全部樓層

3.  Sel                    K. Manchu X 2
4.  peeseela         K. Tane X 2 小苗 (回郵)
回復

goldenretriver 發表於 2008-8-11 09:05:54 |顯示全部樓層
Sorry呀, 家中部腦死左, 要依家先見到.....等我睇吓有咩可以分享先!
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-8-11 10:01:14 |顯示全部樓層
我未摷個盆有d乜呀,我地9個男女會優先交換林老師的貓

回復

江江 發表於 2008-8-11 11:12:28 |顯示全部樓層
林老爺呢兩日唔見人 ...唔知係咪俾我地班奶媽激病咗
回復

lammanfung 發表於 2008-8-11 11:52:31 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-8-11 11:12 發表
林老爺呢兩日唔見人 ...唔知係咪俾我地班奶媽激病咗

我在週末都只會陪老婆,平日有時會有點忙。
回復

江江 發表於 2008-8-11 12:39:35 |顯示全部樓層
原帖由 lammanfung 於 2008-8-11 11:52 發表

我在週末都只會陪老婆,平日有時會有點忙。

做你老婆很幸福 ....有花花看...有老公陪...羨煞旁人呀
回復

lammanfung 發表於 2008-8-11 15:54:10 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-8-11 12:39 發表

做你老婆很幸福 ....有花花看...有老公陪...羨煞旁人呀

這幾天家裡將會開一堆風雨蘭,有黃的,有白的,也有粉紅的,老婆一定喜歡。
回復

lammanfung 發表於 2008-8-11 16:03:14 |顯示全部樓層
其實還想弄個第二期出來,只是老婆快要生孩子,只好暫停。
回復

江江 發表於 2008-8-11 16:52:03 |顯示全部樓層
原帖由 lammanfung 於 2008-8-11 16:03 發表
其實還想弄個第二期出來,只是老婆快要生孩子,只好暫停。

嘩...嘩...大壞旦有小壞旦了...(是女 or 男 bb)
恭喜...恭喜...快做爸爸的心情一定興奮莫名了
回復

江江 發表於 2008-8-11 16:55:10 |顯示全部樓層
原帖由 lammanfung 於 2008-8-11 15:54 發表

這幾天家裡將會開一堆風雨蘭,有黃的,有白的,也有粉紅的,老婆一定喜歡。

一片美麗的花花...她 和 BB一定感受到你的心意
回復

lammanfung 發表於 2008-8-11 16:58:15 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-8-11 16:52 發表

嘩...嘩...大壞旦有小壞旦了...(是女 or 男 bb)
恭喜...恭喜...快做爸爸的心情一定興奮莫名了

謝謝。
回復