十四歲媽媽~~~

作者: Tony 發表于 2007-8-14 00:14:45
16954 222
春春 發表於 2007-8-17 01:04:04 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-8-17 00:55 發表

春春,我真係左右為難 ,我本來係你同小餘既"蕃薯"呢,點知我多口搭訕,令到你對小餘咁深既誤會,小女子確實難辭其疚

唔緊要喎!!!咁我地以後一齊學習如何戴眼識人!!!fonica妹妹妳相信春春哥哥我都好開心呀!!!
回復

小餘 發表於 2007-8-17 01:05:11 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-8-17 01:04 發表

唔緊要喎!!!咁我地以後一齊學習如何戴眼識人!!!fonica妹妹妳相信春春哥哥我都好開心呀!!!

回復

Fonica 發表於 2007-8-17 01:08:38 |顯示全部樓層
原帖由 小餘 於 2007-8-17 01:02 發表

就算冇俾威望佢........佢本來就係咁架啦

唔係既....轉左新版後,春春本好低調架,唔知點解近期越來越高姿態,你話佢有咩問題呀
回復

春春 發表於 2007-8-17 01:11:07 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-8-17 01:01 發表
金金又做嘜無情情比個威望春春,攪到佢而家鬆毛鬆翼,難以對付啦
原帖由 小餘 於 2007-8-17 01:02 發表

就算冇俾威望佢........佢本來就係咁架啦

咁又唔好咁講!!!春春哥哥視功名如浮雲,錢財如糞土......威唔威望呢 d 嘢影響唔到我架!!!
回復

小餘 發表於 2007-8-17 01:11:13 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-8-17 01:08 發表

唔係既....轉左新版後,春春本好低調架,唔知點解近期越來越高姿態,你話佢有咩問題呀

小餘唔夠本事去了解啲雙面人呀
回復

Fonica 發表於 2007-8-17 01:21:22 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-8-17 01:11 發表

咁又唔好咁講!!!春春哥哥視功名如浮雲,錢財如糞土......威唔威望呢 d 嘢影響唔到我架!!!

剛剛先至用個威望黎叫人地信你,而家又話影響唔到我架,究竟邊句真呀
回復

小餘 發表於 2007-8-17 01:23:43 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-8-17 01:21 發表

剛剛先至用個威望黎叫人地信你,而家又話影響唔到我架,究竟邊句真呀

所以咪話佢係雙面人囉
都唔知佢邊句先真!
回復

春春 發表於 2007-8-17 01:26:39 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-8-17 01:21 發表

即係咁!!!人地外加於春春哥哥身上就真係無辦法!!!而春春哥哥做人一個宗旨...............""
..............完全明白啦.................
回復

小餘 發表於 2007-8-17 01:27:25 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-8-17 01:26 發表

即係咁!!!人地外加於春春哥哥身上就真係無辦法!!!而春春哥哥做人一個宗旨..............."真"
..............完全明白啦.................

回復

Fonica 發表於 2007-8-17 01:34:25 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-8-17 01:26 發表

即係咁!!!人地外加於春春哥哥身上就真係無辦法!!!而春春哥哥做人一個宗旨..............."真"

真唔真好似唔係自己比自己嫁喎,自己話自己真既人通常都好假
回復

小餘 發表於 2007-8-17 01:36:18 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-8-17 01:34 發表

真唔真好似唔係自己比自己嫁喎,自己話自己真既人通常都好假

女仔真係一般都心水清少少嗰喎
回復

春春 發表於 2007-8-17 01:43:33 |顯示全部樓層
又喺到妖言惑眾.....好失望.................唉
fonica妹妹......世途險惡.....人心難測呀......希望妳迷途知返啦 !!!等妳
回復

小餘 發表於 2007-8-17 01:46:27 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-8-17 01:43 發表
又喺到妖言惑眾.....好失望.................唉
fonica妹妹......世途險惡.....人心難測呀......希望妳迷途知返啦 !!!等妳

世途險惡!人心難測呀!
fonica,呢句講得好啱架
回復

春春 發表於 2007-8-17 01:56:58 |顯示全部樓層
原帖由 AHLOI 於 2007-8-16 17:24 發表

春春, 你唔好玩啦!  依家連累埋我喇, 以後我總有面見人嘅!?

玩下之 ma !!!
回復

小章魚 發表於 2007-8-17 14:04:40 |顯示全部樓層

回復 #111 春春 的帖子

春春你張試槍圖都唔知似男定女,又得半邊面,著到好似女仔著裙咁,好難估到相中人係你喎. 話唔定你用左你親戚d相來騙水母感情呢! 最好你諗下點驗明正身,咁我就信喇.
而且你係咪有近親跟你差不多?
不如大方的貼張正面大頭相,再加幾張由遠到近的相,
咁先至啱你之前的豪氣呀。咪咁小家啦!!!
半邊面,咁就有kim 嘅感情、信任、分數 同埋~~~~
一張唔清唔楚咁咪好容易呃!!!
咁呀kim又係好容易俾春春呃喎 !!!
回復

jellyfishy 發表於 2007-8-17 14:15:18 |顯示全部樓層

回復 #175 小章魚 的帖子

水母係幾易信人架~~~ 不如小章魚你都貼個'靚仔'相出來分享下啦~~
回復

小章魚 發表於 2007-8-17 14:22:47 |顯示全部樓層
原帖由 AHLOI 於 2007-8-16 17:24 發表

春春, 你唔好玩啦!  依家連累埋我喇, 以後我總有面見人嘅!?

依????你有俾人見過咩???
印象中好似無喎!! 咁你就唔使怕見人啦~~~~
回復

小章魚 發表於 2007-8-17 14:34:27 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 17-8-07 14:15 發表
水母係幾易信人架~~~ 不如小章魚你都貼個'靚仔'相出來分享下啦~~

等我揾吓先啦!  年代久遠,唉!難揾
不過如果有,我係會post 出來的。
但係打呢幾編嘢,都打好耐
等吓先啦
回復

春春 發表於 2007-8-17 23:45:57 |顯示全部樓層
原帖由 小章魚 於 2007-8-17 14:22 發表

依????你有俾人見過咩???
印象中好似無喎!! 咁你就唔使怕見人啦~~~~ ...

小章魚同學.....勞煩背誦十次啦!!!!唔該!!!!

" kuno 哥哥 見過 茄子妹妹 "

p.s : ( 小章魚哥哥真係無嘢叻!!!最叻咪蝦 d 做得自己個女嘅小妹妹 law!!!
          真係人神共憤....人人得而誅之 !!! )

p.s : ( 此人終日進行"分化" "離間" "中傷" 等等傷害香港園藝館花友們
          建立起嘅感情的活動........真是............可悲!!!!.........可恨!!!!)
回復

Fonica 發表於 2007-8-17 23:57:00 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-8-17 23:45 發表

小章魚同學.....勞煩背誦十次啦!!!!唔該!!!!

" kuno 哥哥 見過 茄子妹妹 "

p.s : ( 小章魚哥哥真係無嘢叻!!!最叻咪蝦 d 做得自己個女嘅小妹妹 law!!!
          真係人神共憤....人人得而誅之 !!! )

p.s :  ...

春春做嘜咁癆氣啦,如果你唔鍾意咪唔好啋佢囉,清者自清,又何需驚人中傷呢
回復