十四歲媽媽~~~

作者: Tony 發表于 2007-8-14 00:14:45
16932 222
Fonica 發表於 2007-8-16 09:22:38 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-8-16 09:17 發表

好呀!!!怕妳呀!!!

估都估到咪又係咗幾兜友!!!

ps : (不如黎個玉石俱焚吖!!!)  

做嘜瞓醒一覺攪到咁激 ~ 要玉石俱焚呀
回復

春春 發表於 2007-8-16 09:29:28 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-8-16 09:22 發表

做嘜瞓醒一覺攪到咁激 ~ 要玉石俱焚呀

fonica妹妹........早晨喎 妳知啦.....小餘佢大話連篇
講嘢不忠不實.....咁我真係好興 ma 妳千其唔好信佢呀??!!
回復

Fonica 發表於 2007-8-16 09:51:22 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-8-16 09:29 發表

fonica妹妹........早晨喎 妳知啦.....小餘佢大話連篇
講嘢不忠不實.....咁我真係好興 ma 妳千其唔好信佢呀??!!

早 ~ 而家返緊工 ~ 嘜春春你都咁早呀
你地兩個都話對方,我都唔知信邊個好
回復

春春 發表於 2007-8-16 10:12:58 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-8-16 09:51 發表

早 ~ 而家返緊工 ~ 嘜春春你都咁早呀
你地兩個都話對方,我都唔知信邊個好

咁春春哥哥有無呃過妳先!!!話貼相就貼相啦!!!
相反咗隻小餘終日嬉皮笑臉....搬弄是非 妳信佢就真係有眼無珠嘞!!!!
回復

jellyfishy 發表於 2007-8-16 10:42:41 |顯示全部樓層
fonica 你既細個女相呢? 我地有無機會睇下呀?
回復

noel 發表於 2007-8-16 11:05:00 |顯示全部樓層
(路過).......

見到個標題,忽然間有個唸法......

春春唔貼大個仔嘅樣,可能有苦衷,照計你性格爽朗、斯文大方、身强力壯、樂善好施...(下删100字)
冇奶油會咁孤寒嘅

其實 .....春春你頭象果個 .......係咪你個仔? (十四歲爸爸... )

喂!喂! 唔好打我~   當我冇講過.....  我閃)))))))))))))
回復

Fonica 發表於 2007-8-16 11:08:26 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-8-16 10:42 發表
fonica 你既細個女相呢? 我地有無機會睇下呀?

金金係咪幫春春一切玩我呀
嘜我而家大個女唔好睇咩,睇我細個女做嘜呀
回復

jellyfishy 發表於 2007-8-16 11:21:49 |顯示全部樓層

回復 #87 fonicaho 的帖子

春春個細個仔都貼過出來,無見過你個細細個張相呀?
NOEL,係咪好精彩呢? 流金係忠實讀者呀~
回復

Fonica 發表於 2007-8-16 11:25:26 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-8-16 11:21 發表
春春個細個仔都貼過出來,無見過你個細細個張相呀?
NOEL,係咪好精彩呢? 流金係忠實讀者呀~

學noel話齋 ~~ 可能係春春個仔呀
回復

jellyfishy 發表於 2007-8-16 11:28:36 |顯示全部樓層

回復 #89 fonicaho 的帖子

嘩~~ 咁佢咪唔洗等退休就有孫抱??
回復

tata 發表於 2007-8-16 11:35:19 |顯示全部樓層
路過..........................
睇阿春春啲相發黃嘅情度, 同相入面啲人物嘅裝扮, 有可能係70年代嘅人喎~
回復

春春 發表於 2007-8-16 11:41:47 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2007-8-16 11:05 發表
(路過).......

春春唔貼大個仔嘅樣,可能有苦衷,照計你性格爽朗、斯文大方、身强力壯、樂善好施...(下删100字)
冇奶油會咁孤寒嘅

其實 .....春春你頭象果個 .. ...

好!!!!!!!當noel大家姊讚春春 ka la!!! 貼咪貼!!!唔好笑春春醜樣喎!!!

原帖由 fonicaho 於 2007-8-16 11:08 發表

金金係咪幫春春一切玩我呀
嘜我而家大個女唔好睇咩,睇我細個女做嘜呀

好有自信咁喎!!! 講得出做得到喎!!! 阿烈女!!!

原帖由 fonicaho 於 2007-8-16 11:25 發表

學noel話齋 ~~ 可能係春春個仔呀;P
原帖由 kim 於 2007-8-16 11:28 發表
嘩~~ 咁佢咪唔洗等退休就有孫抱??

係呀!!!其實有跡可尋啦!!!;P 春春十三歲就........而家個仔剛剛好就黎十四啦!!!;P
可能下年有孫抱啦!!!!;P

評分

查看全部評分

回復

tata 發表於 2007-8-16 11:48:14 |顯示全部樓層
回復

frankie 發表於 2007-8-16 11:51:00 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-8-16 11:41 發表

好!!!!!!!當noel大家姊讚春春 ka la!!! 貼咪貼!!!唔好笑春春醜樣喎!!!

係呀!!!其實有跡可尋啦!!!;P 春春十三歲就........而家個仔剛剛好就黎十四 ...

春春好大方但睇唔啲相嘅?
回復

frankie 發表於 2007-8-16 11:55:36 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-8-16 11:41 發表

係呀!!!其實有跡可尋啦!!!;P 春春十三歲就........而家個仔剛剛好就黎十四 ...

睇到啦:好似你細個果時過樣

回復

jellyfishy 發表於 2007-8-16 12:02:02 |顯示全部樓層
  有槍,無細路仔個時咁man既~~~  
回復

AHLOI 發表於 2007-8-16 12:04:47 |顯示全部樓層
春春哥哥果然有膽量!
回復

jellyfishy 發表於 2007-8-16 12:25:00 |顯示全部樓層

回復 #92 春春 的帖子

春春~~ 你咁叻~ 真係要送兩個叻俾你喎~
回復

noel 發表於 2007-8-16 12:29:34 |顯示全部樓層
春春果然年青有為      

咁細過就識揸支鎗、去打......
回復

小餘 發表於 2007-8-16 12:36:32 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2007-8-16 11:05 發表
(路過).......

冇奶油會咁孤寒嘅

其實 .....春春你頭象果個 .. ...

(春春唔貼大個仔嘅樣,可能有苦衷,照計你性格爽朗、斯文大方、身强力壯、樂善好施...(下删100字)
冇奶油會咁孤寒嘅 )........... 咪係 (之前冇睇晒就回覆咗添原來春春哥哥可以咁勇嘅 ........春春哥哥真係冇講大話..........原來佢真係可以為女x為女x嗰喎   )

回復