返回列表 發新帖

又來 AV 修葉 (共四款)

作者: babycherry 發表于 2012-12-28 15:12:15
2093 24
邪流丸 發表於 2013-1-4 00:39:24 |顯示全部樓層
1) 無名 AV (無記錯係白花紫邊細細朵幾靚架) x 5 塊 (size: 4x10cm)
( 1 名兩塊、1名三塊,請註明要幾多塊啊)
a.  jose666 (三塊, THANKS)
b.  邪流丸(兩塊,THANKS^^)
2) D40 x 5 塊 (size: 5 x 10cm)
( 1 名兩塊、1名三塊,請註明要幾多塊啊)
a. ir1934 (三塊 TKX)
b fafa18b (樓主, 這個是c40嗎? 如果係我想申請一份2塊, thanks)
c. nsacheng
d. way(如有要一片THX)

3) 142 x 8 塊 (size: 6 x 10cm) (四名各兩塊)
a. ir1934 (TKX)
b. nsacheng (great thanks)
c fafa18b (Thanks)
d way(thanks)

4) 466 x 4 塊 (size: 5 x 10cm)
(我至愛之一
(兩名各兩塊)
a. nsacheng (great thanks)
b. way (thanks)
c.小孩子(thanks!)
回復

way 發表於 2013-1-4 22:37:39 |顯示全部樓層
已收到了.謝謝
回復

nsacheng 發表於 2013-1-5 13:20:19 來自手機 |顯示全部樓層
剛收到葉片,多謝哂!
回復

fafa18b 發表於 2013-1-5 20:50:33 |顯示全部樓層
今天收到葉子了,多謝樓主分享!
回復

ir1934 發表於 2013-1-8 13:39:57 |顯示全部樓層
剛剛早上收到葉片了, 不過其中一片D40從葉子底部斷了(入唔到泥), 幸好樓主分享了3片, 其他很健康呀, 謝謝分享!
回復