又來 AV 修葉 (共四款)

作者: babycherry 發表于 2012-12-28 15:12:15
2090 23

交收方法 : 郵寄, 花友需自備已貼上足夠郵票的回郵信封及硬盒仔

*盒仔厚度:入到你自己信箱便可

*葉片 size 已list, 請決定寄幾大個盒比我, 如盒太細放唔落申請葉片將不受理,並會將原盒寄回

注意事項:
1. 接受分享者請PM我取地址,信封面請注明申請物品名稱及網名。
2. 花友如未能於以我回覆地址日計一星期內寄出回郵,即當自動棄權。
3. 收到 '分享' 後,請在帖中回覆確認。
4. 本人不負責任何郵寄之風險。
4. 本人會根據盒大小派出,不得議異
5. 如不能符合/不滿意以上條件者,請勿申請。
6. 由於我唔係成日係電腦旁,可能遲一、兩日回覆

*** 先到先得 ***

1) 無名 AV (無記錯係白花紫邊細細朵幾靚架) x 5 塊 (size: 4x10cm)
( 1 名兩塊、1名三塊,請註明要幾多塊啊)

2) D40 x 5 塊 (size: 5 x 10cm)
    a. ir1934 (三塊 TKX)
    b  fafa18b (樓主, 這個是c40嗎? 如果係我想申請一份2塊, thanks) (個牌仔寫 D40... 我都估應該係 C40 ) (已PM)

3) 142 x 8 塊 (size: 6 x 10cm)
(四名各兩塊)
     a. ir1934 (TKX)
     b. nsacheng (great thanks) (只要一塊) (已PM)
     c  fafa18b (Thanks) (已PM)
     d way(thanks) (已PM)

4) 466 x 4 塊 (size: 5 x 10cm) (我至愛之一  )
(兩名各兩塊)
    a. nsacheng (great thanks) (只要一塊) (已PM)
    b. way (thanks) (已PM)

評分

查看全部評分

ir1934 發表於 2012-12-28 15:25:52 |顯示全部樓層

1) 無名 AV (無記錯係白花紫邊細細朵幾靚架) x 5 塊 (size: 4x10cm)

(四名各兩塊)

4) 466 x 4 塊 (size: 5 x 10cm) (我至愛之一  )
(兩名各兩塊)

你未PM我取地址喎, 你係咪要架呢  發表於 2012-12-28 17:36
回復

nsacheng 發表於 2012-12-28 15:35:21 |顯示全部樓層

b. nsacheng (兩塊great thanks)

(四名各兩塊)
    b. nsacheng (great thanks)

(兩名各兩塊)
    a. nsacheng (great thanks)
回復

fafa18b 發表於 2012-12-28 15:37:47 |顯示全部樓層

b  fafa18b (樓主, 這個是c40嗎? 如果係我想申請一份2塊, thanks)

(四名各兩塊)
    c  fafa18b (Thanks)

(兩名各兩塊)

Hi fafa18b, 唔知係咪一齊save, 好似有d搞亂咗! 麻煩你c40 我排你後面吖,加返我在466可以嗎?  發表於 2012-12-28 15:59
回復

fafa18b 發表於 2012-12-28 16:05:34 |顯示全部樓層
點評nsacheng  Hi fafa18b, 唔知係咪一齊save, 好似有d搞亂咗! 麻煩你c40 我排你後面吖,加返我在466可以嗎?  <----可以的, 因為我打果時見仲有所以先排的, 見你先申請142, 我亦都將自己個名排後左, 現在從新排一下:

b  fafa18b (樓主, 這個是c40嗎? 如果係我想申請一份2塊, thanks)
    c. nsacheng

(四名各兩塊)

(兩名各兩塊)

Thanks a lot fafa18b :D !  發表於 2012-12-28 16:21
回復

way 發表於 2012-12-28 16:56:12 |顯示全部樓層

c. nsacheng
     d. way(如有要一片THX)

(四名各兩塊)
     d way(thanks)

(兩名各兩塊)
    b. way (thanks)
回復

小孩子 發表於 2012-12-28 16:58:50 |顯示全部樓層
我黎得太遲啦…

唯有...明年請早 :)  發表於 2012-12-28 17:25
way
還有第一可以申請1) 無名 AV (無記錯係白花紫邊細細朵幾靚架) x 5 塊 (size: 4x10cm) ( 1 名兩塊、1名三塊,請註明要幾多塊啊)  發表於 2012-12-28 17:08
回復

babycherry 發表於 2012-12-28 17:34:33 |顯示全部樓層
小孩子 發表於 2012-12-28 16:58
我黎得太遲啦…

喂~~ 你 142 & 466 要唔要呀??
因為有花友只要一塊, 可 SHARE 各一塊出黎呀~
你要就留言排返個名丫!!!

排左啦,我好鍾意466嫁,thanks!  發表於 2012-12-28 18:06
回復

ir1934 發表於 2012-12-28 18:02:59 |顯示全部樓層
點評babycherry  你未PM我取地址喎, 你係咪要架呢  發表於 24 分鐘前

對唔住覆遲左你, 請看pm
回復

小孩子 發表於 2012-12-28 18:04:55 |顯示全部樓層

b fafa18b (樓主, 這個是c40嗎? 如果係我想申請一份2塊, thanks)
c. nsacheng

3) 142 x 8 塊 (size: 6 x 10cm) (四名各兩塊)
c fafa18b (Thanks)

4) 466 x 4 塊 (size: 5 x 10cm)
(我至愛之一

(兩名各兩塊)
c.小孩子(thanks!)
回復

jose666 發表於 2012-12-28 18:53:39 |顯示全部樓層

a.  jose666 (三塊, THANKS)

b fafa18b (樓主, 這個是c40嗎? 如果係我想申請一份2塊, thanks)
c. nsacheng

3) 142 x 8 塊 (size: 6 x 10cm) (四名各兩塊)

(我至愛之一
(兩名各兩塊)
回復

fafa18b 發表於 2012-12-30 16:14:42 |顯示全部樓層
昨天已寄出盒子了, 謝謝樓主
回復

29fanny 發表於 2012-12-30 16:45:20 |顯示全部樓層
遲咗睇到呀!
回復

way 發表於 2012-12-31 21:14:51 |顯示全部樓層
星期六寄左盒仔了
回復

ir1934 發表於 2013-1-3 13:10:44 |顯示全部樓層
尋日寄出盒子給樓主了, 多謝!
回復

babycherry 發表於 2013-1-3 13:41:17 |顯示全部樓層
fafa18b 發表於 2012-12-30 16:14
昨天已寄出盒子了, 謝謝樓主

今日寄出

謝謝, 收到會確認。  發表於 2013-1-3 14:03
回復

babycherry 發表於 2013-1-3 13:41:50 |顯示全部樓層
小孩子 發表於 2012-12-28 18:04
( 1 名兩塊、1名三塊,請註明要幾多塊 ...

今日寄出

Ok,再次多謝你的分享:)  發表於 2013-1-3 14:30
回復

babycherry 發表於 2013-1-3 13:42:30 |顯示全部樓層
way 發表於 2012-12-31 21:14
星期六寄左盒仔了

今日寄出

way
OKOK  發表於 2013-1-3 14:23
回復

jose666 發表於 2013-1-3 17:30:08 |顯示全部樓層
明天寄出盒仔~
回復

邪流丸 發表於 2013-1-4 00:39:24 |顯示全部樓層
a.  jose666 (三塊, THANKS)
b.  邪流丸(兩塊,THANKS^^)
c. nsacheng

(我至愛之一
(兩名各兩塊)
回復

12下一頁