出售 AV 全數捐贈

作者: babycherry 發表于 2013-4-4 15:06:38
2503 10

無位兼無時間理會,唯有將之出售予 AV 愛好者
此 AV 已種植一年有多,有些是自己買,有些則由花友送贈
今日適逢我家老貓 14 歲大壽,所售之金錢會全數捐給 「尊重生命 善待動物」 貓貓醫療費用
希望曾送贈給本人的花友見諒,收據會另行貼上,在此先多謝各位。

注意事項:

交收方式:面交 (交收時請付現金,不設找續不異價)
交收地點時間:  金鐘港鐵站 (不用出閘) / 12:15-13:30 之間

1 .請花友登記後,24小時內自行 PM 本人確定交收日期及留聯絡電話
2. 交收前請提早一日通知以便準備
3. 花友交收時請自備購物袋
4. 由於有些 av 生長過高(見相)導致生歪了一點,花友請自行處理
5. 實物有機會因攝影時光線影響
6. 如花友對以上 4 , 5 項有猶豫及自認要求甚高,建議不要購買

備 註:如遇排隊次序有爭議,本人有權作出最後的決定。

142 x 1 - $20  (wateryuk  - 5/4 交收)

167 x 1 - $40 (wateryuk  - 5/4 交收)

298 x 1 - @$20 (wateryuk  - 5/4 交收)

486 x 1  - @$40 (Toni - 12/4 交收)[/backcolor

A59 x 1 - @$30 (Dora 12年1月送贈一塊葉) (Toni - 12/4 交收)[/backcolor

由花友送葉,但遺失了名字 x 1 - @$20
unknow 5.jpg
unknow 1.jpg

由花友送葉,但遺失了名字 x 1 - @$30
unknow 2.jpg
unknow 4.jpg

後話:
點解我會捐款去「尊重生命 善待動物」?
本想捐比什麼病基金或 SAA等較大型慈善團體,但這些團體都有好多人捐助,跟住就去「獲豁免繳稅的慈善機構及慈善信託的名單」中搜尋其他蚊型慈善團體,再上其網頁或fb等細閱其可幫性
最後見到這個「尊重生命 善待動物」
希望各位都能可以尊重生命,善待動物!

評分

查看全部評分

wateryuk 發表於 2013-4-4 19:08:53 |顯示全部樓層
我要142,167,298 thank.

SEE U TODAY! :>  發表於 2013-4-5 09:51
回復

wateryuk 發表於 2013-4-5 15:38:11 |顯示全部樓層
今天巳交收,142,167,298  盆栽好健康,非常滿意,thank。
回復

babycherry 發表於 2013-4-5 16:36:15 |顯示全部樓層
wateryuk 發表於 2013-4-5 15:38
今天巳交收,142,167,298  盆栽好健康,非常滿意,thank。

我好鐘意 167 d 葉紋架~~
希望你好好照顧佢地!!
開左花影D相上黎睇丫!! 

回復

wateryuk 發表於 2013-4-5 19:00:46 |顯示全部樓層
ok,會好好照顧佢地,開左花我會影D相上黎,給你睇,到時pm你,thank。
回復

Toni 發表於 2013-4-7 15:58:26 |顯示全部樓層
A59, 486賣左未呢?未既我想要呀!
回復

babycherry 發表於 2013-4-9 09:03:29 |顯示全部樓層
Toni 發表於 2013-4-7 15:58
A59, 486賣左未呢?未既我想要呀!

唔好意思呢幾日無上黎~
你係咪要 A59 & 486?
回復

Toni 發表於 2013-4-9 09:59:07 |顯示全部樓層
babycherry 發表於 2013-4-9 09:03
唔好意思呢幾日無上黎~
你係咪要 A59 & 486?

早晨
唔緊要, 係啊~
PM再傾
回復

Toni 發表於 2013-4-12 15:03:31 |顯示全部樓層
已成功交收,好健康,多謝!

二小姐原來鍾意果盆花斜斜地,似佢係公園玩既滑梯!
到時開花俾妳睇係咩色啦!thx
回復

babycherry 發表於 2013-4-15 09:24:21 |顯示全部樓層
Toni 發表於 2013-4-12 15:03
已成功交收,好健康,多謝!

二小姐原來鍾意果盆花斜斜地,似佢係公園玩既滑梯!

靚女果然係有特別喜好!!
果盆好野黎架,不過我種得樣衰d啫!!

二小姐真係好靚女!!! 
回復

Toni 發表於 2013-4-15 10:46:16 |顯示全部樓層
babycherry 發表於 2013-4-15 09:24
靚女果然係有特別喜好!!
果盆好野黎架,不過我種得樣衰d啫!!

二小姐似DADDY 嘛, 好彩唔似我,
回復