第七屆非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物展覽(額滿)

作者: george 發表于 2012-12-13 00:30:11
13258 159
Louky 發表於 2013-3-11 13:32:44 |顯示全部樓層
George大大,因我要輪班,所以遲遲也未報名參加,希望你能特赫一次,好讓我能向各前輩偷師呢?希望各花友體諒我的無理呀!謝謝

GG 咁辛苦都參加,值得體諒,係咪晚上返通宵呀?  發表於 2013-3-12 09:10
ok!  發表於 2013-3-11 23:10
輪班工作關係,真的有難度!  發表於 2013-3-11 13:38
回復

george 發表於 2013-3-11 23:11:38 |顯示全部樓層
所有名額,經已額滿,不再接受候補申請

香港花友(五十二位)::
1. kendrew (係咪可以開始報名?我第一)
2. 小野貓(我咪第二囉~~~~好開心丫~)
3. N-Blythe 《Do Re Mi 》no. 3
4. siuhamster(出黎向前輩們學習學習)
5. lillian02 (好開心可以見到大家)
6. purplestar (好野!可以去欣賞大家的靚花同埋心得!)
7. 土豆貓(要黎向各位學習)
8. taboocat (出黎同各位同好見面,真興奮l!)
9. Ylee (Good ^-^)
10. ahhung68 (第一次參加大型聚會, 超緊張)
11. 蘭姐
12. ben_pang
13. Kelly
14. Dreamer (我與花友.........『 414 』春天有個約會)
15. Workingbee (希望到時D花花見得人啦)
16. ingridhung (要向大家學習啦!)
17. tsoiyiu1009
18. DORA (到時無功課交點算?)
19. Goodluck20x
20. Rio
21. Wilson11
22. nwss54510
23. yeahyeah (香港人, 有壓力)
24. hiatus(我会加油种花花~~)
25. rockyyip2002, Thanks!
26. Breeze (辛苦G大安排啦 )
27. chau_lyc : )
28. sandylam (到時無花,得棵菜都唔定喎!)
29. lemon12 (期待與花友見面!)
30. tindayun828 (又有機會向眾前輩学習)
31. Kennytaki (支持G大)
32. 小紅楓樹
33. silicon
34. tongtony
35. HLAM (到時冇花花唔好罰我呀) (小野貓  你終於都黎啦~~~到時見啦~^^~ G大叫到, 唔敢瞇埋"^.^)
36. lameric (講定先...我九成九得啲 "扮上菜" 攞出來咋!) (支持G大!)
37. 小女子
38. rppwong (支持G大)
39. sel (支持G大)
40. jurassic (第一次參加)
41. violet_bb (我都係第一次參加,跟各位前輩學習)
42. caca8j
43. cactus
44. tennisyy (希望到時av乖乖地開花來參加)
45. HK_HO
46. 花花公子
47. Appleyan (到時向各位前輩、大師多多學習)
48. cyamy
49. 愛麗絲(做唔到阿一,做阿尾,到時冇花有菜點算~~~ )
50. abbychan02
51. 曖娜娜子
52. claudiatang
53. 惡姨
54. Louky

澳門花友(七位):
1. saolan (澳門佳麗, 專程過来向各位大大學習)
2. Juna (澳門花友)
3. Dacy
4. Laksaroti
5. jj853
6. fong cheok ieng
7. laowaio

內地花友(三位):
1. sunnyhuang (深圳花友)
2. biyun(順德花友)
3.hakuka(东莞花友)
回復

Louky 發表於 2013-3-11 23:27:19 |顯示全部樓層
謝謝George大大及各花友!
回復

hakuka 發表於 2013-3-13 11:24:33 |顯示全部樓層
好快就可以睇展览了,好期待啊。謝謝George大大
回復

george 發表於 2013-3-13 11:25:46 |顯示全部樓層
hakuka 發表於 2013-3-13 11:24
好快就可以睇展览了,好期待啊。謝謝George大大

看PM呀!
回復

Louky 發表於 2013-3-13 22:02:29 |顯示全部樓層
Louky 發表於 2013-3-11 13:32
George大大,因我要輪班,所以遲遲也未報名參加,希望你能特赫一次,好讓我能向各前輩偷師呢?希望各花友體諒我 ...

係呀多多,嗰晚要返通宵呀!

@@"  發表於 2013-3-14 22:44
回復

Candy2013 發表於 2013-3-16 18:21:45 |顯示全部樓層
George,我是新加入的園丁,現時才知有盛大AV展,可否讓我加入,跟各位前輩學習學習呢?
回復

george 發表於 2013-3-16 22:19:46 |顯示全部樓層
Candy2013 發表於 2013-3-16 18:21
George,我是新加入的園丁,現時才知有盛大AV展,可否讓我加入,跟各位前輩學習學習呢? ...

好,一年一度盛事,預你一份!
回復

tsoiyiu1009 發表於 2013-3-16 22:23:42 |顯示全部樓層
佐治大大~
唔記得問你... 我可唔可以帶埋細佬b去?

sorry,不太方便  發表於 2013-3-18 00:16
回復

Candy2013 發表於 2013-3-17 00:28:51 |顯示全部樓層
George,好多謝你
回復

Martina 發表於 2013-3-17 22:58:49 |顯示全部樓層

G大,是否尚可通融接受報名呀?我都想參加跟各位前輩學下野啊!
回復

george 發表於 2013-3-18 00:17:01 |顯示全部樓層
Martina 發表於 2013-3-17 22:58
G大,是否尚可通融接受報名呀?我都想參加跟各位前輩學下野啊!

好,你真真真真真的最後一位了   
回復

george 發表於 2013-3-18 00:18:58 |顯示全部樓層
所有名額,經已額滿,不再接受候補申請,不用在留言/PM查詢

香港花友(五十六位)::
1. kendrew (係咪可以開始報名?我第一)
2. 小野貓(我咪第二囉~~~~好開心丫~)
3. N-Blythe 《Do Re Mi 》no. 3
4. siuhamster(出黎向前輩們學習學習)
5. lillian02 (好開心可以見到大家)
6. purplestar (好野!可以去欣賞大家的靚花同埋心得!)
7. 土豆貓(要黎向各位學習)
8. taboocat (出黎同各位同好見面,真興奮l!)
9. Ylee (Good ^-^)
10. ahhung68 (第一次參加大型聚會, 超緊張)
11. 蘭姐
12. ben_pang
13. Kelly
14. Dreamer (我與花友.........『 414 』春天有個約會)
15. Workingbee (希望到時D花花見得人啦)
16. ingridhung (要向大家學習啦!)
17. tsoiyiu1009
18. DORA (到時無功課交點算?)
19. Goodluck20x
20. Rio
21. Wilson11
22. nwss54510
23. yeahyeah (香港人, 有壓力)
24. hiatus(我会加油种花花~~)
25. rockyyip2002, Thanks!
26. Breeze (辛苦G大安排啦 )
27. chau_lyc : )
28. sandylam (到時無花,得棵菜都唔定喎!)
29. lemon12 (期待與花友見面!)
30. tindayun828 (又有機會向眾前輩学習)
31. Kennytaki (支持G大)
32. 小紅楓樹
33. silicon
34. tongtony
35. HLAM (到時冇花花唔好罰我呀) (小野貓  你終於都黎啦~~~到時見啦~^^~ G大叫到, 唔敢瞇埋"^.^)
36. lameric (講定先...我九成九得啲 "扮上菜" 攞出來咋!) (支持G大!)
37. 小女子
38. rppwong (支持G大)
39. sel (支持G大)
40. jurassic (第一次參加)
41. violet_bb (我都係第一次參加,跟各位前輩學習)
42. caca8j
43. cactus
44. tennisyy (希望到時av乖乖地開花來參加)
45. HK_HO
46. 花花公子
47. Appleyan (到時向各位前輩、大師多多學習)
48. cyamy
49. 愛麗絲(做唔到阿一,做阿尾,到時冇花有菜點算~~~ )
50. abbychan02
51. 曖娜娜子
52. claudiatang
53. 惡姨
54. Louky
55. Candy2013
56. Martina

澳門花友(七位):
1. saolan (澳門佳麗, 專程過来向各位大大學習)
2. Juna (澳門花友)
3. Dacy
4. Laksaroti
5. jj853
6. fong cheok ieng
7. laowaio

內地花友(三位):
1. sunnyhuang (深圳花友)
2. biyun(順德花友)
3.hakuka(东莞花友)
回復

Martina 發表於 2013-3-18 09:00:22 |顯示全部樓層
george 發表於 2013-3-18 00:17
好,你真真真真真的最後一位了

G大,真是非常多謝您啊!

DORA  到時見!  發表於 3 小時前
Martina 哈哈!到時見啦! 不過真係好失禮,因到時只能攞盆無花的去參展咋!;-9

claudiatang  我的到時也是得番盆葉...............^.<。去看其它花友的寶貝都值回票價。  發表於 5 天前
Martina 嘻嘻!其實我都是跟咁多位前輩學下嘢,湊熱鬧啫!

lameric  我都唔知攞倒啲咩去....  發表於 10 小時前
Martina 前輩,您咁多靚花,是但一盆都得啦!

我都唔知攞倒啲咩去....  發表於 2013-3-31 11:24
我的到時也是得番盆葉...............^.<。去看其它花友的寶貝都值回票價。  發表於 2013-3-26 12:20
到時見!  發表於 2013-3-20 06:17
回復

小野貓 發表於 2013-4-9 17:21:21 |顯示全部樓層

猫猫,好靓呀!  發表於 2013-4-11 12:48
貓貓,掂喎!好鬼靚^.^  發表於 2013-4-9 22:31
回復

saolan 發表於 2013-4-11 12:56:00 |顯示全部樓層
好盛大的约會,出席的花有共66 位,加埋嘉賓真系陣容鼎盛

感謝各位工作人员   
回復

claudiatang 發表於 2013-4-13 12:48:12 |顯示全部樓層
萬眾期待的日子到啦.......................

明天見﹗
回復

C702 發表於 2013-4-14 11:28:21 |顯示全部樓層
期待靚相及報告!
回復

小野貓 發表於 2013-4-14 11:55:55 |顯示全部樓層
出門口了~
參加414聚會既朋友一陣見~
未能到會既朋友~等我返黎見~
睇下有無是非八比大家聽
回復

wct119 發表於 2013-4-14 13:52:59 |顯示全部樓層
等你.
影多D靚相同大家分享.

唔好意思~因為今日會為展覽忙點事~未能為花花或花絮作留影~期待期他花友的分享~^^ 亦期待你能下次能參加~謝謝支持~^^~  發表於 2013-4-14 22:33
回復