第七屆非洲紫羅蘭及苦苣苔科植物展覽(額滿)

作者: george 發表于 2012-12-13 00:30:11
13266 159
曖娜娜子 發表於 2013-2-9 02:28:56 |顯示全部樓層

遲咗過數,查實我可唔可以扮深圳花友,

深圳花友、香港居住,按例仍需於七天內付款作實  發表於 2013-2-9 15:33
回復

曖娜娜子 發表於 2013-2-9 18:01:49 |顯示全部樓層
george  深圳花友、香港居住,按例仍需於七天內付款作實
其實我系湘女~ 鄉下湖南,我會今明兩日過數,多謝佐大開窗俾我
會唔會安排我同內地花友坐一“圍”
回復

george 發表於 2013-2-9 18:28:02 |顯示全部樓層
曖娜娜子 發表於 2013-2-9 18:01
george  深圳花友、香港居住,按例仍需於七天內付款作實
其實我系湘女~ 鄉下湖南,我會今明兩日過數, ...

我說的是從未報名的花友啊,你之前報了名,不過沒有付款,所以情況不同。為公平起見,還是建議你排回香港花友的隊伍,候補處理。
回復

LHS1 發表於 2013-2-10 23:00:24 |顯示全部樓層
可否只來參觀?
回復

george 發表於 2013-2-10 23:01:12 |顯示全部樓層
LHS1 發表於 2013-2-10 23:00
可否只來參觀?

已在一樓列明了
回復

Fleur 發表於 2013-2-26 13:18:31 |顯示全部樓層
可惜嗰日我要去比賽唔可以參加,希望下次有機會啦.....

妳參加咩比賽?  發表於 2013-3-2 21:27
沒有問題!總有機會!  發表於 2013-2-27 10:03
回復

Fleur 發表於 2013-3-3 00:09:08 |顯示全部樓層
Fleur 發表於 2013-2-26 13:18
可惜嗰日我要去比賽唔可以參加,希望下次有機會啦.....

Hello 花花公子, 最近呢幾年我好愛上打保齡, 都會參加公開賽, 上年仲好彩攞咗香港主辦嘅國際賽其中兩個項目冠軍, 依家我放好多時間綀波, 準備4月-6月嘅賽事
回復

george 發表於 2013-3-3 00:34:12 |顯示全部樓層
george 發表於 2013-2-7 10:01
香港花友(名額五十個)(額滿)::
1. kendrew (係咪可以開始報名?我第一)
2. 小野貓(我咪第二囉~~~~好開心 ...

因內地花友名額尚有2個空缺,故兩位澳門花友可一併參與我們的活動了!
回復

george 發表於 2013-3-3 00:35:47 |顯示全部樓層
所有名額,經已額滿,不再接受候補申請

香港花友(五十位)::
2. 小野貓(我咪第二囉~~~~好開心丫~)
3. N-Blythe 《Do Re Mi 》no. 3
4. siuhamster(出黎向前輩們學習學習)
5. lillian02 (好開心可以見到大家)
6. purplestar (好野!可以去欣賞大家的靚花同埋心得!)
7. 土豆貓(要黎向各位學習)
8. taboocat (出黎同各位同好見面,真興奮l!)
9. Ylee (Good ^-^)
10. ahhung68 (第一次參加大型聚會, 超緊張)
11. 蘭姐
12. ben_pang
13. Kelly
14. Dreamer (我與花友.........『 414 』春天有個約會)
15. Workingbee (希望到時D花花見得人啦)
16. ingridhung (要向大家學習啦!)
17. tsoiyiu1009
18. DORA (到時無功課交點算?)
19. Goodluck20x
20. Rio
21. Wilson11
22. nwss54510
23. yeahyeah (香港人, 有壓力)
24. hiatus(我会加油种花花~~)
25. rockyyip2002, Thanks!
26. Breeze (辛苦G大安排啦 )
27. chau_lyc : )
28. sandylam (到時無花,得棵菜都唔定喎!)
29. lemon12 (期待與花友見面!)
30. tindayun828 (又有機會向眾前輩学習)
31. Kennytaki (支持G大)
32. 小紅楓樹
33. silicon
34. tongtony
35. HLAM (到時冇花花唔好罰我呀) (小野貓  你終於都黎啦~~~到時見啦~^^~ G大叫到, 唔敢瞇埋"^.^)
36. lameric (講定先...我九成九得啲 "扮上菜" 攞出來咋!) (支持G大!)
37. 小女子
38. rppwong (支持G大)
39. sel (支持G大)
40. jurassic (第一次參加)
41. violet_bb (我都係第一次參加,跟各位前輩學習)
42. caca8j
43. cactus
44. tennisyy (希望到時av乖乖地開花來參加)
45. HK_HO
46. 花花公子
47. Appleyan (到時向各位前輩、大師多多學習)
48. cyamy
49. 愛麗絲(做唔到阿一,做阿尾,到時冇花有菜點算~~~ )
50. abbychan02

澳門花友(七位):
1. saolan (澳門佳麗, 專程過来向各位大大學習)
2. Juna (澳門花友)
3. Dacy
4. Laksaroti
5. jj853
6. fong cheok ieng
7. laowaio

內地花友(三位):
1. sunnyhuang (深圳花友)
2. biyun(順德花友)
3.hakuka(东莞花友)
回復

george 發表於 2013-3-3 00:40:21 |顯示全部樓層
活動地點,確認為九龍塘香港城市大學學生宿舍多用途禮堂,地圖日後詳列。
植物參賽名單,請於二零一三年四月一日前以短訊通知本人。
回復

claudiatang 發表於 2013-3-4 09:51:37 |顯示全部樓層
G大,昨天才知道有這盛事﹗遲了報名。到時去八卦下得唔得?

我會付參加費用,不然的話冇得食..............
回復

george 發表於 2013-3-4 15:03:54 |顯示全部樓層
claudiatang 發表於 2013-3-4 09:51

記住四月一日前將植物參賽名單以短訊通知本人。

收到﹗謝謝g大  發表於 2013-3-4 15:21
回復

george 發表於 2013-3-5 18:19:48 |顯示全部樓層

所有名額,經已額滿,不再接受候補申請

香港花友(五十二位)::
2. 小野貓(我咪第二囉~~~~好開心丫~)
3. N-Blythe 《Do Re Mi 》no. 3
4. siuhamster(出黎向前輩們學習學習)
5. lillian02 (好開心可以見到大家)
6. purplestar (好野!可以去欣賞大家的靚花同埋心得!)
7. 土豆貓(要黎向各位學習)
8. taboocat (出黎同各位同好見面,真興奮l!)
9. Ylee (Good ^-^)
10. ahhung68 (第一次參加大型聚會, 超緊張)
11. 蘭姐
12. ben_pang
13. Kelly
14. Dreamer (我與花友.........『 414 』春天有個約會)
15. Workingbee (希望到時D花花見得人啦)
16. ingridhung (要向大家學習啦!)
17. tsoiyiu1009
18. DORA (到時無功課交點算?)
19. Goodluck20x
20. Rio
21. Wilson11
22. nwss54510
23. yeahyeah (香港人, 有壓力)
24. hiatus(我会加油种花花~~)
25. rockyyip2002, Thanks!
26. Breeze (辛苦G大安排啦 )
27. chau_lyc : )
28. sandylam (到時無花,得棵菜都唔定喎!)
29. lemon12 (期待與花友見面!)
30. tindayun828 (又有機會向眾前輩学習)
31. Kennytaki (支持G大)
32. 小紅楓樹
33. silicon
34. tongtony
35. HLAM (到時冇花花唔好罰我呀) (小野貓  你終於都黎啦~~~到時見啦~^^~ G大叫到, 唔敢瞇埋"^.^)
36. lameric (講定先...我九成九得啲 "扮上菜" 攞出來咋!) (支持G大!)
37. 小女子
38. rppwong (支持G大)
39. sel (支持G大)
40. jurassic (第一次參加)
41. violet_bb (我都係第一次參加,跟各位前輩學習)
42. caca8j
43. cactus
44. tennisyy (希望到時av乖乖地開花來參加)
45. HK_HO
46. 花花公子
47. Appleyan (到時向各位前輩、大師多多學習)
48. cyamy
49. 愛麗絲(做唔到阿一,做阿尾,到時冇花有菜點算~~~ )
50. abbychan02
51. 曖娜娜子
52. claudiatang
53. 惡姨

澳門花友(七位):
1. saolan (澳門佳麗, 專程過来向各位大大學習)
2. Juna (澳門花友)
3. Dacy
4. Laksaroti
5. jj853
6. fong cheok ieng
7. laowaio

內地花友(三位):
1. sunnyhuang (深圳花友)
2. biyun(順德花友)
3.hakuka(东莞花友)
回復

avery 發表於 2013-3-6 10:35:13 |顯示全部樓層
Any parking space available in CPU ??
回復

george 發表於 2013-3-6 10:42:33 |顯示全部樓層
avery 發表於 2013-3-6 10:35
Any parking space available in CPU ??

哈!長期爆滿的!
回復

惡姨 發表於 2013-3-6 11:39:07 |顯示全部樓層
claudiatang 發表於 2013-3-4 09:51

同學仔, 我仲差過你, 今日先知...呢排做到嘔, 完全冇時間上來睇帖

那你打算參加嗎?忙歸忙,小心身體呀。  發表於 2013-3-6 12:00
回復

avery 發表於 2013-3-6 12:19:21 |顯示全部樓層
george 發表於 2013-3-6 10:42
哈!長期爆滿的!

哈哈哈 ~ 真係想蒲下頭都冇机會 ~

我手上果啲都唔細, 冇可能托到咁遠勒 ~

最近可泊又一城  發表於 2013-3-9 22:26
回復

biyun 發表於 2013-3-8 11:46:04 |顯示全部樓層
越來越接近版聚時間,有點小激動~~~
回復

HK_HO 發表於 2013-3-10 22:34:18 |顯示全部樓層
請問植物參賽名單是花的名字還是自己的名字
回復

george 發表於 2013-3-10 22:34:42 |顯示全部樓層
HK_HO 發表於 2013-3-10 22:34
植物參賽名單是花的名字還是自己的名字

花的名字
回復