(買左啦!!)團購1安試飲杯

作者: heiheimama 發表于 2008-4-25 09:11:06
10801 91
sukyee0227 發表於 2008-4-25 19:11:39 |顯示全部樓層
不如咁排(50隻一包):

1) Ginny       2包  
2) ayclui       1包
3) Manto       2包 (多謝希媽 )
4) p@g          2包 + 2包 (ハマナス) = 4包 (新界南 --- 唔該晒希媽) revised
5) C0126       2包 ( 唔該希媽 ,如果冇相中就要一包啦.. )
6) Fonica       2 包 (高茶先比我呀...得唔得?)
7) yen             1包(唔該晒,大埔交收至fit )
8) connie925  2包 (ayclui 代取)
9) maywong918   1包(唔該晒,大埔交收)
10) scorpiodinner  1包 (多謝希媽, 星期二 7:15pm 沙田交收可以嗎?)
11) sukyee0227     1 包(多謝希媽, 7:15pm 沙田交收)
回復

莉莉 發表於 2008-4-25 19:35:59 |顯示全部樓層
我想問下1安士杯,下面要不要開孔呀....
咁5蚊50隻有冇蓋呀....
回復

heiheimama 發表於 2008-4-25 21:38:21 |顯示全部樓層
原帖由 莉莉 於 2008-4-25 19:35 發表
我想問下1安士杯,下面要不要開孔呀....
咁5蚊50隻有冇蓋呀....

開唔開孔隨你自己喜歡啦.

5蚊咁平就梗係冇蓋啦.
回復

Manto 發表於 2008-4-25 22:16:46 |顯示全部樓層
吓?冇蓋?我想買有蓋,我考慮下先,先謝希媽!

3) p@g          2包 + 2包 (ハマナス) = 4包 (新界南 --- 唔該晒希媽) revised
4) C0126       2包 ( 唔該希媽 ,如果冇相中就要一包啦.. )
5) Fonica       2 包 (高茶先比我呀...得唔得?)
6) yen             1包(唔該晒,大埔交收至fit )
7) connie925  2包 (ayclui 代取)
8) maywong918   1包(唔該晒,大埔交收)
9) scorpiodinner  1包 (多謝希媽, 星期二 7:15pm 沙田交收可以嗎?)
10) sukyee0227     1 包(多謝希媽, 7:15pm 沙田交收)
回復

木守宮 發表於 2008-4-25 22:34:38 |顯示全部樓層

3) Manto       2包 (多謝希媽 )
4) p@g          2包 + 2包 (ハマナス) = 4包 (新界南 --- 唔該晒希媽) revised
5) C0126       2包 ( 唔該希媽 ,如果冇相中就要一包啦.. )
6) Fonica       2 包 (高茶先比我呀...得唔得?)
7) yen             1包(唔該晒,大埔交收至fit )
8) connie925  2包 (ayclui 代取)
9) maywong918   1包(唔該晒,大埔交收)
10) scorpiodinner  1包 (多謝希媽, 星期二 7:15pm 沙田交收可以嗎?)
11) sukyee0227     1 包(多謝希媽, 7:15pm 沙田交收)
12)木守宮  1 包(THX~~~)
回復

heiheimama 發表於 2008-4-25 22:36:34 |顯示全部樓層

到此為止了~

已經有20包了,我怕再多拿不動,所以到此為止好了,謝謝.~

星期一買了之後會再發帖通知花友,敬請留意.~
回復

maywong918 發表於 2008-4-25 22:38:23 |顯示全部樓層
唔該希媽~
回復

mcyan 發表於 2008-4-25 22:41:37 |顯示全部樓層
希媽,可吾可以買完話我知你買吾買得番呢款杯仔呀?
回復

sukyee0227 發表於 2008-4-26 12:43:54 |顯示全部樓層
好彩寫得切 , 唔該希媽辛勞
回復

ハマナス 發表於 2008-4-26 17:57:31 |顯示全部樓層
唔該希媽, 辛苦晒喇!
回復

heiheimama 發表於 2008-4-28 11:26:19 |顯示全部樓層

杯仔已經到手!~

新界東花友請於4/5(星期日)下午7:30大埔火車站交收.我會在閘外等,你可以不出閘.

新界南花友請於30/4(星期三)下午7:30沙田火車站交收.我會在向宜家家俬出口閘內等(因為那邊比較少人).~

請各位已訂貨的花友自備輔幣,並pm我你會出現的時間,以及你的聯絡電話,我會回覆並留電話作實.~
回復

mcyan 發表於 2008-4-28 11:58:30 |顯示全部樓層
希媽,係唔係都買到呢款杯仔呀?
回復

heiheimama 發表於 2008-4-28 12:03:26 |顯示全部樓層
原帖由 mcyan 於 2008-4-28 11:58 發表
希媽,係唔係都買到呢款杯仔呀?

係呀.如果連蓋就100個$13.~
回復

chris 發表於 2008-4-28 13:03:03 |顯示全部樓層
原帖由 豆豆 於 2008-4-25 17:35 發表
佢加咗价啦,1安士13蚊100個.2安士16蚊100個.總有8安士有盖要成箱買1000個

8安士的要買 1000個 , 我樓下的就好d,50個一包, 不過唔知而家幾錢, 人仔貴咗咁多
回復

winniepooh 發表於 2008-4-28 13:31:03 |顯示全部樓層
昨天買了5OZ 的杯 ,十五元二十個... 我問有冇沒蓋的... 店員說有.. 但同一價錢... 哎....
買左之後諗下... BUNFUN 的5, 6 in 的盆批發都是一元兩個wo .. 咁我d杯未貴過D 盆....冇有人批發買那d 盆??
回復

chudaicheung 發表於 2008-4-28 13:58:54 |顯示全部樓層
遲咗tim...希媽你真係超級好人喇~
回復

p@g 發表於 2008-4-28 14:13:24 |顯示全部樓層
唔該晒 希媽, 我pm左電話比你啦^^
回復

sukyee0227 發表於 2008-4-28 14:19:48 |顯示全部樓層
希媽
我pm左電話比你啦!
Thanks!
回復

比得大帝 發表於 2008-4-28 14:43:50 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-4-25 09:11 發表
之前po過自己用個隻1安試飲杯,有兩位花友叫我代買.咁,不如攪個團購啦!我相信好多住新界東花友都冇時間山長水遠出黎買試飲杯.所以如果你可以下星期日(4/5)來大埔墟火車站交收(時間待定),我就可以幫你買.

50個一條,每條$5.要的花友在下面登記 ...

希媽真好人

我昨天去 Apita 買豆奶, 問佢攞咗一棟試飲杯, 前天去XX堂買卄四味, 又問佢攞咗一棟 (加埋有50個), 又省咗好多 ..... 時間.
回復

chris 發表於 2008-4-28 16:01:19 |顯示全部樓層
乜買廿四味有試飲杯送咁好
回復