(買左啦!!)團購1安試飲杯

作者: heiheimama 發表于 2008-4-25 09:11:06
10802 91
mcyan 發表於 2008-4-25 10:11:00 |顯示全部樓層
希媽可唔可以pm果間舖頭地址比我呀。 thanks
回復

yen 發表於 2008-4-25 10:12:28 |顯示全部樓層
不如咁排(50隻一包):

1) Ginny       2包  
2) ayclui       1包
3) Manto       2包 (多謝希媽 )
4) p@g          2包 (新界南 --- 唔該晒希媽)
5) C0126       2包 ( 唔該希媽 ,如果冇相中就要一包啦.. )
6) 農夫 Max 1包(多謝晒  )
7) Fonica       2 包 (高茶先比我呀...得唔得?)
8)yen             1包(唔該晒,大埔交收至fit )
回復

p@g 發表於 2008-4-25 10:14:31 |顯示全部樓層

4) p@g          2包 + 2包 (ハマナス) = 4包 (新界南 --- 唔該晒希媽) revised
5) C0126       2包 ( 唔該希媽 ,如果冇相中就要一包啦.. )
7) Fonica       2 包 (高茶先比我呀...得唔得?)
8)yen             1包(唔該晒,大埔交收至fit )
回復

lammanfung 發表於 2008-4-25 10:15:25 |顯示全部樓層
原帖由 mcyan 於 2008-4-25 10:11 發表

到上環蘇杭街找一找吧。很容易找到的。
回復

heiheimama 發表於 2008-4-25 10:17:02 |顯示全部樓層
原帖由 mcyan 於 2008-4-25 10:11 發表

終於找到卡片:

上環蘇杭街105號地下新興行膠袋.Tel.2543-0077~
回復

mcyan 發表於 2008-4-25 10:18:07 |顯示全部樓層
原帖由 lammanfung 於 2008-4-25 10:15 發表

到上環蘇杭街找一找吧。很容易找到的。

我知呀我都係係蘇坑街買,不過我係想知呢一款係邊間之麻。
回復

mcyan 發表於 2008-4-25 10:18:45 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-4-25 10:17 發表

終於找到卡片:

上環蘇杭街105號地下新興行膠袋.Tel.2543-0077~

thanks 希媽
回復

lammanfung 發表於 2008-4-25 10:21:28 |顯示全部樓層
原帖由 mcyan 於 2008-4-25 10:18 發表

我知呀我都係係蘇坑街買,不過我係想知呢一款係邊間之麻。

原來如此!真的不好意思。
回復

mcyan 發表於 2008-4-25 10:23:18 |顯示全部樓層
原帖由 lammanfung 於 2008-4-25 10:21 發表

原來如此!真的不好意思。

傻啦,駛咩唔好意思。

大家繼續團購。
回復

aj~kiss 發表於 2008-4-25 10:32:56 |顯示全部樓層
mama,記得打 去訂貨,成日去到買乜冇乜ka
回復

connie925 發表於 2008-4-25 10:59:20 |顯示全部樓層

4) p@g          2包 + 2包 (ハマナス) = 4包 (新界南 --- 唔該晒希媽) revised
9) connie925 1包 (ayclui 代取)
回復

C0126 發表於 2008-4-25 11:05:36 |顯示全部樓層
嘩.....就快到千隻杯LA.........
回復

cck07123 發表於 2008-4-25 11:09:08 |顯示全部樓層
50個一條,每條$5
都好抵喎

可惜我用唔著
回復

maywong918 發表於 2008-4-25 12:15:22 |顯示全部樓層

9) connie925 1包 (ayclui 代取)
10)maywong918   1包(唔該晒,大埔交收)
回復

connie925 發表於 2008-4-25 12:27:00 |顯示全部樓層
原帖由 maywong918 於 2008-4-25 12:15 發表

5) C0126       2包 ( 唔該希媽 , ...

9) connie925 2包 (ayclui 代取)
10)maywong918   1包(唔該晒,大埔交收)
回復

農夫 發表於 2008-4-25 13:14:21 |顯示全部樓層

6) Fonica       2 包 (高茶先比我呀...得唔得?)
7)yen             1包(唔該晒,大埔交收至fit )
8) connie925 2包 (ayclui 代取)
9)maywong918   1包(唔該晒,大埔交收)

唔好意思,豆豆幫我買了,所以我要取消了 . . .. sorry
回復

scorpiodinner 發表於 2008-4-25 13:35:23 |顯示全部樓層

6) Fonica       2 包 (高茶先比我呀...得唔得?)
7) yen             1包(唔該晒,大埔交收至fit )
8) connie925  2包 (ayclui 代取)
9) maywong918   1包(唔該晒,大埔交收)
10) scorpiodinner  1包 (多謝希媽, 星期二 7:15pm 沙田交收可以嗎?)
回復

peeseela 發表於 2008-4-25 14:31:59 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-4-25 09:58 發表

上環蘇杭街,名唔記得,淨係識去.~

希媽, 你上次買係几時, 我兩星期前去要$13元/100個, 係唔係你買會平D, 我下次買响你個名會唔會有得平.

回復

heiheimama 發表於 2008-4-25 14:41:39 |顯示全部樓層
原帖由 peeseela 於 2008-4-25 14:31 發表

希媽, 你上次買係几時, 我兩星期前去要$13元/100個, 係唔係你買會平D, 我下次買响你個名會唔會有得平.

OH, 我上次買是個幾月前的事, 唔知佢有冇加價, 如果加左, 我諗花友都不會介意的, 反正都係要買.
回復

豆豆 發表於 2008-4-25 17:35:29 |顯示全部樓層
佢加咗价啦,1安士13蚊100個.2安士16蚊100個.總有8安士有盖要成箱買1000個
回復