還要流鼻涕嗎?(分享結束!)

作者: lolo 發表于 2008-4-22 23:22:32
4697 52
Chirita Tamiana(流鼻涕)種子(苦苣苔科植物)

分享數量: 10份 (每份一果莢  ~ >50粒)

花樣: http://www.dollyyeh.idv.tw/chirita_tamiana_2.jpg

種植參考: http://web.igarden.com.tw/magazine/show_one.php?serial_s=707&serial_m=3

交收方法: 回郵  (成功申的花友請PM我取地址)

很多花友已在種植這個      所以不設分享限制     大家還有興趣嗎 ?

1. C0126(咁我要呀....多謝..^_^)
2. nuage(花友曾給我,但不成功,沒有出芽。希望再種一次,謝謝lolo
3. 哈貓兒 (謝謝)
4. chu chu (我都想種...謝謝)
5. andrea6321(thanks^^)
6. cat2008 (thanks!!)
7. 吉祥 (thanks)請問還有剩嗎?
8. hellokitty_971
9. 雍正(一直以來都好想種,依家有機會啦)
10. iamagirl (thanks a lot !)

評分

查看全部評分

Fonica 發表於 2008-4-22 23:25:39 |顯示全部樓層
lolo好病喎~啲花,咁多鼻涕流呀
回復

lolo 發表於 2008-4-22 23:34:21 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2008-4-22 23:25 發表

佢地大傷風     勁流鼻涕 噴鼻k     咪攪成咁囉
回復

heiheimama 發表於 2008-4-22 23:36:30 |顯示全部樓層
我都多到,掉呀.~
回復

C0126 發表於 2008-4-22 23:38:18 |顯示全部樓層
回復

nuage 發表於 2008-4-22 23:39:20 |顯示全部樓層
Chirita Tamiana(流鼻涕)種子(苦苣苔科植物)

分享數量: 10份 (每份一果莢  ~ >50粒)
交收方法: 回郵  (成功申的花友意PM我取地址)
很多花友已在種植這個      所以不設分享限制     大家還有興趣嗎 ?  

1.nuage(花友曾給我,但不成功,沒有出芽。希望再種一次,謝謝lolo
.
.
回復

花貓貓 發表於 2008-4-22 23:40:16 |顯示全部樓層
2. 哈貓兒 (謝謝)
回復

ayclui 發表於 2008-4-22 23:42:22 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2008-4-22 23:25 發表

嚇得我丫....
回復

lolo 發表於 2008-4-22 23:45:50 |顯示全部樓層

2. nuage(花友曾給我,但不成功,沒有出芽。希望再種一次,謝謝lolo

3. 哈貓兒 (謝謝)
回復

lolo 發表於 2008-4-22 23:49:25 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2008-4-22 23:42 發表

嚇得我丫....

的確好得人驚 ~ d種子多到
回復

chudaicheung 發表於 2008-4-23 00:04:02 |顯示全部樓層
3. 哈貓兒 (謝謝)
回復

soniamok 發表於 2008-4-23 00:26:44 |顯示全部樓層
lolo~~ 好耐唔見你係分享版出 post 了
回復

andrea6321 發表於 2008-4-23 00:28:14 |顯示全部樓層
3. 哈貓兒 (謝謝)
回復

Tony 發表於 2008-4-23 00:28:51 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-4-22 23:36 發表
我都多到,掉呀.~

我次次都得個吉
回復

lolo 發表於 2008-4-23 00:38:53 |顯示全部樓層
原帖由 soniamok 於 2008-4-23 00:26 發表
lolo~~ 好耐唔見你係分享版出 post 了

嘻嘻    睇人分開心d

有d種子用了作等價交換      所以 ....
回復

lolo 發表於 2008-4-23 00:40:23 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-4-22 23:36 發表
我都多到,掉呀.~

咁浪費    佢哋咁粗生    送俾d學生仔種嘛  
回復

lolo 發表於 2008-4-23 00:42:33 |顯示全部樓層
原帖由 Tony 於 2008-4-23 00:28 發表

我次次都得個吉

吓次再試    好易大肚哋
回復

cat2008 發表於 2008-4-23 09:07:20 |顯示全部樓層
3. 哈貓兒 (謝謝)
6. cat2008 (thanks!!)
回復

tata 發表於 2008-4-23 09:51:59 |顯示全部樓層
我都儲埋一堆, 自己播咗一堆, 嚟緊又結緊一堆.............
回復

soniamok 發表於 2008-4-23 10:36:52 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2008-4-23 09:51 發表
我都儲埋一堆, 自己播咗一堆, 嚟緊又結緊一堆.............

我那盆都不斷地開花中,不過花一凋謝,我就狠心將它剪掉,免除煩惱
回復

123下一頁