返回列表 發新帖

你估我地幾時又會見 唐唐愛妻 出現記者招待會?

作者: 孖吉 發表于 2012-2-17 10:54:09
5154 29
vivi 發表於 2012-2-17 15:01:03 |顯示全部樓層
ICAC直接report to行政首長

而家即係行政首長搵ICAC查行政首長
回復

八王爺 發表於 2012-2-17 15:09:30 |顯示全部樓層
我冧君如唔肯接哩部戲咯!
因為佢太潑辣,扮唔到賢淑。

可能葉德嫻更勝一籌。

葉德嫻要拍劉德華por, 劉德華個樣唔夠豬 :)  發表於 2012-2-17 15:37
回復

wendy_choy_hk 發表於 2012-2-17 21:33:40 |顯示全部樓層
我想問唐太有冇化妝?
回復

acmc 發表於 2012-2-17 21:49:42 |顯示全部樓層
wendy_choy_hk 發表於 2012-2-17 21:33
我想問唐太有冇化妝?

應該有......其實有無都無咩關係啦, 在感/愛情路上,佢點睇都係一個可憐嘅女人.
回復

oneonewe 發表於 2012-2-19 11:34:30 |顯示全部樓層
孖吉 發表於 2012-2-17 13:09
Karine  戲院睇嗰 D 好靚 架噃  發表於 2 分鐘前

如果開戲,咁俾你做 casting 你會搵邊個做女主角? ...

魯芬
lo fun.gif
回復

rosetina 發表於 2012-2-19 11:43:51 |顯示全部樓層
來自FACEBOOK 的
401460_143407909113652_100003333319781_162326_249671672_n.jpg 396217_3379807180809_1438295512_3258824_1162327893_n.jpg
回復

oneonewe 發表於 2012-2-19 11:47:40 |顯示全部樓層
回復

claudiatang 發表於 2012-2-20 17:31:44 |顯示全部樓層
我不在香港幾日,乜咁多笑料
回復

corina 發表於 2012-2-20 23:38:19 |顯示全部樓層
好正既海報,多謝糖糖娛樂我地d小市民.
回復

vivi 發表於 2012-2-21 00:32:52 |顯示全部樓層
corina 發表於 2012-2-20 23:38
好正既海報,多謝糖糖娛樂我地d小市民.

哦, 唐唐原來知我地近來太多唔開心的事
又天與海, 又成, 所以制做D歡樂氣氛俾我地.....對我地實在...太好
回復